hagay פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 ** עריכה** אילן ושאדי, שיהיה לכם בהצלחה בהמשך, למרות שחבל שאתה עוזבים. המון בהצלחה קובי, ולא תקבל 100 ימי חסד :wink: , רוצים חדשות .
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 בהצלחה לקובי בתפקידו החדש ! ובהצלחה לאילן ושאדי בתפקיד הלא כל כך חדש !
Arie Halperin פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מברוק ובהצלחה(אני בטוח שתצליח)אריה :BIG:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מברוק קובי על התפקיד. וגם לך אילן ושדי.
Kobi David פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 שלום חברים, ראשית, אני רוצה להודות לאילן על הבחירה, ולחברי הצוות על התמיכה הגדולה. זה היה יום ארוך, שקדמו לו קרוב לחודשיים ארוכים לא פחות, מאז התחלתי לדבר עם אילן על הכניסה לתפקיד. במהלך הזמן האחרון, קיימתי שיחות עם חברי הצוות, ועם חברים נוספים בחטיבה, וניסיתי לגבש תוכנית עבודה על בסיס הדברים ששמעתי מהם, מכם. אחד הדברים שאני שמח לשתף אתכם בו, זה נושא ההדרכה. לא הופתעתי לגלות עד כמה חשובה לכולכם רמת המקצועיות של החטיבה, ובעצתכם, זה חלק עיקרי שצוות החטיבה יפעל לקידומו, על כל המשתמע מכך. בנוסף, רוב האנשים איתם שוחחתי, הצביעו על הגידול המרשים בכמות החברים בחטיבה, והציעו לשפר את הקשר בין החברים בחטיבה וצרכיהם, לצוות החטיבה והלאה ל VATSIM. גם פה צפוי שינוי משמעותי. עוד נושא - אירועים! התאבון של חברי החטיבה לאירועים גדול, פה אתם יכולים לעזור בצורה ישירה בכך שתעלו רעיונות הצעות ושיפורים למחלקה הרלוונטית. יחד עם הרצון והתמיכה שלכם, נעזור לאילן ושאדי ב VATAME, נשמח על קידומם ונעזור בהתפתחות האזור, אילן ושאדי הם חלק בלתי נפרד מ VATIL, וההצלחה שלהם, היא ההצלחה שלנו, ולהיפך. בעזרת הצוות החדש, שיורכב מהסגל החדש, ומחברי חטיבה אחרים, אני מאמין שנוכל להצעיד את VATIL לשיאים חדשים. מילה אישית... אני חבר ב VATSIM משנת 2001, ואני עדיין קם כל בוקר, ושמח על כך שאני חלק מתחביב כל כך נפלא ואיכותי. אני מבטיח לכל חברי VATIL באשר הם, שאעשה הכל על מנת לקדם את החטיבה הזו מה שיותר גבוה. תודה לכולכם. לכולכם.
yossid פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 קובי ידידי, ברכות על הבחירה ובהצלחה בתפקיד. יוסי
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 צוות VFS והחניכים מאחלים בהצלחה לקובי בתפקיד החדש. ותודה גדולה לאילן ושאדי על הכל ובהצלחה בתפקידים החדשים.
the pilot פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 מזל טוב קובי! אילן אל תעזוב...באמת תמיד יש מקום לסגן או משהו
mickey lip פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 קובי ידידי, המון מזל טוב ובהצלחה בתפקיד החדש . עלה והצלח מיקי
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 17, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 רבותי אני לא עוזב! אני כאן בתוך מנהל האזור - רואה הכל שומע הכל ומייעץ לרוב
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 שלום חברים יקרים... דבר ראשון אני מברך על המינוי החדש...מזל טוב קובי. מאוד קשה לי להתעלם משאר התגובות בנושא, וברשות המנהלים אני רוצה להגיד כמה מילים, יש משפט שאומר "חייך הכל לטובה" אז חברים שינויים באים לטובה פשוט צריך להאמין בהם כמו שאני מאמין, לחברים שהחליטו לפרוש בגלל בעיות אישיות עם קובי, אז נחשו מה? גם לי באירוע חנוכה ובאירוע הקיץ היו ריבים עם קובי על כל מני דברים וזה עדיין לא מנע ממני לשכוח הכל בצד (נכון שגם אתה שכחת קובי.. :wink: ), אז חברים תגלו קצת בגרות ובאמת שדי לשמור טינה. שוב מזל טוב לקובי הרבה בהצלחה... נ.ב אני מבקש לא להגיב בנושא, מספיק אמרו את דעתם בשרשורים אחרים, אני מאוד לא רוצה להפוך את השרשור הזה לגם סגור, כל מי שרוצה להגיב לי בבקשה בפרטי או ב MSN אני בשמחה יענה כמו תמיד...
רפאל פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 קובי גבר !! ברכות על המינוי החדש . הבטחת לי את מיבצע אנטבה מיולי 2003. עם קרנפים ובואינג 707 (ראם) ולא קיימת . :wink: אבל כניראה שאין זמן !
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 לאילן ושאדי, שיהיה לכם המון הצלחות כפי שאתם יודעים לעשות, ותודה על כל מה שעשיתם, ועושים למען קידום החטיבה, ובאמת בהצלחה. ולקובי, שיהיה לך בהצלחה, ומאחל שתמשיך את דרכם של אילן ושאדי, ואפילו יותר טוב כפי שאתה יודע. קובי, עכשיו אני מבין למה עדיין לא קיבלתי תשובה מ-Israel Airlines , הייתם עסוקים בהכנות למינוי, אז שיהיה לך הרבה בהצלחה.
zvi rodes פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 לקובי המון מזל טוב לרגל המינוי המכובד. המשך בהצלחה את המסירות והנתינה של קודמך אילן יונש. תוכיח לכל המפקפקים כי הבחירה היתה ראויה" והנעלים" שאילן העביר לך מתאימות למידותך. הנכס ששמו VATIL יקר לכולנו צעירים ומבוגרים כאחד,שמור עליו.אילן ושאדי,תודה לכם,אני בטוח כי בחירתכם נכונה כי אני מאמין בשיקול הדעת שלכם,הצליחו בדרככם.
nimig פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 צוות VATIL, שאדי , אילן וקובי היקרים: תודה על הכל , על הזמן, הרצון, היצירתיות ועל היותכם חלק מצוות נפלא שהרים חטיבה לדוגמא ואני בטוח שעוד ימשיך ליזום, ליצורו לקדם את VATIL, ולהוכיח את יכולותיה של החטיבה הישראלית ברשת העולמית. בהצלחה בתפקידים החדשים, אילן ושאדי, בהצלחה בתפקידים החדשים, משימתכם לא קלה, תפעילו את הדמיון והכל ילך... קובי, תריץ את הדברים כמו שרק אתה יודע
Anatoly פורסם אוקטובר 18, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2004 שלום חברים ! רוצה לאחל לקובי הצלחה בתפקיד החדש ובטוח שהוא יוכל לקדם את החטיבה לטובת כולנו, אני מוכן לתת לקובי את מלוא הגיבוי ותמיכה !