shachaf yasurr פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 בהצלחה בהקמת הקורס ובמהלכו! אני עדיין חושב שאין מקום לוותר על התעופה הקלה משתי סיבות: 1. לרוב כל מי שמגיע לטיסה על מטוסי ה737 עובר בתחילת דרכו את טיסות הניווט על המטוסים הקלים ויש לכך הרבה סיבות שכולכם יודעים לכן לא אפרט 2. בהודעה נכתב כי VATSIM אינה מעודדת תעופה קלה אך לצערי המציאות מציגה כי VATIL אינה מעודדת את התעופה הקלה... אהלן שי , תשובה לסעיף הראשון אין אנשים שרוצים תעופה קלה ע"פ בדיקות אחרונות על ידי .(יחסי ציבור) 90% מכל האנשים שפנו אליי שאלו איך אני מתחיל ללמוד על המטוסים הכבדים . התעופה הקלה היא אינה כמו שהייתה פעם . המטרה שלנו זה להיות הכי מעודכנים והכי מותאמים שיש לצרכים היום בסופו של דבר, החניך משלם על הקורס וזה מה שקרה עם VFS. לאן הכסף הולך ממש לא מעניין מישהו. לגבי להשיג את תוסף בדרכים אחרות- חוקי ואטסים אוסרים לעודד משתמשי רשת לעבור על חוקים או זכויות קניין של אנשים. ואנחנו מועדדים פרוצים ?!? אנחנו ואמרנו במפורש כל אחד שישיג בדרך שהוא רוצה זה לא מעניין איך השגת את המטוס העיקר שיש לך ושאתה יכול להשתמש איתו במהלך הלמידה
Shai Selbiger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אהלן שי , תשובה לסעיף הראשון אין אנשים שרוצים תעופה קלה ע"פ בדיקות אחרונות על ידי .(יחסי ציבור) 90% מכל האנשים שפנו אליי שאלו איך אני מתחיל ללמוד על המטוסים הכבדים . התעופה הקלה היא אינה כמו שהייתה פעם . המטרה שלנו זה להיות הכי מעודכנים והכי מותאמים שיש לצרכים היום תגיד את זה ל22 נרשמי הקורס של חיל האוויר הוירטואלי שמבוסס על התעופה הקלה ובקרוב גם תוכלו לראות זאת ברשת. Rom Karliner, Nadav Lifshitz, David Ratush וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Amit Eisinger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אם ככה אתה רואה את זה אני ממליץ בחום שתרשום מכתב להנהלת ווטסים על מה שקורה כאן כדי שידיחו מיידית את מנהל החטיבה, מנהל בית הספר, ומנהל הקורס. כי אכן כנראה מה שמתרחש כאן חמור. שנינו יודעים שאתה לא תעשה את זה ושנינו יודעים למה. ז"א אתה מסכים איתי שההתנהלות המתוכננת אינה כשרה. אתה באמת חושב שאני אעדיף להתפשר על אידיאלים שלי לטובת יציבות שלטונית? אני מעדיף חילוף תפקידים- אולי אפילו צמצום זמני בפעילות, אבל העיקר שלבסוף המעט פעילות שתהיה כאן תהיה כחוק.
