David Ulman פורסם אוגוסט 10, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2014 ערב טוב לכולם , שמתי לב בזמן האחרון בפורום שלנו חברי ואטייל נכנסים חברי ivao הישראלית ומורדים תכנים ש החטיבה שלנו טרחה ליצירתם, הכוונה שראיתי משתמשים שטסים ב ivao אפילו אנשים בדרגות ההנהלה שם מדרכי טיסה ועוד , לדעתי מעשה זה הוא מעשה מגעיל בלשון המעטה אנו ואטסיים אין לנו שם קשר ל ivao גלשתי וחיפשתי עוד קצת חומרים על הנושא הזה ראיתי אין סוף דברים שהחטיבה שלנו יצרה וחברי ivao משתמשים בהם כמו מגדל בן גוריון , צביעות וכו לדעתי הנהלת vatil צריכה לנעול את ההורדות המצוינות והאיכותיות שלנו למשתמשים שאפילו אין להם 10 דקות טיסה בוואטסיים . אני מקווה שתתייחסו ברצינות לנושא הזה ,
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 מצד אחד אני מסכים, באמת קיימת התופעה הזאת והיא באמת לא נאותה, אבל מצד שני לא כל מי שהוא חבר בשתי הרשתות בהכרח לא עשה טיסות באחת מהן. הפיתרון שהצעת לא יעיל, כמות הזמן קטנה מידי, וזה עלול לעורר בעיות. הייתי מציע פיתרון אחד והוא לדבר עם ראש חטיבת איבאו הישראלית ולהסביר להם מה דעתנו על התופעה ולשמוע את הצד שלהם, אחרי הכל, גם חלק מחברי חטיבת ואטיל משתמשים בMTL של איבאו. מהגבלות וחוסר תקשורת לא נתקדם לשום מקום. זאת דעתי
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אמית שכחתה שה את ה MTL החטיבה הישראלית לא יצרה , חברים לא מדובר על ivao העולמית או הגרמנית האמריקאית וכו אנו מדברים על קהילת ivao הישראלית וקהילת vfs לא רק שקהילת vfs מפורסמים מאד באינטרנט בתור ״בית הספר לטיסה וירטואלית היחיד בישראל״ והם מורדים תכנים שלנו, חברים זהו תופעה לא נאותה ואנו צריחים לעצור אותה
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 יוצרים תתעוררו אתם יודעים שה״יצירות״ שלכם מופצים ברחבי ivao , שירדן כותב שהוא לא רוצה שההורדה שלו לא תתפרסם במקומות אחרים אז הוא טעה ובגדול למה שחברי ivao הישראלית ללא כל בושה מעלים את הצביעה לשרתים חדשים ומורדים מהם . ״2) אין להפיץ קובץ זה לאף אחד. כל עותק שמורד כאן הוא אישי שלכם. כמו כן, אין לשנות שום דבר בחבילה עצמה ואין לפרסמה בשום מקום.״ חברים יש פה תופעה שהיא מאוד מכוערת יוצרים תבדקו טוב טוב שהיצירות שלכם לא פרסמו בפומבי למה שיש כבר כמה מקרים שאני ראיתי , עכשיו אנו צריכים לעצור את זה אז מה עם אנו משתמשים ב MTL הוא מופץ בפומבי יש לו העלאות של אנשים פרטיים פה מדובר על מקרה מאוד שונה , לנהלה כמו שאתם רואים חברי ivao רואים את ההשקעה בואטייל ההשקעה של היוצרים שלנו ושל התוכן שלנו עם הבינו שאנו חטיבה ״שווה״ ואפילו יותר טובה מהם שחברי חטיבה ivao נכנסים לפורום שלנו כל יום רצוף כמה פעמים זה אומר שהקהילה שלנו מאוד איכותית לא הייתי רוצה ש ivao יהרסו לנו דברים ויפיצו הורדות שיוצרים שלנו עבדו קשה ועמלו אליהם . אני גם חושב שהנהלת ivao שנכנסת לפורמים שלנו באמת זה מגעיל אותי חברה אתם הנהלת אתם יודעים כמה דברים בחיים שלכם אתם לא ילדים ואתם באים לו אטייל להוריד ולהפיץ חברי ואטייל לא רואים את זה אפילו לא שמים לב לזה תוכלו לראות שיש פה סגל שלם של ivao לא ארצה לנקוב בשמות חברים אבל ממש בושה לחטיבת ivao הם מרוויחים דברים ואנו מפסידים.
