Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 5, 2015 דיווח פורסם דצמבר 5, 2015 שלום לכולם , לאחרונה מתקיימים מספר שינויים בחטיבה שעליהם ברצוני לעדכנכם : 1) ברצוני לברך את יואל סטריקובסקי לרגל הצטרפותו לצוות החטיבה כמנהל מחלקת מבצעים - VATIL7. יואל הינו חבר חטיבה מזה מספר שנים , בעל ידע רב בנושא פיקוח טיסה ואף מוסמך אצלנו בחטיבה כפקח גישה בן-גוריון - הנני בטוח שתוביל את החטיבה למקומות חדשים בתפקיד! אילי - תודה רבה על תרומתך הגדולה לחטיבה כמנהל האקדמיה לפיקוח ומנהל מחלקת מבצעים , בהצלחה בהמשך הדרך! 2) לאחרונה פורסם מכרז לתפקידים Webmaster ואחראי תשתיות חטיבתי . לצערי,רק חבר חטיבה אחד הגיש מועמדות לאחראי תשתיות חטיבתי ול-WEBMASTER אין מועמדים לתפקיד כלל. עקב המצב אליו נקלענו ראוי שתדעו את ההשלכות של החוסר ב-WEBMASTER חטיבתי : א. עיכוב משמעותי בבניית האתר החדש - לכל המעוניין אני יכול להציג בפרטי מצגת אפיון של האתר אשר הועברה בדיון יעודי לנושא . ב. פיגור מבחינה טכנולוגית בהשוואה לשאר החטיבות ב-VATSIM. אי לכך בהתאם לזאת קיימים רק שני פתרונות אפשריים למצב : א. התנדבות של אחד מחבר החטיבה בעל הידע המתאים כ-WEBMASTER חטיבתי. ב. בניית התשתיות הטכניות בתשלום בהתבסס על תרומות של חברי החטיבה - מקווה שיספיק לפחות ל- 3 שנים. לסיכום : לכל אחד ואחד מכם יש כוח להשפיע , ואתם חברי החטיבה תבחרו כיצד אתם רוצים שהארגון הזה יראה (אגב לא רק בתחום הזה) . בקרוב נפרסם סקר שבו נשאל אתכם אם הנכם מעוניינים בשימוש בתרומות חברי החטיבה כדי לבנות את התשתיות. כמובן שאחזור ואדגיש שאנו ארגון התנדבותי ללא כל מטרת רווח ולכן הבחירה היא נטו בידיים שלכם! בהצלחה לכולנו!
Gregory Verba פורסם דצמבר 5, 2015 דיווח פורסם דצמבר 5, 2015 איליי המון תודה על תרומתך הרבה לחטיבה! בהצלחה יואל בתפקיד החדש! elai bachar הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם דצמבר 6, 2015 דיווח פורסם דצמבר 6, 2015 בהצלחה ליואל ותודה לאיליי. אני בעד להוציא את ניהול האתר למיקור חוץ.
zvi rodes פורסם דצמבר 6, 2015 דיווח פורסם דצמבר 6, 2015 יואל בחירה מעולה,יואל ידידי המון הצלחה ,לאילי תודה על תרומתך הרבה לחטיבה,גם אני בעד תשלום למקור חוץ שיטפל מקצועית באתר וכל מה שקשור מסביב,בהצלחה.
david cohen פורסם דצמבר 12, 2015 דיווח פורסם דצמבר 12, 2015 אילי תודה לך על תרומתך הרבה לחטיבה מאחל לך המשך הצלחה.. ליואל הרבה הצלחה בתפקידך החדש..
avishay sipton פורסם דצמבר 12, 2015 דיווח פורסם דצמבר 12, 2015 שלום חברים יקרים ושבוע טוב אני רוצה להודות מעל במה זו לחברינו אילי בכר על תרומתו לחטיבה ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו... אילי שמור על קשר... ולך יואל מנהל מחלקת המבצעים החדש שיהיה המון בהצלחה ותהנה מתפקידך ותשגשג. אשמח לשיתוף פעולה איתך במסגרת החטיבה ואל על וירטואל. יישר כוח לכם חברים,