Elad Zeierman פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 ז"א אתה מסכים איתי שההתנהלות המתוכננת אינה כשרה. אתה באמת חושב שאני אעדיף להתפשר על אידיאלים שלי לטובת יציבות שלטונית? אני מעדיף חילוף תפקידים- אולי אפילו צמצום זמני בפעילות, אבל העיקר שלבסוף המעט פעילות שתהיה כאן תהיה כחוק. אני לא מסכים איתך אפילו ב ENTER שאתה לוחץ על המקלדת, תוך כדי שאתה רושם את השטויות שאתה רושם. בטח שאני יודע מה עומד מאחורי השטויות האלה וזה לא הדאגה ההסטרית שלך לפעילות החוקית או הלא חוקית של החטיבה הישראלית של ווטסים
shachaf yasurr פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 ז"א אתה מסכים איתי שההתנהלות המתוכננת אינה כשרה. אתה באמת חושב שאני אעדיף להתפשר על אידיאלים שלי לטובת יציבות שלטונית? אני מעדיף חילוף תפקידים- אולי אפילו צמצום זמני בפעילות, אבל העיקר שלבסוף המעט פעילות שתהיה כאן תהיה כחוק. עמית אם זה מה שאתה מחפש פה אז תחליף תחביב מה שפה כנראה זה לא מה שאתה מחפש תגיד את זה ל22 נרשמי הקורס של חיל האוויר הוירטואלי שמבוסס על התעופה הקלה ובקרוב גם תוכלו לראות זאת ברשת. אני אגיד אחרי שנראה כמה יישארו בסוף הקורס לפי מה שהבנתי קידום פוסטים בפייסבוק לא מביא יותר מדיי אנשים רציניים
Shai Selbiger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אני אגיד אחרי שנראה כמה יישארו בסוף הקורס לפי מה שהבנתי קידום פוסטים בפייסבוק לא מביא יותר מדיי אנשים רציניים אנחנו נחייה ונראה באיזו רמה החניכים יסיימו... (קידום פוסטים = לקדם פוסטים, לא קשור לרצינות או לא) Nadav Lifshitz הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אנחנו נחייה ונראה באיזו רמה החניכים יסיימו... (קידום פוסטים = לקדם פוסטים, לא קשור לרצינות או לא) אף אחד לא דיבר פה על רמות .. דיברנו על הכמות עקב המספר אשר הצגת כאן (22)
Shai Selbiger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אף אחד לא דיבר פה על רמות .. דיברנו על הכמות עקב המספר אשר הצגת כאן (22) ההבדל בנינו שבחייל האוויר מדברים על איכות ולא על כמות.. David Ratush וגם Amit Eisinger הגיבו לזה 2
Amit Eisinger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אני לא מסכים איתך אפילו ב ENTER שאתה לוחץ על המקלדת, תוך כדי שאתה רושם את השטויות שאתה רושם. בטח שאני יודע מה עומד מאחורי השטויות האלה וזה לא הדאגה ההסטרית שלך לפעילות החוקית או הלא חוקית של החטיבה הישראלית של ווטסים אני לא מסכים עם רוב מה שהנהלת החטיבה אומרת בנושא ואני לא קורא לזה שטויות. אולי לא הבנתי אותך נכון אבל בשום שלב לא כתבתי שטויות. מעניין לראות שכשאני מציג את דעתי אני מקבל תגובות מבכירים בחטיבה שהדעה שלי היא שטויות ושאני צריך לעזוב/ להחליף תחביב. אם לא היה אכפת לי מהחטיבה, לא הייתי משקיע כמו שהשקעתי בבית הספר לטיסה.
shachaf yasurr פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 תגיד את זה ל22 נרשמי הקורס של חיל האוויר הוירטואלי שמבוסס על התעופה הקלה ובקרוב גם תוכלו לראות זאת ברשת. ......
Shai Selbiger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אני חושב שלא הבנת מה הכוונה במה שרשמתי. כשאתה רשמת"אין אנשים שרוצים תעופה קלה " אני רק אמרתי לך כמה אנשים נרשמו ואוהבים את התעופה הקלה, לא בכוונה לבוא ולהשוויץ כמות החניכים הרשומים( שדרך אגב עברו ניפוי רציני ברמה)
Elad Zeierman פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אני לא מסכים עם רוב מה שהנהלת החטיבה אומרת בנושא ואני לא קורא לזה שטויות. אולי לא הבנתי אותך נכון אבל בשום שלב לא כתבתי שטויות. מעניין לראות שכשאני מציג את דעתי אני מקבל תגובות מבכירים בחטיבה שהדעה שלי היא שטויות ושאני צריך לעזוב/ להחליף תחביב. אם לא היה אכפת לי מהחטיבה, לא הייתי משקיע כמו שהשקעתי בבית הספר לטיסה. אפשר לפתוח וויכוח אחר ( ודיי ענייני) אם באמת הדגש על מטוסי סילון כבדים וזניחה יחסית של התעופה הקלה הוא נכון או לא נכון( אני אגב לא סגור אם זה הדבר הנכון). אבל בין זה ללבלבל תשכל אם מה שהצוות עושה חוקי או לא חוקי, לסמן אותו כמעודד פיראטיות שעל המטרה זה לנעוץ סכינים בצוות שלא בצדק- זה הבדל של יום ולילה שכמו שכתבתי אני יודע מה עומד מאחורי הדברים שאתם אומרים- מקצועיות ואמינות אין כאן אלא קנטרנות של קבוצת ילדים שחושבים שהכל מגיע להם.