Niv Tesler פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 יוצרים תתעוררו אתם יודעים שה״יצירות״ שלכם מופצים ברחבי ivao , שירדן כותב שהוא לא רוצה שההורדה שלו לא תתפרסם במקומות אחרים אז הוא טעה ובגדול למה שחברי ivao הישראלית ללא כל בושה מעלים את הצביעה לשרתים חדשים ומורדים מהם . ״2) אין להפיץ קובץ זה לאף אחד. כל עותק שמורד כאן הוא אישי שלכם. כמו כן, אין לשנות שום דבר בחבילה עצמה ואין לפרסמה בשום מקום.״ חברים יש פה תופעה שהיא מאוד מכוערת יוצרים תבדקו טוב טוב שהיצירות שלכם לא פרסמו בפומבי למה שיש כבר כמה מקרים שאני ראיתי , עכשיו אנו צריכים לעצור את זה אז מה עם אנו משתמשים ב MTL הוא מופץ בפומבי יש לו העלאות של אנשים פרטיים פה מדובר על מקרה מאוד שונה , לנהלה כמו שאתם רואים חברי ivao רואים את ההשקעה בואטייל ההשקעה של היוצרים שלנו ושל התוכן שלנו עם הבינו שאנו חטיבה ״שווה״ ואפילו יותר טובה מהם שחברי חטיבה ivao נכנסים לפורום שלנו כל יום רצוף כמה פעמים זה אומר שהקהילה שלנו מאוד איכותית לא הייתי רוצה ש ivao יהרסו לנו דברים ויפיצו הורדות שיוצרים שלנו עבדו קשה ועמלו אליהם . אני גם חושב שהנהלת ivao שנכנסת לפורמים שלנו באמת זה מגעיל אותי חברה אתם הנהלת אתם יודעים כמה דברים בחיים שלכם אתם לא ילדים ואתם באים לו אטייל להוריד ולהפיץ חברי ואטייל לא רואים את זה אפילו לא שמים לב לזה תוכלו לראות שיש פה סגל שלם של ivao לא ארצה לנקוב בשמות חברים אבל ממש בושה לחטיבת ivao הם מרוויחים דברים ואנו מפסידים. [נערך ע״י DCRM} שנית, אנחנו (אני וירדן) מפרסמים מסמך של זכויות יוצרים אשר תקף על כל משתמש שמוריד את התוסף, מעבר לזה, זה עובר לזירה המשפטית אם וכאשר יהיה נחוץ...
