עבור לתוכן
Israel Rotaru

21.12.14 - 22.12.14 06:00Z - 02:00Z **אירוע REAL OPS** אל-על וירטואל

Recommended Posts

פורסם

5484814ea6241.jpg

שלום לכולם,

בתאריך ה - 21.12.14 - 22.12.14 אל-על וירטואל תקיים אירוע REAL OPS בין השעות 06:00Z - 2:00Z.

כל מי שמעוניין לפקח באירוע מוזמן לרשום עמדה שעליה הוא מוסמך ושעות שבהם יוכל לפקח.

טייסים פעילים של אל-על וירטואל שיפקחו או יטוסו באירוע יקבלו AWARD של האירוע.

האירוע הוא לטיסות יוצאות ונכנסות.

מידע נוסף וסלוטים לרישום לאירוע יפורסמו בהמשך...

נשמח לראותכם!

אורח amit kleinman
פורסם

עד שיש Real Ops לילי אני לא בבית :(

בכל מקרה שיהיה אירוע מצוין :D

פורסם
שלום לכולם, 

בתאריך 21.12.14 ו22.12.14 יתקיים אירוע REALOPS בחנוכה של אל-על וירטואל,  אנחנו מזמינים אתכם להירשם לטיסות שימו לב, יש גם יציאות מבן גוריון וגם כניסות לבן גוריון. 

שימו לב, יש גם טיסות של ארקיע וישראייר בתוך הדף...

כל טייס ופקח(במידע וטייסים פעילים בחברה) שיקח חלק באירוע יזכה לקבל Award, האירוע מתחיל בשעה (21.12.14) 06:00z עד השעה (22.12.14) 02:00z. זאת אומרת שזמן האירוע הוא 20 שעות סה"כ,  שעון מקומי- משעה 08:00 בבוקר עד לשעה 04:00 בבוקר של יום שני! שימו לב!.

*תוכלו לבטל את הרישום שעשיתם באמצעות האיימיל שישלח אליכם, ישלח אליכם לינק לביטול הרישום*

נשמח לראותכם לוקחים חלק באירוע, 

צוות אל-על וירטואל..

דף רישום טיסות לאירוע: 

----

אתם מוזמנים לרשום את שעות הפיקוח שאתם רוצים לפקח בהמשך השרשור הזה...

פורסם

שלום לכולם, 
בתאריך 21.12.14 ו22.12.14 יתקיים אירוע REALOPS בחנוכה של אל-על וירטואל,  אנחנו מזמינים אתכם להירשם לטיסות שימו לב, יש גם יציאות מבן גוריון וגם כניסות לבן גוריון. 
שימו לב, יש גם טיסות של ארקיע וישראייר בתוך הדף...
כל טייס ופקח(במידע וטייסים פעילים בחברה) שיקח חלק באירוע יזכה לקבל Award, האירוע מתחיל בשעה (21.12.14) 06:00z עד השעה (22.12.14) 02:00z. זאת אומרת שזמן האירוע הוא 20 שעות סה"כ,  שעון מקומי- משעה 08:00 בבוקר עד לשעה 04:00 בבוקר של יום שני! שימו לב!.

*תוכלו לבטל את הרישום שעשיתם באמצעות האיימיל שישלח אליכם, ישלח אליכם לינק לביטול הרישום*

נשמח לראותכם לוקחים חלק באירוע, 
צוות אל-על וירטואל..

דף רישום טיסות לאירוע: 

----
אתם מוזמנים לרשום את שעות הפיקוח שאתם רוצים לפקח בהמשך השרשור הזה...

אהלן,

האם טייסים שאינם חברי אלעל וירטואל יכולים גם להירשם ולהשתתף באירוע?

פורסם

אהלן,

האם טייסים שאינם חברי אלעל וירטואל יכולים גם להירשם ולהשתתף באירוע?

לצערי הרב זה לא אפשרי מכיוון שהכניסה לדף עצמו היא דורשת התחברות.. 