Rom Yacov פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אפשר לפתוח וויכוח אחר ( ודיי ענייני) אם באמת הדגש על מטוסי סילון כבדים וזניחה יחסית של התעופה הקלה הוא נכון או לא נכון( אני אגב לא סגור אם זה הדבר הנכון). אבל בין זה ללבלבל תשכל אם מה שהצוות עושה חוקי או לא חוקי, לסמן אותו כמעודד פיראטיות שעל המטרה זה לנעוץ סכינים בצוות שלא בצדק- זה הבדל של יום ולילה שכמו שכתבתי אני יודע מה עומד מאחורי הדברים שאתם אומרים- מקצועיות ואמינות אין כאן אלא קנטרנות של קבוצת ילדים שחושבים שהכל מגיע להם. מצחיק שכשמישהו מההנהלה כותב משהו (שלדעת האחרים הוא שטויות) זה קדוש, אבל כשמישהו אחר כותב את דעתו זה שטויות ובלבולי שכל. מעניין. Raz Niv וגם Yarin Halali הגיבו לזה 2
Almog Atar פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 יציבות שלטונית? חוקי ואטסים? דרישה לתשלום? אידיאולוגיה? קידום אינטרסים? מה נהיה פה? תפסיקו לחפור פה על שטויות ורק לחפש מה לא בסדר ולכו לטוס ולפקח. מסכים עם כל מילה בפוסט של זיירמן על התפקיד של החטיבה ושאר השירותים שניתנים כאן. אתם רוצים לטוס עם ססנה? טוסו עם ססנה. לא רוצים להרשם לבית ספר לטיסה? אל תרשמו... רוצים להרשם? מעולה. רוצים חיהא? אחלה... שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהו אני באמת לא מבין את ההתלהמות.
amir friedland פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 יציבות שלטונית? חוקי ואטסים? דרישה לתשלום? אידיאולוגיה? קידום אינטרסים? מה נהיה פה? תפסיקו לחפור פה על שטויות ורק לחפש מה לא בסדר ולכו לטוס ולפקח. מסכים עם כל מילה בפוסט של זיירמן על התפקיד של החטיבה ושאר השירותים שניתנים כאן. אתם רוצים לטוס עם ססנה? טוסו עם ססנה. לא רוצים להרשם לבית ספר לטיסה? אל תרשמו... רוצים להרשם? מעולה. רוצים חיהא? אחלה... שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהו אני באמת לא מבין את ההתלהמות. החברה שכתבו פה לא באמת אכפת להם כל כך אם יהיה NGX או יהיה C172 , רובם הם אקסים של האקדמייה לטיסה (אולי ממורמרים קצת מהעזיבה ) והם זיהו הזדמנות לעשות חיים קשים ובלאגן להנהלה ומנצלים אותה עד תום.היגיון לא תמצא פה. ומהנסיון חיים הקצרצר שלי לא למדתי הרבה אבל דבר אחד כן , שמישהו רוצה לאמר באמת את שעל ליבו וכאשר הוא שם לב לדבר לא תקין שדרוש תיקון או שינוי - ציניות (כמו שכל המקהלה פה בחרה להשתמש בה ) היא הדבר האחרון שהוא ישתמש בה. Israel Rotaru וגם Yoni Azbel הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם ינואר 6, 2016 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2016 1. כיוזם המהלך אני לא עובר על שום חוק - סוף פסוק . אגב , בשביל לטוס ב-VATSIM צריך לקנות סימולטור - נקודה למחשבה. 2. רצוי שחברי החטיבה יתנו פידבקים על מהלכים שקורים בחטיבה אבל בדרך יפה ומקובלת - ברור שכאן זה לא המצב . 3. אני מנהל את מחלקת הדרכה בדרך שבה אני מאמין - יכול להיות שמקובלת עליכם או לא . הבגרות היא לא להסכים אך בכל זאת לשתף פעולה . 4. הדרך לא מקובל עליכם וגם לא רוצים לשתף פעולה ? בסדר גמור . לכו תטוסו באופן שעושה לכם טוב / תפקחו / שאו ברכה (פרידלנד ) . 5. אירוע שבועי מתקיים ביום שבת כמתוכנן - מקווה שתשתו 2-3 כוסות של מים קרים עד אז ותבואו לטוס/לפקח.