Shlomlux2 פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 חברים, אנו נמצאים בעידן כזה, שכל מה שמופץ באינטרנט, לצערי הרב, בשלב זה או אחר נמצא גם ברשות הכלל. נכון, ישנם יוצרים השמים בקבצי הקריאה סעיף ברור למי מיועד הקובץ, אך תמיד יש לקחת בחשבון שגם ״אחרים״ יחפצו בו, וללא הגנה מיוחד (ע״ע תוספים שהתשלום עליהם הוא באמצעות התוסף עצמו) נורא קשה לאכוף הדבר. לדעתי, לא צריך ללכת עם הראש בקיר, נהפוכהו, אני רואה זאת לטובה, שבאיוואו משתמשים ב״כלים״ שהשם ״וואטיל״ נמצא בהם. בכל מקרה, אני רוצה להדגיש (ובקרוב גם יהיה עדכון תקנון בנושא): שימוש בשם ״וואטיל״ אינו מהווה תעודת אחריות הנאכפת ע״י החטיבה בדבר קבצים שחברי חטיבה הכינו. על כן, אין החטיבה אחראית על קבצים שכאלה והפצתם. שלא זה יעצור אתכם מהלמשיך וליצור למען החטיבה והתחביב בבקשה Israel Rotaru, Yarden Ben-Dor וגם David Ulman הגיבו לזה 3
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 [נערך ע״י DCRM} שנית, אנחנו (אני וירדן) מפרסמים מסמך של זכויות יוצרים אשר תקף על כל משתמש שמוריד את התוסף, מעבר לזה, זה עובר לזירה המשפטית אם וכאשר יהיה נחוץ... ניב קודם כל אני לא נוהג לכתוב עם שגיעות מה שיש פה זה שגיעות מעייפות , היום אני בחופש כדי להשלים את בניית החברה הוירטואלית שאני מקיים מדובר על פרויקט מאוד קשה עם 4 תת אתרים , המערכות שאני עובד איתם הם phpvms moodle ip.board ip.downoad שבניהם רק מערכת ה פורמים גמורה ומעוצבת phpvms כלומר האתר הראשי בעיצוב ה moodle כבר מעוצב נותר לכתוב את הקורסים , אישור לפרסום הלוגו של החברה אמור לבוא כל יום
Niv Tesler פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 ניב קודם כל אני לא נוהג לכתוב עם שגיעות מה שיש פה זה שגיעות מעייפות , היום אני בחופש כדי להשלים את בניית החברה הוירטואלית שאני מקיים מדובר על פרויקט מאוד קשה עם 4 תת אתרים , המערכות שאני עובד איתם הם phpvms moodle ip.board ip.downoad שבניהם רק מערכת ה פורמים גמורה ומעוצבת phpvms כלומר האתר הראשי בעיצוב ה moodle כבר מעוצב נותר לכתוב את הקורסים , אישור לפרסום הלוגו של החברה אמור לבוא כל יום הגבת לתפל ולא לעיקר, השורה הראשונה בהודעה הקודמת שלי הייתה רק הערה לצורך נוחות הקריאה בהודעות ארוכות. הפירוט שהוספת לא אומר לי הרבה..... אין צורך להרחיב חוץ מהלגיד שאתה עייף מבניית אתר... סתם שאלה, למה הסוגייה הזאת מעניינת אותך אם אתה לא יוצר (לפחות עדיין - חומר שלכאורה שייך לואטיל)?
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 הגבת לתפל ולא לעיקר, השורה הראשונה בהודעה הקודמת שלי הייתה רק הערה לצורך נוחות הקריאה בהודעות ארוכות. הפירוט שהוספת לא אומר לי הרבה..... אין צורך להרחיב חוץ מהלגיד שאתה עייף מבניית אתר... סתם שאלה, למה הסוגייה הזאת מעניינת אותך אם אתה לא יוצר (לפחות עדיין - חומר שלכאורה שייך לואטיל)? ניב מאד מענין אותי מכיוון שמקומות אחרים אין כאלה דברים , זה לא מוזר שסגל ההנלה של ivao נכנסים ומורדים דברים מ ואטסיים
shachaf yasurr פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אני מסכים עם ניב .. אין אפשרות לקרוא את ההודעות הארוכות שלך עקב בעיות בצורת הכתיבה שלך וההגייה .. מעניין לדעת איזה פרוייקט אתה אחראי עליו .. קשור לVATIL ?
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 שחף קורה שיש שגיעות גם לך יש שגיאות כתיב זה קורה לפעמים, טעות אנוש . אחרי שאני רואה את כל הסגל של ivao אני לא רוצה להשקיע בכלום.