זאת אומרת, שאתה חייב להיות רשום בחברה, ולהיות מחובר כדי לגשת לדף.

פורסם

לצערי הרב זה לא אפשרי מכיוון שהכניסה לדף עצמו היא דורשת התחברות.. 

זאת אומרת, שאתה חייב להיות רשום בחברה, ולהיות מחובר כדי לגשת לדף.

ואין אפשרות לשנות את זה בהגדרות גישה לדף?

פורסם

ואין אפשרות לשנות את זה בהגדרות גישה לדף?

יכול להיות שיש, אבל האירוע הוא אירוע של אלעל וירטואל..

זה לא אירוע של וואטסים או משהו כזה אתה מבין אותי?  כל הקטע זה שאנשים יטוסו תחת אל-על וירטואל..

אם מישהו כל-כך רוצה לטוס אז מה הבעיה שירשם לחברה וגם יטוס בכללי ולא רק באירועים..

פורסם

יכול להיות שיש, אבל האירוע הוא אירוע של אלעל וירטואל..

זה לא אירוע של וואטסים או משהו כזה אתה מבין אותי?  כל הקטע זה שאנשים יטוסו תחת אל-על וירטואל..

אם מישהו כל-כך רוצה לטוס אז מה הבעיה שירשם לחברה וגם יטוס בכללי ולא רק באירועים..

אתה מבין אותי הפוך,

אני חושב שאירוע הוא בין היתר כלי פרסומי ובחברה וירטואלית אדרבה, הוא הכלי הפרסומי המרכזי אם לא היחיד שקיים.

ככזה הייתי פותח אותו לכולם כדי שיחוו את החברה וירצו להירשם לחברה (הנעה חיובית), אתם מאידח אומרים "יש אירוע אבל אם אתה רוצה להשתתף תירשם אלינו" (הנעה שלילית) ובסוג הנעה כזו אולי תרוויחו נקודתית באירוע יותר נרשמים אבל תפסידו בטווח הרחוק טייסים כי יהיו לך המון "טייסי אירועים" אבל מעט מאוד טייסי יום-יום.

פורסם

אתה מבין אותי הפוך,

אני חושב שאירוע הוא בין היתר כלי פרסומי ובחברה וירטואלית אדרבה, הוא הכלי הפרסומי המרכזי אם לא היחיד שקיים.

ככזה הייתי פותח אותו לכולם כדי שיחוו את החברה וירצו להירשם לחברה (הנעה חיובית), אתם מאידח אומרים "יש אירוע אבל אם אתה רוצה להשתתף תירשם אלינו" (הנעה שלילית) ובסוג הנעה כזו אולי תרוויחו נקודתית באירוע יותר נרשמים אבל תפסידו בטווח הרחוק טייסים כי יהיו לך המון "טייסי אירועים" אבל מעט מאוד טייסי יום-יום.

זה לא נכון זה כמו שתפתח אירוע לוואטיל אירוע real ops לדוגמא, ולאירוע realops הקודם היית חייב להזין את מספר הוואטסים והסיסמה שלך כדי להירשם לטיסה בתוך האירוע.

אז למשל אני יתן דוגמא, של אדם שלא בוואטסים לשם הדוגמא, אני רוצה להירשם לאירוע ואני לא יכול כי אין לי משתמש בוואטסים.

אז כאילו זה אותו דבר כמו שאני אומר..

אני לא אומר לך בוא תרשם לחברה ותטוס באירוע..

כל הכוונה של האירוע זה לטוס תחת אל-על וירטואל עם ה- ACARS של אל-על וירטואל..

אז מה הקטע שאני יפתח את זה לכולם.?

ומה עם אלה שבחברה ורוצים לטוס ועדיין לא בחרו טיסה..

--

בוא נסגור את הדיון הזה ונמשיך לנושא הראשי של בקשת פיקוח.. כי זה יכול להימשך שעות ככה..

