עבור לתוכן
Koobe

אתם מצחיקים אותי...

Recommended Posts

פורסם

וואלה, כמה שאתם מצחיקים אותי. לא, באמת, אני ממש צוחק. כל הענין הזה של מנהל חטיבה חדש והטראראם שקם בעקבותיו - ממש גורם לי לגחך ולראות שיש לי עוד הרבה לאיפה לרדת. הייתי בטוח שאני שפל, אבל.. מסתבר שיש עוד.

ורגע, אילן/קובי, לפני שאחד מכם נועל את האשכול, תנו לי פעם אחת להתבטא כמו שצריך וכמו שאני אוהב. דמוקרטיה, לא? :-)

נראה לי שהפרישה שלכם מייצגת אתכם, בלבד. לומר שזה מדגדג לנו את קצה השערה?

לא נראה לי... אפילו זה לא. לדעתי, זו התגובה ההגיונית ביותר שקומץ אנשים מסויימים מסוגלים לחשוב שתוצג כ"מחאה". ומיהו אותם קומץ אנשים? אותם אלו ש"נפגעו באופן אישי", או שמרגישים שנעשתה החלטה לא נכונה... אז מה? מי אתם ומי שמכם לבחור מיהו האדם הנכון?

יודעים מה? אולי הכי נכון שתפרשו. היה פה טוב עד עכשיו, היה נחמד. אמנם הגיע גל חדש של ילדודס שקצת "הוריד את הרמה" כדבריכם. אורן - אתה היית בדיוק כמו אותם ילדים לפני שנה, שנה וחצי. וגם אתה, ירדן, וגם אתה אלמוג. ואולי חבל שעם כזו גישה נבחרת לייצג את החטיבה הישראלית. לדעתי, אתה איטרסנט ותו לא. כולכם, למען האמת.

נחיה, נסתדר, גם בלעדיכם. אני מוכן לתרום ח"י שקלים להנהלת החטיבה על כל פורש ש"חוזר" וטס. וגם אם לא, יאללה ת'פדל. לא קמנו ביום אחד, ולא ניפול ביום אחד.

לכל החבר'ה האחרים - לא להתרגש... תזכרו את מה שאמר אמיר (מיום גיבוש הסיירות!! :-)) כשהגלים מתחזקים, החלשים מתגלים. וואלה - כמה שזה נכון. אתם רואים פה קומץ, מדגם אקראי ולא מייצג, של חבר'ה עם אגו קצת מגודל, שנוכל להסתדר גם בלעדיהם.

יאללה, חאלס עם זיבולי המוח. תניעו את הפייפר שלכם ותודיעו מוכנים הסעה. לכו לטוס!

ומי מפיץ כבר לאנדקלאס של הנגב, ראבק?! רוצים לעשות ניווטים נמוכים ואי-אפשר! זאב! תעשה מעשה כבר!

אה, וקובי - בהצלחה! הבירה עלי בפגישה הבאה! ;-)

(ותודה אחרונה לאילן, איש גדול ומיוחד. בהצלחה בהמשך!)

פורסם

וגיליתי בכלל שהיה לך יום הולדת לפני שבוע וקצת ולא ידעתי, אז קבל את התנצלותי הכנה (!) וקבל בירכת יום הולדת שמח רטרואקטיבית.

<חשפנית בלונדינית ערומה קופצת מתוך עוגת יומולדת ענקית>

יומולדת שמח!!!

פורסם
וגיליתי בכלל שהיה לך יום הולדת לפני שבוע וקצת ולא ידעתי, אז קבל את התנצלותי הכנה (!) וקבל בירכת יום הולדת שמח רטרואקטיבית.

<חשפנית בלונדינית ערומה קופצת מתוך עוגת יומולדת ענקית>

יומולדת שמח!!!

תודה אחי!

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...