Almog Atar פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 התייחסותי ומדיניות החטיבה לנושא בהמשך לדברים של שלומי: קודם כל אין החטיבה אחראית על כל תוסף שמפורסם על ידי אחד מחבריה אלא אם כן קיבל את אישור החטיבה להשתמש בשמה או בלוגו שלה, הנושא יעודכן בתקנון בהמשך. כל חבר חטיבה יותר ממוזמן לפרסם ולשתף את יצירותיו עם כלל חברי החטיבה ועם כלל חברי קהילת הסימולטורים כמובן בהתאם למסמך זכויות היוצרים של כל תוסף, כשמישהו יוצר תוסף למדינת ישראל האינטרס שלי, כחטיבה, הוא שהמוצר יהיה זמין לכלל קהילת הסימולטור כדי שגם נורמן מגרמניה יוכל לטוס עם פוטוריל של תל אביב. אני אגיד יותר מזה, לפעמים אותו פוטוריל של תל אביב ימשוך את אותו נורמן מגרמניה לטוס לתל אביב. במידה ואנשים בחטיבות או ארגונים מתחרים משתמשים בתוספים או דברים אשר נוצרו על ידי החטיבה - welcome זה רק מראה על איכות ורמת המוצרים של החטיבה, כמובן שיש דברים שנרצה להשאיר אצלנו אבל את העניין הזה תשאירו לנו. במידה ויש אנשי IVAO העומדים בקריטריונים של VATSIM בנושא פעילות וקריטריון החטיבה לכניסה לפורום\TS אז גם - welcome כל עוד הם מכבדים את החוקים ואופי הפעילות שלנו, אני תומך באחדות, במקצועיות ובעלייה ברמת הפעילות בגזרה הישראלית ובמדינה קטנה כמו שלנו אין זמן לריבים ולהתעסק במי שתה לי ומי אכל לי. דבר נוסף, מר אולמן, אני מודה לך על הדאגה ועל הקריאה ה"נואשת" ליוצרים בחטיבה אבל כמו שאמרו פה לפניי, שכל אחד יתעסק בתוספים ובמוצרים שלו. בנוסף, ממליץ לך לנסח טוב יותר את ההודעות שלך לטובת קריאה נוחה וכתוצאה מכך גם הבנה טובה יותר של הכתוב. מבחינתי הנושא סגור. בהצלחה,
Shlomlux2 פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 דוד, אנחנו לא בתחרות פה מול אף אחד, אין פה יריבות בין החטיבות. אם מישהו יצר משהו, זכותו להחליט למי להפיץ את החומר... איך הוא יאכוף את החלטתו, בעיה שלו. shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אמית שכחתה שה את ה MTL החטיבה הישראלית לא יצרה , חברים לא מדובר על ivao העולמית או הגרמנית האמריקאית וכו אנו מדברים על קהילת ivao הישראלית וקהילת vfs לא רק שקהילת vfs מפורסמים מאד באינטרנט בתור ״בית הספר לטיסה וירטואלית היחיד בישראל״ והם מורדים תכנים שלנו, חברים זהו תופעה לא נאותה ואנו צריחים לעצור אותה אני אגיב גם בתור חבר VATIL(רשום עוד כאשר היו רק 6 ספרות בCID) וגם כחבר IVAO, כלומר חבר בשניהם, נכון שהפעם האחרונה שהייתה בטיסה בVATSIM היה לפני הרבה זמן(בגלל סיכסוך שהיה לי עם חברי הנהלה קודמים), אבל אני מתעדכן בפורום בגלל שאותי לא מענין מה יותר טוב או למי יש "יותר גדול", אותי מענינת רק התעופה. למען הסר ספק אני לא מגן על אלו שמבצעים עברות זכיות יוצרים. הMTL לא מופץ ב"חופשיות", אלא הוא חלק מהתקנת IVAP(תוכנת חיבור טייסים לIVAO) שההתקנה שלה(IVAP) זמינה רק לחברי IVAOׁ(תפוצה מוגבלת לחברים) במידה ויש מישהו בVATIL(או כל מקום אחר למעשה) שמשתמש בMTL מבלי היותו משתמש