Omer Lanis פורסם פברואר 27, 2015 דיווח פורסם פברואר 27, 2015 אז מה אתם אומרים? בואו נרים לנו פיקוח של שבת! מחר, 28/2, מ3-5 ואולי יותר, יעלו לחניכי קרקע למשמרת ארוכה במיוחד. טייסים, הם יחכו רק לכם! הם צריכים את התנועה על מנת שהם יוכלו להתקדם... פקחים, תצטרפו אלינו להאיר את השבת! כל העמדות מוזמנות! תפרסמו פה שנראה מי יהיה. נתראה על הקשר!
Almog Atar פורסם פברואר 28, 2015 דיווח פורסם פברואר 28, 2015 מצויין ! ממליץ להרשם דרך האתר או דרך הפורום בצד על מנת לפרסם את המשמרת הזאת בכמה שיותר מקומות...
Zeev Bucki פורסם פברואר 28, 2015 דיווח פורסם פברואר 28, 2015 זה כבר נמשך זמן רב. שפע עמדות פיקוח בארצנו ואין טייסים. כתבתי כבר על כך אבל נראה לי שדבר לא השתנה...
amir friedland פורסם פברואר 28, 2015 דיווח פורסם פברואר 28, 2015 זה כבר נמשך זמן רב. שפע עמדות פיקוח בארצנו ואין טייסים. כתבתי כבר על כך אבל נראה לי שדבר לא השתנה... לא יודע איפה אתה רואה שאין טייסים , אני רואה דווקא תנועה לא רעה בכלל. כמובן שעוד מוזמנים לבוא לטוס ולהנות !
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 28, 2015 דיווח פורסם פברואר 28, 2015 כל הכבוד לניס! שימו לב שהחזרנו את האירוע השבועי לפעילות!צריך את שיתוף הפעולה שלכם כדי שמסורת זו תצליח כמו בשנים קודמות!