פורסם

זה לא נכון זה כמו שתפתח אירוע לוואטיל אירוע real ops לדוגמא, ולאירוע realops הקודם היית חייב להזין את מספר הוואטסים והסיסמה שלך כדי להירשם לטיסה בתוך האירוע.

אז למשל אני יתן דוגמא, של אדם שלא בוואטסים לשם הדוגמא, אני רוצה להירשם לאירוע ואני לא יכול כי אין לי משתמש בוואטסים.

אז כאילו זה אותו דבר כמו שאני אומר..

אני לא אומר לך בוא תרשם לחברה ותטוס באירוע..

כל הכוונה של האירוע זה לטוס תחת אל-על וירטואל עם ה- ACARS של אל-על וירטואל..

אז מה הקטע שאני יפתח את זה לכולם.?

ומה עם אלה שבחברה ורוצים לטוס ועדיין לא בחרו טיסה..

--

בוא נסגור את הדיון הזה ונמשיך לנושא הראשי של בקשת פיקוח.. כי זה יכול להימשך שעות ככה..

זאת ההחלטה שלכם, אני אמרתי את דעתי - קבלו אותה או לא - בסוף זאת הבעיה שלכם.

בכל מקרה יום אחד אחרי אירוע של החטיבה לדעתי בעייתי לתפוס הרבה פיקוח - לי אישית זה בעייתי באמצע שבוע. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

פורסם

האירוע הוא לטייסי אלעל ווירטואל בלבד. יש לכך מספר סיבות, חלקם עומר הזכיר וחלקם האחר הם מן שיקולים של צוות ההנהלה.

בחזרה לנקודה, אם יש פקחים שחושבים שיוכלו להקדיש מזמן לאירוע נשמח אם תרשמו שעות זמינות. תודה מראש

פורסם

הבהרה קטנה ,

הארוע הוא לכל טייסי ואטסים ללא יוצא מן הכלל וכל מי שרוצה מוזמן לבוא ולקחת חלק בטיסה בשעות הארוע בלי קשור לשום חברה וירטואלית .

כל טייס גם יכול לבוא עם איזה CALLSIGN שהוא רוצה של אלעל או כל חברה אחרת והוא ממש , אבל ממש לא חייב להיות טייס באלעל וירטואל , הארוע הוא לכל טייסי ואטסים ללא יוצא מן הכלל ואין העדפה או יתרון לאף אחד.

אני אישית כן הייתי ממליץ להרשם לאלעל וירטואל ולקחת סלוט מסודר וככה להנות גם מן המערכת ווארגון הטיסה בצורה ראליסטית ובלי קשר הטיסה באלעל וירוטאל לדעתי משפרת את חווית הטיסה ברשת וממולמצת אך ממש לא חובה להיות טייס אלעל וירטואל כדי לטוס בארוע , וכל אחד יכול לטוס בארוע הזה מאיפה שהוא רוצה , איך שהוא רוצה ו כמה שהוא רוצה.

ארוע מהנה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד פה, ה׳אירוע׳ (דגש על המילה אירוע) הוא לטייסי אלעל ווירטואל בלבד. הכוונה במילה אירוע פה היא הרשמה לסלוטים, ביצוע הטיסה עם המערכת שלנו וקבלת הaward בסוף הטיסה. ברור שכל טייס וואטסים יכול לבצע טיסות לבן גוריון אבל מבחינתנו זה לא קשור לאירוע שלנו.

רוצה להודות לכל חברי צוות וואטיל שרשמו בשרשור הזה. באמת תודה לכם על העזרה להרים את האירוע ועל השיתוף פעולה. איזה כיף לראות שאתם כל כך מנסים לעזור מצד הפקחים במקום לחלק הערות וביקורת על ההתנהלות שלנו

פורסם

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד פה, ה׳אירוע׳ (דגש על המילה אירוע) הוא לטייסי אלעל ווירטואל בלבד. הכוונה במילה אירוע פה היא הרשמה לסלוטים, ביצוע הטיסה עם המערכת שלנו וקבלת הaward בסוף הטיסה. ברור שכל טייס וואטסים יכול לבצע טיסות לבן גוריון אבל מבחינתנו זה לא קשור לאירוע שלנו.