רשום בIVAO מבצע עברה. כמו ששלומי ואלמוג כתבו אין הנהלת VATIL אחראית לדברים שיוצרו ע"י חברי החטיבה, בדיוק כמו שהנהלת IVAO לא אחראית למה שהחברים שלה יוצרים. כמו שהן גם לא אחראיות לאיזה תוספים יש לך(חוקיים או לא, כל עוד לא פרסמת תוסף באופן לא חוקי). כל יוצר מגדיר לתוסף שהוא יצר את תנאי השימוש והפרסום (כמו שעשו ניב וירדן בחלק מהתוספים שלהם), והוא זה שאחראי לישום ההסכם(ביחד עם המשתמש), לכן להגיע בדרישה כמו שלך היא קצת מוזרה. סתם משהו שמענין אותי כבר הרבה זמן, אחרי עבודה ממושכת על התוסף, למה לא לפרסם אותו לציבור הרחב בAVSIM/FLIGHTSIM? הרי רק הנושא של תאימות בין סינרים עושה כאבי ראש לפקחים וטייסים כאחד. מי נהנה לראות מטוס אחר על החול/בתוך בנין רק בגלל שהסינרים שלכם שונים? המשפט שכתב אלמוד מסכם את הנושא הכי טוב: כשמישהו יוצר תוסף למדינת ישראל האינטרס שלי, כחטיבה, הוא שהמוצר יהיה זמין לכלל קהילת הסימולטור כדי שגם נורמן מגרמניה יוכל לטוס עם פוטוריל של תל אביב. אני אגיד יותר מזה, לפעמים אותו פוטוריל של תל אביב ימשוך את אותו נורמן מגרמניה לטוס לתל אביב. בשורה תחתונה, כל הכבוד לכל היוצרים למינהם, הן של צביעות מטוסים, והן של סינרים וכל מה שמסביב. Ido Wachtel, Ido Hen, Shlomlux2 וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
amir friedland פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 סטס , אני מסכים לחלוטין עם 90 % ממה שכתבת , כל מילה בסלע ! דבר אחד רק יש לי להעיר וזה בהקשר לפסקה האחרונה שלך , ישנם יוצרים (שיוצרים תוספים מגוונים לסימולטור ורצה השם והשתייכות שלהם ברשת היא לואטסים\VATIL ) אותם יוצרים יצרו תוספים מעולים ופרסמו אותם לציבור הרחב דרך AVSIM או FLIGHTSIM ובאתרים שונים..ללא שום מגבלה כזאת או אחרת פתוחה לכל ציבור הסימולטורים באשר הוא.הכל יפה נכון ? רק ש , אותם יוצרים או חלקם נחשפו לתופעה שהיא בלתי חוקית ומגעילה ביותר שאותם תוספים שהם יצרו , נעשה בהם שימוש והם הועלו מחדש ללינקים ולשרתים שונים והופצו בלי קרדיט ובלי התייחסות ליוצר המקורי במקומות שונים. בלי להכנס למי מה מו , (כי זה לא מעניין אותי לפחות והמטרה פה זה לא להאשים אנשים או גופים שונים ) אני אישית מאמין שלאף יוצר אין כח להתעסק בבעיות כאלה וזה הסיבה שבגללה הם מפרסמים בצינורות סגורים יותר ופרטיים , האמת ? חבל שהגענו לזה , אבל שלא תחשוב לשנייה שיש פה יוצרים שנהנים לשמור דברים לעצמם ומונעים את זה מאחרים זה לא המטרה של אף אחד פה.. Stas Harchuk, David Ulman וגם Niv Tesler הגיבו לזה 3
