עבור לתוכן
shachaf yasurr

קצת סיכום ותמונות מאירוע TLV OVERLOAD 2015

Recommended Posts

פורסם

אז ככה ..

קודם כל אני גאה בכל אחד ואחד אשר עלה לפקח\לטוס באירוע היום !

זה לא מובן מאליו כמות התנועה אשר הייתה, שאפו 

אז קצת מידע :

במשך ששת שעות האירוע עמדות בן גוריון בקרות (תא , דרום ) ואילת היו מחוברים למשך כל האירוע .

כמות התנועה הינה :

בשדה התעופה בן גוריון 24 תנועות המריאו ו27 תנועות נחתו !

בשדה התעופה אילת אשר היווה מוקד משיכה לכל טייס אשר רצה לאתגר את בקר דרום ואילת ,

ובנוסף העמיסו את הJ10 במגוון רב של תנועה 

10 תנועות המריאו ו12 תנועות .

לא מובן מאליו בשדה של 5 חניות :P (שאפו פקחי אילת :) )

כמובן תודה תודה רבה לישראל מנהל מחלקת אירועים ולכל העוזרים אשר פעל והשקיע זמן רב בחשיבה ויצירת הדרך הנכונה כדי 

לגרום לאירוע להצליח .

והנה גם קצת תמונות :

תחילת האירוע 

rlmzya0zjngm.png

טרמינל 1 מתחיל להתמלא

gdnzkrjdmom0.png

עומס רב של מטוסים נוחתים 

dnizzdgmjy0l.png

עומס על אזור הR

nywzimm2txid.png

מרחב הTMA פשוט מפוצץ ! 

yn4tndne4jml.png

לאחר המראה מב"ג כמות התנועה :P

yfidtozymzmm.png

לאחר הגעה לאילת אין מקום !

zmwiyjnfkywj.png

אפילו במציאות כמות תנועה כזאת באילת זה מחזה נדיר 

zn2g3kwmyzu4.png

פורסם

היה אירוע מדהים אני רוצה להגיד שאפו לפקחים זה לא היה קל מזווית ראייה שלי היו הרבה הולדים וגם אני ביצעתי 6 מעגלים בלי קשר לזה שבחזור היה חירום ELY415 אחמ שחף ;)

שיהיה המשך חג שמח ממה שנשאר ושבוע טוב לכולם !

פורסם

קודם כל אירוע יפה מאוד, כמות הטיסות מראה כמה היה חסר אירוע כזה בחטיבה.

שנית, תזמון האירוע בשבועות היה מצויין.

שלישית, השיתוף עם אלעל וירטואל והדירבון לטיסה תחת אירוע מיוחד ונקודות טייסים ראוי לציון.

מה הייתי משפר לפעם הבאה ?

אולי רק את איכות הקשר, מאוד חבל שיש פיקוח מאוד מקצועי ובסוף בגלל נפילות רשת הפיקוח נעלם.

מה שכן יפה מאוד זה הגיבוי של הפקחים :)

בסך הכל, אירוע יפה מאוד ברמה גבוהה ! כן יירבו !

פורסם

היי,

אני לא נוהג בדר"כ להגיב בנושא סיכומים של אירוע אך באירוע זה אני כן חושב שצריך.

כמות התנועה, איכות הפיקוח, זמני האירוע ובראש ובראשונה היום שבחרתם והיה פשוט מצוין, 

לדעתי גם האירוע השבועי צריך להיות בשעות של אחר הצהריים המוקדמות אבל זו דעתי האישית.

הצטרפתי מעט מאוחר לאירוע אזור 1530Z לרודוס הלוך וחזור - תודה לנותני שירות הפיקוח.

אפשר להגיד שזה היה סיכום של שנים בסימולטור עבורי בנושא אירועים וירטואליים. אז אחרי 8/7 שנים משהו כזה אני סוגר את הבסטה לכמה השנים הקרובות לטובת הדבר האמיתי. 

תודה רבה לכולם! תהנו מהתחביב הזה ותנצלו כל שעה לעלות לטוס תאמינו לי תתגעגעו לזה בסוף :D

בברכה,

fwdaenydzxho.jpg

פורסם

משמח מאוד לקרוא על אירוע שמצליח.

לא השתתפתי כי עברתי דירה בסופ״ש ועדיין אין לי אינטרנט בבית (גם חלק מהציוד עדיין בקרטונים).

אז כל הכבוד למי שלקח חלק, כן ירבו.

פורסם

אהלן חברים,

בראש ובראשונה אני רוצה להודות לכל הטייסים הנהדרים שלנו שהאירו את שמי ישראל ויצרו כמות תנועות שלא נראתה כמותה במחוזותינו כבר הרבה מאוד זמן.

תודה ענקית לפקחים המוכשרים שלנו אשר נטלו חלק באירוע מורכב ועמוס ועמדו במשימה בהצלחה רבה!

תודה מיוחדת למנהל מחלקת הדרכה, אור בכתארי אשר נרתם לפקח על עמדת תל-אביב ומילא חוסר שנוצר.

תודה והערכה לאור בן-ארי אשר פיקח על בקרה דרום לכל אורך האירוע במשך 6 שעות ברציפות! כמו כן, תודה לגל מינץ אשר עשה מאמצים ולבסוף הצליח להגיע ולפקח תל-אביב בשלהי האירוע.

האירוע של אתמול מוכיח ללא ספק שבהחלט יש גם טייסים בחטיבה ולא רק פקחים והשילוב בין השניים מוביל לתוצאות ולאירוע מוצלח כמו שראיתם אתמול.

תודה ענקית למנהל מחלקת יחסי-ציבור, שחף יסעור, שנרתם למשימה ועזר בפירסום האירוע בכל מדיה אפשרית, בגיוס פקחים לאירוע ובכל מה שהיה נחוץ. המשך כך!

ולסיום, אינני רוצה להקדים את המאוחר, אך ברצוני לשתף אתכם שאנחנו כבר עובדים על האירוע החטיבתי הגדול הבא שלנו, אירוע בשיתוף כמה חטיבות וצפוי בו פיקוח מלא לכל אורך נתיב הטיסה, יש למה לצפות!

המשך שבוע מוצלח לכולם! :yahoo:

פורסם

היה אירוע מרשים ! אומנם נכחתי רק שעה וחצי אבל היה מעניין בעמדת TMA.

האירוע הזה מלמד אותנו שאכן היה חסר אירוע עמוס בארץ בעיקר לטובת תרגול הפקחים, מהסתכלות מתוך המערכת וגם קצת מהצד ניתן לראות שיש פערים מאוד גדולים בנושא העבודה השוטפת בעומס שלנו ואני מקווה לחבור למחלקת הדרכה וליישר קו.

כל הכבוד למארגנים !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...