Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 שלום, אם הבנתי נכון, אלה כרטיסי בטיחות המסופקים לנוסעים בטיסות, אך אין אישור לקחת אותם. האם זו אספנות של סחורה גנובה? אם כך המצב, הייתי מבקש כחבר פורום להסיר את השירשור, ולחשוב פעם נוספת האם גנבה היא דרך נכונה בחיים. הרעיון שלא גונבים כי יש חשש להיתפס מעורר בי חלחלה. אנשים לא מסוגלים להבין כי החוק נועד בראש ובראשונה להגן עליהם? הרי הנוהגים כך זורעים בהתנהגות כזו אנרכיה והתפוררות חברתית. אם נראה לכם שאני מגזים, חכו שתגדלו בנים ונכדים, שישאלו למה כולם גונבים, למה בעלי תפקידים ציבוריים מתעשרים, למה זה אסור, ועוד. בארצנו לא יספיקו לכם רב בריח, מערכת אזעקה, מערכת אזעקה עם מוקד, מערכת אזעקה עם משיב במכונית, הרי החברה מגדלת כאלה שפותחים כל מנעול, כל כספומט כל חשבון בנק וכרטיס אשראי, ואז מה שייוותר לאלה בעלי הנכסים הוא עוד ליל נדודים מדאגה שמא הרכוש נעלם. או ערבים מול המסך בשידור חוקר. הזורעים בדמעה ברינה יקצורו. תודה.
Oren Geva פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 אני מקווה שכולם קראו את דבריו של עופר. אני מבקש לא לחזור ולקרוא לגזל/ונדליזם/פגיעה בזולת בפורום זה.
moti פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 בשרשור המקורי שאלתי אם זה לא נקרא גניבה ואף אחד מהמנהלים לא הגיב שם- זאת גם גנבה שיכולה להציל חיים במקרה הצורך ולכן לכל האספנים למינהם של כרטיסי בטיחות:תחשבו אם חס וחלילה הייתם מחפשים כזה כרטיס במקרה חירום והייתם מגלים שזה הורם מהמושב- לא סיטואציה נעימה בכלל...
ohadn747 פורסם אוקטובר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 באיירליינרס יש פינה מיוחדת לדברים כאלה!!!! ורואים שאתם לא מבינים!!! כי אחרי כל טיסה צוות המטוס בודק עם נלקחו\נגנבו כרטיסים!!!!!!!! ועם הם רואים שחסר אז הם פשוט שמים (יש להם קופסא עם מלא כאלה בתוך המטוס!!!!!) אז לפני שאתם עורכים או ישר פוסלים.... תדעו מה אתם פוסלים!!!!! :evil: :evil: :evil:
Itai Ganor פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 בסדר אבל בכל זאת אתה לוקח משהו שהוא רכוש החברה והמטוס. זה גניבה לא כתוב שם נראה לי קחו חופשי תווית בטיחות וזה.
Oren Geva פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 באיירליינרס יש פינה מיוחדת לדברים כאלה!!!! ורואים שאתם לא מבינים!!! כי אחרי כל טיסה צוות המטוס בודק עם נלקחו\נגנבו כרטיסים!!!!!!!! ועם הם רואים שחסר אז הם פשוט שמים (יש להם קופסא עם מלא כאלה בתוך המטוס!!!!!) אז לפני שאתם עורכים או ישר פוסלים.... תדעו מה אתם פוסלים!!!!! :evil: :evil: :evil: מה הקשר? אם תשבור תמרורים העיריה תשים תמרור חדש. אם תשב בקבלה אצל הרופא ותגנוב את גליונות "לאישה" שלו מהסל כשאתה הולך, הוא ימלא את הסל מחדש. זה עושה את זה בסדר?
moti פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 בסדר אבל בכל זאת אתה לוקח משהו שהוא רכוש החברה והמטוס. זה גניבה לא כתוב שם נראה לי קחו חופשי תווית בטיחות וזה. וזה שיש להם ערימה זה בגלל שבטח בכל טיסה יש אספנים שלוקחים את הכרטיסים. לא תוקפים אותך אישית או קוראים לך גנב- אבל זה שיש הרבה שאוספים את הדברים האלה זה לא הופך את זה למותר :!:
GILG פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 תמצא לך תחביב חדש,התחביב שלי (חוקי) הוא לקחת בכל טיסה או לבקש ממי שטס את החוברת של המטוס (כמו אטמוספרה של אלעל) זה גם יותר מעניין ויפה וגם חוקי :wink: ועוד כתוב על זה this is your personal copy!
Oren Geva פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 יכול להיות שאפשר לקחת גם את כרטיסי הבטחון - רק תשאל!
Yoav פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 מה זה החוברת של המטוס? ואוהד, אני חושב שגניבה זה לא רעיון יפה. פעם באה אולי תבקש. אם כמו שאמרת, יש להם ארגז שלם אז הם יתנו לך, מאוד סביר. זה כמו כניסה לקוקפיט, אתה תמיד יכול לבקש, לפעמים יסכימו ולפעמים לא.
Kobi David פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 כרגיל שרשור לא חשוב במיוחד שיוצא מפרופורציות. אמרתי את זה במספר הזדמניות, ואני חוזר: דרך ארץ קדמה לתורה. דרך ארץ קדמה ל VATSIM. דרך ארץ, היא חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו.
alon_a פורסם אוקטובר 14, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2004 אני אצטט לכם מה שכתוב על כל כרטיס: דבר ראשון שבכל כרטיס כתוב באנגלית בגדול בראש הכרטיס FOR YOUR SAFETY רק מכאן ניתן להבין שהכרטיס בא לשמש לטובתנו בתחתית כל כרטיס באותיות קטנות כתוב PLEASE DO NOT REMOVE FROM AIRCRAFT- אני לא חושב שצריך לתרגם אבל לאלה שמתעקשים: בבקשה לא להוציא מן המטוס להפנים להבא