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אני אגיב גם בתור חבר VATIL(רשום עוד כאשר היו רק 6 ספרות בCID) וגם כחבר IVAO, כלומר חבר בשניהם, נכון שהפעם האחרונה שהייתה בטיסה בVATSIM היה לפני הרבה זמן(בגלל סיכסוך שהיה לי עם חברי הנהלה קודמים), אבל אני מתעדכן בפורום בגלל שאותי לא מענין מה יותר טוב או למי יש "יותר גדול", אותי מענינת רק התעופה. למען הסר ספק אני לא מגן על אלו שמבצעים עברות זכיות יוצרים. הMTL לא מופץ ב"חופשיות", אלא הוא חלק מהתקנת IVAP(תוכנת חיבור טייסים לIVAO) שההתקנה שלה(IVAP) זמינה רק לחברי IVAOׁ(תפוצה מוגבלת לחברים) במידה ויש מישהו בVATIL(או כל מקום אחר למעשה) שמשתמש בMTL מבלי היותו משתמש רשום בIVAO מבצע עברה. כמו ששלומי ואלמוג כתבו אין הנהלת VATIL אחראית לדברים שיוצרו ע"י חברי החטיבה, בדיוק כמו שהנהלת IVAO לא אחראית למה שהחברים שלה יוצרים. כמו שהן גם לא אחראיות לאיזה תוספים יש לך(חוקיים או לא, כל עוד לא פרסמת תוסף באופן לא חוקי). כל יוצר מגדיר לתוסף שהוא יצר את תנאי השימוש והפרסום (כמו שעשו ניב וירדן בחלק מהתוספים שלהם), והוא זה שאחראי לישום ההסכם(ביחד עם המשתמש), לכן להגיע בדרישה כמו שלך היא קצת מוזרה. סתם משהו שמענין אותי כבר הרבה זמן, אחרי עבודה ממושכת על התוסף, למה לא לפרסם אותו לציבור הרחב בAVSIM/FLIGHTSIM? הרי רק הנושא של תאימות בין סינרים עושה כאבי ראש לפקחים וטייסים כאחד. מי נהנה לראות מטוס אחר על החול/בתוך בנין רק בגלל שהסינרים שלכם שונים? המשפט שכתב אלמוד מסכם את הנושא הכי טוב: בשורה תחתונה, כל הכבוד לכל היוצרים למינהם, הן של צביעות מטוסים, והן של סינרים וכל מה שמסביב. חברי חטיבה יקרים , אני חושב שכולם למדו דברים חדשים בנושא הנ״ל על יחסי ivao ו vatsim למיסטר עטר תודה רבה על הבהרת הדברים אני מבין ש בvatil מדברים בשפה הגבוהה ומעלה למדתי
amir friedland פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 חברי חטיבה יקרים , אני חושב שכולם למדו דברים חדשים בנושא הנ״ל על יחסי ivao ו vatsim למיסטר עטר תודה רבה על הבהרת הדברים אני מבין ש בvatil מדברים בשפה הגבוהה ומעלה למדתי דוד התחצפויות לא יובילו אותך לשום מקום טוב.. shachaf yasurr, Niv Tesler, Lior Paz וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 דוד התחצפויות לא יובילו אותך לשום מקום טוב.. חס וחלילה אני התחלתי לדבר פה בשפה גבוה , אמיר גם אני נעלבתי מרוב הדברים פה.
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 הכל יפה נכון ? רק ש , אותם יוצרים או חלקם נחשפו לתופעה שהיא בלתי חוקית ומגעילה ביותר שאותם תוספים שהם יצרו , נעשה בהם שימוש והם הועלו מחדש ללינקים ולשרתים שונים והופצו בלי קרדיט ובלי התייחסות ליוצר המקורי במקומות שונים. בלי להכנס למי מה מו , (כי זה לא מעניין אותי לפחות והמטרה פה זה לא להאשים אנשים או גופים שונים ) אני אישית מאמין שלאף יוצר אין כח להתעסק בבעיות כאלה וזה הסיבה שבגללה הם מפרסמים בצינורות סגורים יותר ופרטיים , האמת ? חבל שהגענו לזה , אבל שלא תחשוב לשנייה שיש פה יוצרים שנהנים לשמור דברים לעצמם ומונעים את זה מאחרים זה לא המטרה של אף אחד פה.. צודק לחלוטין. אני לא תומך בהפצה של עבודה של משיהו אחר באופן שפוגע ביוצר, על אחת כמה וכמה אם היוצר לא מוזכר בכלל- זה הכבוד המינימלי ליוצר. גם אני נתקלתי בזה על בשרי ,כמה דברים שיצרתי ופרסמתי בAVSIM התחילו להסתובב לפני כמה חודשים תחת שמות של אנשים אחרים. הסיבה היחידה לעלות משהו למקום איכסון אחר צריכה להיות לגיבוי אישי בלבד, ולא להפצה פראטית! באו נודא שלכולנו יש דיסק עם כל הסינרים של ישראל(וגם תוספים אחרים) מונח בחדר לצורך התקנה חוזרת אחרי פירמוטים ותקלות אחרות. התופעה קיימת גם בתחומים אחרים ולא רק בסימולטורים. amir friedland הגיבו לזה 1