רוצה להודות לכל חברי צוות וואטיל שרשמו בשרשור הזה. באמת תודה לכם על העזרה להרים את האירוע ועל השיתוף פעולה. איזה כיף לראות שאתם כל כך מנסים לעזור מצד הפקחים במקום לחלק הערות וביקורת על ההתנהלות שלנו

תגובה מיותרת, לא מכובדת ולא מכבדת.

פורסם

תגובה מיותרת, לא מכובדת ולא מכבדת.

אדון איתי,

תגובתו של מר טל פרומרמן היא רלוונטית מאוד לעניין והיא בהחלט מכובדת ולא מיותרת... אנשים עשו כאן עבודה מאחורי הקלעים, הרימו אירוע... זה ממש לא פשוט... במקום לפרגן חבל שמצאת דרך להעביר ביקורת רק בכדי ״להגיב״ בפוסט...

בזאת הדיון וה״ביקורות״ למינייהן על האירוע הסתיימו! אירוע מהנה ומוצלח לכולנו :)

פורסם

אדון איתי,

תגובתו של מר טל פרומרמן היא רלוונטית מאוד לעניין והיא בהחלט מכובדת ולא מיותרת... אנשים עשו כאן עבודה מאחורי הקלעים, הרימו אירוע... זה ממש לא פשוט... במקום לפרגן חבל שמצאת דרך להעביר ביקורת רק בכדי ״להגיב״ בפוסט...

בזאת הדיון וה״ביקורות״ למינייהן על האירוע הסתיימו! אירוע מהנה ומוצלח לכולנו :)

רוטרו , כדי שתבדוק שוב למי אתה קורא "אדון " בזילות , יש פה אנשים עם "קצת" יותר נסיון וידע ממך , תנו כבוד ותקבלו כבוד . ואיתי לא איש צוות אלה מביע את דעתו מהצד.

פורסם

רוטרו , כדי שתבדוק שוב למי אתה קורא "אדון " בזילות , יש פה אנשים עם "קצת" יותר נסיון וידע ממך , תנו כבוד ותקבלו כבוד . ואיתי לא איש צוות אלה מביע את דעתו מהצד.

פרידלנד,

אדון זה ממש לא בזילות... כמו שקראתי לטל מר פרומרמן... אל תוציא את דבריי מהקשרם בבקשה!

ואם כבר דיברת על זילות, ההערה שזרקת לגבי הידע והניסיון שלי ממש לא הייתה במקום... אנחנו חברה וירטואלית שמכבדת את כולם ושערינו פתוחים לכולם... האירוע שלנו לא קשור לואטיל או לואטסים כמו שהוא גם לא קשור ל IVAO או לחטיבה אחרת... אנחנו חברה וירטואלית עצמאית שנעזרת בקשר שלנו (אל-על חברת תעופה ישראלית) בואטיל ולהיפך...

פורסם

סטית ממש מהנושא, כנראה לא הבנת את מה שניסו לומר לך. 

קראתי שוב את התגובות של אמיר ושל אוהד בפרט, כי אותם ציינת בתגובה שלך- הם בסך הכל ניסו להגיע לאינטרס שלך החטיבה הזאת- להגדיל את התנועה בשטח ישראל. 

אתה לא יכול להאשים אותם שהם לא אומרים לאנשים להצטרף לחברה אם הם לא נמצאים בה, או משהו כזה, כי זה פשוט לא האינטרס שלהם כאנשי צוות. כמו שאתה רואה, הם דווקא כן המליצו להצטרף לחברה, אבל רק מדעה אישית (אמיר במיוחד), ולא כהמלצה של צוות הנהלה. 

