Ido Hen פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 לפני כחצי שנה לאחר ישיבת החציון החטיבתית הוחלט להקים חברת תעופה וירטואלית שתפעל תחת החטיבה. היום אנו גאים לפתוח את חברת "שחף תעופה" החברה מפעילה מטוסים קלים וטסה טיסות בתוך הארץ. צי החברה כולל בתוכו בין היתר מטוסי C172 C206 B206 B58 ועוד. החברה פועלת בשיטה של "שלם כדי להתקדם". זאת אומרת תטוס ותרוויח כסף ובאמצעותו תוכל לרכוש דרגה גבוהה יותר ולהתקדם במטוסים. צוות החברה מונה 6 אנשים SHH1 - יובל שגב, מנהל החברה SHH2 - רום יעקב, אחראי לוגיסטי SHH3 - עומר כהן, אחראי טכני SHH4 - רום קרלינר, אחראי גרפי SHH5 - עידו חן, מנהל משאבי אנוש SHH6 - ליאב עזרא, סגן מנהל החברה החברה מפעילה טיסות תחת הרישום שחף-SHH לפרטים נוספים הירשמות לחברה ותחילת הטיסות אתם מזומנים להיכנס לאתר . http://shachaf-va.com/ לינק לדף הפייסבוק של החברה: https://www.facebook.com/pages/Shachaf-virtual/424216924397620?fref=ts Lior Avinoam, Niv Tesler, Bar Szpiler וגם 13 אחרים הגיבו לזה 16
Shai Selbiger פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 כל הכבוד!! בהצלחה לכם, צוות של תותחים. Rom Karliner, liav ezra, Amit Eisinger וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
amir friedland פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 חברים , נראה פשוט מעולה ! כל העובד וישר כח לכל העוסקים במלאכה ! נראה פשוט מעולה , בהצלחה . Amit Eisinger, Niv Tesler, liav ezra וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Vlad Egorkin פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 נראה מעולה ! כל הכבוד! Amit Eisinger הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 נראה מעולה !! אחלה שם מעניין מי נתן לכם אותו !
Asaf Katz פורסם דצמבר 13, 2014 דיווח פורסם דצמבר 13, 2014 נראה מדהים! כל הכבוד על ההשקעה והמאמצים, יצא לכם מעולה! אני נרשמתי Rom Karliner הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם דצמבר 14, 2014 דיווח פורסם דצמבר 14, 2014 יפה מאוד! אני מקווה להצטרף בקרוב - אחרי כל ההתקנות לסימולטור...
Yaron Alterman פורסם דצמבר 14, 2014 דיווח פורסם דצמבר 14, 2014 הצטרפתי, יהיה כיף!!! חיכיתי לחברה וירטואלית כזו שתתן מענה למטוסים קלים. יישר כח.
Yaron Alterman פורסם דצמבר 14, 2014 דיווח פורסם דצמבר 14, 2014 אני רק שאלה של צעיר . ע"מ להתחבר ל-vatil, אני עדיין צריך להתחבר בצורה הרגילה דרך FSInn בנוסף ל-ACARS נכון?
Rom Karliner פורסם דצמבר 14, 2014 דיווח פורסם דצמבר 14, 2014 תודה רבה לכל מי שנרשם עד עכשיו, חלף לו היום הראשון וכבר צברנו 7.27 שעות טיסה ב20 טיסות,הישג מרשים במיוחד. מצפים לעוד טייסים ומצפים לראות אתכם ממלאים את הרשת בטיסות של שחף תעופה. פרטים על אירוע הפתיחה הרשמי ימסרו בקרוב
Liaz Kamper פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 אחלה יוזמה, יש תוכניות בקרוב להוסיף מטוסים אחרים? Twin-Otter, BN-2?
Lauren Guy פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 נהדר. האם יהיה ניתן לטוס עם Xplane בניגוד לאל על הוירטואלית שעובדת רק מול FSX ?
Etai Charit פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 בהצלחה, נראה יפה ובכיוון הנכון! אני מבסוט על ההיענות המהירה והגדולה של החטיבה ועל הארגון שנראה מצויין. במיוחד אני אוהב את העובדה שהחברה הזאת שייכת ארגונית תחת החטיבה, באה מתוך שיתוף בין ההנהלה לחברי החטיבה עצמה ושמה לעצמה יעד המשותף לה עם החטיבה: שיפור התנועה בארץ. כבר ביומיים שהחברה קיימת היה לי כיף מאוד לראות את השמים הוירטואליים מוארים במטוסים שלכם - כל הכבוד ובהצלחה בהמשך! אני נרשם...
Rom Shaked פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 נהדר. האם יהיה ניתן לטוס עם Xplane בניגוד לאל על הוירטואלית שעובדת רק מול FSX ? הacars תומך xplane ואני אישית טס על XP בחברה
Rom Karliner פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 נכון לרגע זה לא יכנסו מטוסים לצי אך אני יכול לומר לך שאנחנו מתכננים הרבה קדימה וצי המטוסים רק ילך וישתבח עם הזמן.
Yuval Segev פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 אני רק שאלה של צעיר . ע"מ להתחבר ל-vatil, אני עדיין צריך להתחבר בצורה הרגילה דרך FSInn בנוסף ל-ACARS נכון? בדיוק
Noy Farhi פורסם דצמבר 15, 2014 דיווח פורסם דצמבר 15, 2014 אני רק שאלה של צעיר . ע"מ להתחבר ל-vatil, אני עדיין צריך להתחבר בצורה הרגילה דרך FSInn בנוסף ל-ACARS נכון? היי ירון, בשביל להתחבר לפורום והטימספיק של VATIL ולהנות מהרשאות מלאות אתה צריך להיות רשום בVATSIM תחת חטיבת VATIL. אתה יכול גם להתחבר לפורום מבלי להיות רשום תחת חטיבת ואטיל, זה אומר שלא תקבל את האפשרויות שיש לחבר הרשום בצורה מלאה. (כתיבה בכל הפורומים,התחברות לטימספיק, השתתפות בכנסים וכו') (אתה יכול לראות דוגמא על היוזר שלי,אני מוגדר כ "אורח חוץ") חשוב שתעשה את ההבדל, אין קשר בין FSINN וה ACARS לבין ואטיל. ואטיל כמו שאמרתי הינה חטיבה תחת רשת וואטסים. FSINN זאת תוכנה שאתה מתחבר בשביל לטוס ברשת וזה לא משנה באיזה חטיבה אתה. ACARS זאת תוכנה שחברות וירטואליות משתמשות לספירת שעות,שליחת טיסה,והקלטה של הטיסה בטקסט וכו' וכו' לדוגמא הACARS של אל-על וירטואל. בדיוק לא מדויק יובל. בברכה,