amir friedland פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 צודק לחלוטין. אני לא תומך בהפצה של עבודה של משיהו אחר באופן שפוגע ביוצר, על אחת כמה וכמה אם היוצר לא מוזכר בכלל- זה הכבוד המינימלי ליוצר. גם אני נתקלתי בזה על בשרי ,כמה דברים שיצרתי ופרסמתי בAVSIM התחילו להסתובב לפני כמה חודשים תחת שמות של אנשים אחרים. הסיבה היחידה לעלות משהו למקום איכסון אחר צריכה להיות לגיבוי אישי בלבד, ולא להפצה פראטית! באו נודא שלכולנו יש דיסק עם כל הסינרים של ישראל(וגם תוספים אחרים) מונח בחדר לצורך התקנה חוזרת אחרי פירמוטים ותקלות אחרות. התופעה קיימת גם בתחומים אחרים ולא רק בסימולטורים. צודק , אני לא מדבר על גיבוי , אני מדבר על הפצה תחת לינקים אחרים ובלי קרדיטים ליוצרים.. שמח שהבנת.. Niv Tesler וגם Stas Harchuk הגיבו לזה 2
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אני מחזק את מה שאלמוג כתב זה בהחלט כבוד גדול שגם חטיבות אחרות מסתמכות על הסינרים ועל "המוצרים" שיוצאים בואטאיל, זה לא חדש רק בתחום הסינרי, עם כל הרעש של הדבר הזה שניקרא איבאו ישראל וסלחו לי על היהירות איבאו ישראל שואבת מואטאיל חומרים וזקוקה לחומרים האלה כמו חמצן אם זה סינרים ואם זה חומר מבצעי שהנהלת החטיבה מפיצה. יש כאן המון צביעות בנושא חבריי איבאו ישראל מחזיקים ביוזרים חיים בואטאיל רק בשביל סינרים ושריצה בטים ספיק, לזה אנחנו טובים אבל לא לטוס ברשת, זה מתחבר לשמועות שכבר מסתובבות לא מעט זמן שההנהלה שם פשוט אוסרת או מגבילה את הפעילות כאן , אם השמועות האלה נכונות ואיפה שהו מההיכרות שלי רבת השנים עם החומר האנושי בקהילה הזאת וגם המקבילה אני לא אתפלא אם זה נכון, ואם זה נכון מציע לכמה חברים שם לבדוק איפה מוחזקים כמה אברים חשובים שלהם. יש כאן תגובות מתייפייפות אבל אני לא מתבייש להגיד שההתנהלות מתחת לפני השטח מכוערת ברמות שלא ייאמנו שממנה נפגעו לא מעט חברים כאן וזה במקום ליצור קהילה מאוחדת בתחום שגם ככה מצטמק לצערנו עם השנים, וכל זה בגלל גחמות של בן אדם בודד או קצת יותר
David Ulman פורסם אוגוסט 11, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2014 אני מחזק את מה שאלמוג כתב זה בהחלט כבוד גדול שגם חטיבות אחרות מסתמכות על הסינרים ועל "המוצרים" שיוצאים בואטאיל, זה לא חדש רק בתחום הסינרי, עם כל הרעש של הדבר הזה שניקרא איבאו ישראל וסלחו לי על היהירות איבאו ישראל שואבת מואטאיל חומרים וזקוקה לחומרים האלה כמו חמצן אם זה סינרים ואם זה חומר מבצעי שהנהלת החטיבה מפיצה. יש כאן המון צביעות בנושא חבריי איבאו ישראל מחזיקים ביוזרים חיים בואטאיל רק בשביל סינרים ושריצה בטים