בנוסף, אני לא מבין התלונות על הפיקוח- אני לא יודע כמה זמן לפני שפורסם האירוע החטיבתי של חנוכה, חשבתם על האירוע הזה, אבל השרשור הזה, שמציג את האירוע, פורסם בחמישה בדצמבר, כשבוע (!) אחרי שפורסם האירוע החטיבתי. כחטיבה וכארגון, ברור שרוב הטייסים יבואו לאירוע החטיבתי, ורק בגלל שלא כל חברי החטיבה הם חברים באל על וירטואל, או אפילו לא טסים על ה"כבדים" למיניהם- כנ"ל הפקחים- בסוף אינטרס של פקח זה להנות ולפקח על תנועה מרובה. אני לא אומר שהאירוע החטיבתי יהיה יותר פעיל ועמוס מהאירוע שלכם, אבל כנראה שזה מה שיקרה, ולכן הפקחים יעלו יותר באירוע החטיבתי, מה גם שזה אירוע שחטיבת ואטיל מארגנת, שזה אומר עוד כמה דברים.. שלא לציין שהאירוע שלכם הוא באמצע שבוע, ולא לכל הטייסים\פקחים יש חופש ביום הזה. 

בקיצור, אני ממליץ לך לקרוא את התגובות של כולם ולראות שהם בעצם תומכים בך- מה רע עוד יום עם מלא טייסים בשטח ישראל, שלא לדבר על מאפיין הReal Ops שהאירוע מתוכנן לפיו, אבל התכנון של האירוע היה קצת לקוי, בין אם זה לאפשר רק לטייסי אל על וירטואל לבצע רישום לאירוע, ובין אם זה לערוך את האירוע יום אחרי האירוע החטיבתי, שתוכנן כמה ימים אם לא חודשים מראש.

אשמח לראות אותך משתתף באירוע גם מחר.

שבת שלום וחג שמח.

נ.ב- לגבי הטייסים והפקחים- אני לא מתכוון להכליל ולהוכיח שום דבר, כתבתי את הדברים לפי נקודת המבט שלי, הן כפקח מגדל כללי בחטיבה, והן כטייס קלים\כבדים\באל על וירטואל.

פורסם

ישראל וטל, אני מבקש מכם (כחבר חטיבה וקולגה שווה בין שווים) לשמור על תרבות של דיון. קשה לי לקרוא לתרבות "בוגרת" משום שאני יוצא מתוך הנחת יסוד שהחטיבה מורכבת מאנשים בוגרים, ואני לא מדבר על גיל. אבל תרבות הדיון היה הדבר שצרם לי ביותר וגרם לי לרשום את הודעתי הקודמת - שימו לב שלא התייחסתי לאירוע, לנושא, לחטיבה, לאלעל וירטואל או לאנשים. אבל כן לתרבות הדיון. 

אסף כתב לטעמי בסבלנות יתרה מאוד יפה את ההתייחסות לפן המקצועי שבארגון האירוע, ביחד עם תגובות אנשים שבמקרה משתייכים גם לצוות. קראו את תגובותיהם בעיון, הם מביאים לכם אספקטים שמרוב התגוננות וקידוש צדקת הדרך שבחרתם בה, אולי לא נתתם להם מספיק התייחסות. אם כן נתתם לצדדים האלה התייחסות מספיקה, אזי חוסר הענות פקחים הינה משהו שאתם אמורים לדעת לצפות ולקבל בהבנה לאור התזמון. לא חייבים לאהוב את זה, רק להבין שיש סיכוי גבוה שפקחים לא יוכלו לספק משמרות יום אחרי יום אחרי יום. וכל האנשים הבאמת טובים שהגיבו לכם ניסו להגיד לכם בדיוק את זה. לא אל תעשו אירוע. אדרבא, תעשו, העבודה וההשקעה מבורכות, אך הבינו עם איזו תחזית פעילות אתם מתמודדים ומה הנפחים שצפויים להיות לאור כל הפרמטרים.

