עבור לתוכן
Lee Orly

תוכנה לבניית נתיב טיסה

Recommended Posts

פורסם

רציתי לדעת איזו תוכנה היא המומלצת ביותר לבניית נתיב טיסה ?

אחת שמתחשבת ברוחות ומז"א בבניית הנתיב.

עד עכשיו השתמשתי באתר SIMBRIEF, אבל לטיסות ארוכות הוא לא מצליח לבנות נתיב שתואם NAT עדכני. 

ואם כבר, אז רציתי לשאול, איך נבנה נתיב אמיתי ב'מרכז הבקרה' של אלעל לדוגמא ?

תודה מראש!

פורסם

הייתי ממליץ גם על אתר שמעבר לנתיבי טיסות עדכניות (שימוש ב AIRAC Cycle), מציג גם את כמות הדלק הנדרשת לטיסה במטוס מסוים וכן שמירת נתיב הטיסה בפורמטים שונים.

http://onlineflightplanner.org

פורסם

בדיוק אתמול נתקלתי לראשונה באתר שאילן המליץ עליו, באמת טוב. הוא מצליב נתיב שמקורו באתר שאני המלצתי, ביחד עם אמדן דלק דרוש שנלקח מאתר אחר, מציג את הנתיב על מפה, ומאפשר להוריד את הנתיב בקבצים בפורמטים שונים ושימושיים (PDF, קובץ PLN של הסימולטור אותו גם ASN יודע לקרוא, CO ROUTE של PMDG ועוד).

מצטרף להמלצה.

פורסם

שלום וחג שמח לך

אני משתמש בתוכנת ה PFPX בשילוב עם TOPCAT בגרסה בתשלום.

תוכנה מצויינת שנותנת נתיב, דלק ועוד שאר נתונים חיוניים לטיסה, למטוס ב FMC וגם ניתן לשלוח דרכה את התוכנית ל VATSIM.

המחיר לא יקר כל כך אבל מידי שנה נדרש לחדש רישיון. בנוסף יש צורך לדאוג ל AIRAC עדכני.

ממליץ לך בחום על התוכנה הזו.

פורסם

שלום וחג שמח לך

אני משתמש בתוכנת ה PFPX בשילוב עם TOPCAT בגרסה בתשלום.

תוכנה מצויינת שנותנת נתיב, דלק ועוד שאר נתונים חיוניים לטיסה, למטוס ב FMC וגם ניתן לשלוח דרכה את התוכנית ל VATSIM.

המחיר לא יקר כל כך אבל מידי שנה נדרש לחדש רישיון. בנוסף יש צורך לדאוג ל AIRAC עדכני.

ממליץ לך בחום על התוכנה הזו.

אין צורך בחידוש רישיון לPFPX. מי שרוצה עדכוני TRACKים באוקייאנוסים ולהתחבר לסרברים של VA אז כן. אני לדוגמא, לא טס טרנסאטלנטי אז אין לי צורך ברישיון. אם אתה עם אקטיב סקאיי אז אתה גם לא צריך עדכוני מזג אוויר מPFPX.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...