ספיק, לזה אנחנו טובים אבל לא לטוס ברשת, זה מתחבר לשמועות שכבר מסתובבות לא מעט זמן שההנהלה שם פשוט אוסרת או מגבילה את הפעילות כאן , אם השמועות האלה נכונות ואיפה שהו מההיכרות שלי רבת השנים עם החומר האנושי בקהילה הזאת וגם המקבילה אני לא אתפלא אם זה נכון, ואם זה נכון מציע לכמה חברים שם לבדוק איפה מוחזקים כמה אברים חשובים שלהם. יש כאן תגובות מתייפייפות אבל אני לא מתבייש להגיד שההתנהלות מתחת לפני השטח מכוערת ברמות שלא ייאמנו שממנה נפגעו לא מעט חברים כאן וזה במקום ליצור קהילה מאוחדת בתחום שגם ככה מצטמק לצערנו עם השנים, וכל זה בגלל גחמות של בן אדם בודד או קצת יותר אלעד אתה צודק ב 100 אחוז , אחרי שקיבלתי את כל התגובות אני הבנתי כמה דברים , רוצה לציין ש רוב ה תגובות היו מעליבות , ״ דבר נוסף, מר אולמן, אני מודה לך על הדאגה ועל הקריאה ה"נואשת" ליוצרים בחטיבה״ אני מאד נעלבתי מהתגובה הזאת שהיא גם נכתבה על ידי vatil1 לא ארצה להרבות במילים אבל להבא אלמוג נסה לנסח תשובה פחות פוגענית אלמוג אני לא סמרטוט שלך ולא של אף אחד פה . , ארצה לצטט את מנהל ואטסיים העולמית " You must remember that this is a hobby" אז חברים זה באמת תחביב שלנו . אנו לא צרכים לעליב פה אנשים .מבחינתי הנושא נעול .
Shlomlux2 פורסם אוגוסט 12, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2014 דוד, אני באמת לא מבין את הלך דבריך בנושא שהצפת פה. מצד אחד אתה משתמש במושג "מיסטר", אך נעלב כשפונים אליך במושג "מר", מצד אחד אתה מעלה נושא מאד חשוב, אך מצד שני אתה נעלב מתגובה המתייחסת לכך ולדאגתך מכך. חבר'ה, אחת ולתמיד, אנחנו לא משחקים פה "חתול ועכבר", לא כלפי חוץ (מול איוואו), ועל אחת כמה וכמה לא כלפי פנים. אם כל אחד עכשיו יתחיל לחפש להיפגע, הוא ימצא זאת גם כשייפנו אליו במילה "שלום". קחו אחריות על דבריכם, חישבו פעמיים על מהות הכתוב והפניה לפני שתחרצו את גורלה כפוגעת/מעליבה/משמחת וכו'... shachaf yasurr, liav ezra, Lior Paz וגם 4 אחרים הגיבו לזה 7
David Ulman פורסם אוגוסט 12, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 12, 2014 דוד, אני באמת לא מבין את הלך דבריך בנושא שהצפת פה. מצד אחד אתה משתמש במושג "מיסטר", אך נעלב כשפונים אליך במושג "מר", מצד אחד אתה מעלה נושא מאד חשוב, אך מצד שני אתה נעלב מתגובה המתייחסת לכך ולדאגתך מכך. חבר'ה, אחת ולתמיד, אנחנו לא משחקים פה "חתול ועכבר", לא כלפי חוץ (מול איוואו), ועל אחת כמה וכמה לא כלפי פנים. אם כל אחד עכשיו יתחיל לחפש להיפגע, הוא ימצא זאת גם כשייפנו אליו במילה "שלום". קחו אחריות על דבריכם, חישבו פעמיים על מהות הכתוב והפניה לפני שתחרצו את גורלה כפוגעת/מעליבה/משמחת וכו'... שלומי אני לא נעלבתי שפנו אלי במושג מר אני נעלבתי על עצם הזלזול בתגובה . הנושא אכן חשוב אבל היות שאלמוג פותח שער לה ivao זה מספר הכל . , אני הייתי פועל אחרת אבל זה לא התפקיד שלי כמו שכתבתי מבחניתי הנושא נעול למי שיש עוד הערות בקשר למה שכתבתי , נעלבתי , שיפנה בפרטי