רבים ולא פחות טובים ממני סיכמו אותה והציפו אתכם בשיקולים נכונים לקחת בחשבון.

אז עד כאן - ביקורת ברמה המקצועית.

ברמה הבין-אישית, יש כמה דברים שלדעתי אתם צריכים להבין, הן כחברי צוות חברת תעופה, הן כחברי חטיבת ואטיל, והן כבני אדם:

1. אף אחד לא חייב לכם שום דבר. העצבים שלכם על חברי החטיבה, הצוות והפקחים לא במקום. גם אם לא היו טורחים להגיב כלל כפי שעשו, כחברת תעופה אתם מנסים להרים אירוע וזה יפה. אבל תעשו שיעורי בית, תכירו מה צפוי לקרות באותו יום, ואם פקחים באים לעזור, צוות החטיבה עוזר בפרסום, וכד' - כל אלה הם פלוס. אף אחד לא חייב לעשות את זה בשבילכם, ואל לכם לצפות לכך שיעשו את העבודה שלכם במקומכם. כן, אפילו שאתם עובדים בהתנדבות מבורכת בחברת התעופה לטובת הכלל. לכל אחד יש את התפקיד שלו ולא תמיד זמן, רצון או אינטרס לעשות את עבודת תפקידו של האחר.

2. למדו לקבל ביקורת ולקחת אותה למקום מקצועי ולא אישי - זה חשוב. אף אחד לא תקף אתכם אישית, אך אתם בחרתם לקחת את זה למקום שבו אתם מרגישים מותקפים, מגוננים על קדושת הדרך שבחרתם לנהל בה את האירוע, במקום לקבל את הביקורת, להוסיף אותה למערכת השיקולים שלכם, ואז אולי כן ואולי לא לשנות משהו באירוע. אם כן או לא תבחרו לעשות עם זה משהו בניהול האירוע זה עניין שלכם. אבל אתם חברת תעופה שעובדת עם ולטובת טייסים בסימולטור - אתם צריכים לשאוף לתפוקה והנאה מקסימלית, ולא בושה לקבל ביקורת, להיפך. החברות הגדולות והמקצועיות בעולם, מכל התחומים, עם אנשים מהמנוסים בעולם, יודעים שהדרך הנכונה היא להשיג דעות והמלצות מיועצים מומחים לאו דווקא מתוך החברה אלא גם מבחוץ.

3. אתם מייצגים כאן משהו. מצופה מכם להתנהג בהתאם. לדעתי בתגובות לשרשור זה הנהלת אלעל וירטואל מיוצגת בצורה שלילית ואני ממליץ לכם לשקול את האופן שבו אתם מעוניינים להציג את עצמכם באופן אישי, את חברת אלעל וירטואל ובמיוחד את סגל ההנהלה שלכם. 

4. אגו - מכשול גדול בדרך למצויינות מקצועית זה נכון לכל תחום. זה גם נכון לגבי איך תבחרו לקבל הודעה זו שלי אליכם. האמינו לי שאין לי שום עניין לפגוע בכם אישית או מקצועית, ואם טרחתי לכתוב לכם הודעה כ"כ ארוכה, זה בא מכיוון של ביקורת בונה. יש שטועים לחשוב שביקורת בונה היא זו שנעים לשמוע, שטופחת על השכם ואומרת "כל הכבוד, המשיכו כך". לא כך. ביקורת בונה היא ביקורת שבעקבותיה נוצר שיפור. הדרך הנכונה להשיג שיפור היא הסקת מסקנות, הפקת לקחים ויישומם. 

לאחר כל הנאמר, אני רוצה לציין שאני כן מתכוון לבוא לטוס באירוע אם יהיה לי זמן, ואני כן מקווה מאוד שהוא יעלה יפה, הן אם לטובתי האישית והן אם לכלל החטיבה ואפילו לאלעל וירטואל. 

שיהיה בהצלחה באירוע זה ובהמשך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...