Omer Cohen פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 כל מי שבא לבקר את הצוות יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: "לכו תחפשו חיים." במקום לעזור לשפר את מצבה של החטיבה אתם רק מבקרים, כל הזמן, כל היום וכל שעה. דיי כבר נמאסתם.. הפעם אני אחרי שפרשתי מהצוות מיוזמתי, מסתכל מהצד על הביקורות כלפי הצוות, הצוות הזה עובד יום ולילה, שעה שעה, כדי לשפר את המצב של החטיבה, ובמקום להגיד וואו איזה יופי ברכות על הקורס בהצלחה למשתתפים, אתם ישר מחפשים את הלא טוב. אף אחד לא חייב לכם שום דבר, כל אחד עושה את זה מרצונו החופשי לעשות דברים ולתרום לחטיבה. אז דיי כבר באמת, מה אתם מצפים שהצוות יממן לכל משתתפי הקורס את המטוסים. נמאסתם כבר, מגעיל להסתכל על הביקורות שלכם מהצד. זהו, סיימתי.. דבר אחרון שוב למבקרים, תסתכלו שוב על מה שאתם עושים. תראו איך אתם הורסים את החטיבה לא הצוות ולא בטיח.. ותמשיכו לעשות את זה, נראה לאן תגיעו בחיים. לילה טוב לכל אוהבי ישראל.
Rom Yacov פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 החברה שכתבו פה לא באמת אכפת להם כל כך אם יהיה NGX או יהיה C172 , רובם הם אקסים של האקדמייה לטיסה (אולי ממורמרים קצת מהעזיבה ) והם זיהו הזדמנות לעשות חיים קשים ובלאגן להנהלה ומנצלים אותה עד תום.היגיון לא תמצא פה. ומהנסיון חיים הקצרצר שלי לא למדתי הרבה אבל דבר אחד כן , שמישהו רוצה לאמר באמת את שעל ליבו וכאשר הוא שם לב לדבר לא תקין שדרוש תיקון או שינוי - ציניות (כמו שכל המקהלה פה בחרה להשתמש בה ) היא הדבר האחרון שהוא ישתמש בה. ההודעה שאלמוג כתב היא ההודעה הכי טובה כאן ואיתה אני מסכים. אין טעם סתם להתסיס שוב אחרי שנרגע, זה כיף לך לעשות רע? באמת שאני לא מבין. Raz Niv וגם Amit Eisinger הגיבו לזה 2
Amit Eisinger פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 החברה שכתבו פה לא באמת אכפת להם כל כך אם יהיה NGX או יהיה C172 , רובם הם אקסים של האקדמייה לטיסה (אולי ממורמרים קצת מהעזיבה ) והם זיהו הזדמנות לעשות חיים קשים ובלאגן להנהלה ומנצלים אותה עד תום.היגיון לא תמצא פה. ומהנסיון חיים הקצרצר שלי לא למדתי הרבה אבל דבר אחד כן , שמישהו רוצה לאמר באמת את שעל ליבו וכאשר הוא שם לב לדבר לא תקין שדרוש תיקון או שינוי - ציניות (כמו שכל המקהלה פה בחרה להשתמש בה ) היא הדבר האחרון שהוא ישתמש בה. אין לי רצון להקשות על ההנהלה, אני לא מבין איך הסקת את זה, אני ממש לא מבין על מה אתה מתבסס בקביעות שלך. אני יצאתי מניהול בית הספר לטיסה מרצוני וכתריסר סיבות נוספות שכן קשורות ליחס של ההנהלה דאז.אתה ממש לא מבין אותי. אני ממש לא מתכוון לשים רגל לחטיבה, תגיד לי שהנוכחות שלי מפריע כאן או שדעתי אינה רצויה כאן, כנראה שהגיע זמני לעזוב....
amir friedland פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 ההודעה שאלמוג כתב היא ההודעה הכי טובה כאן ואיתה אני מסכים. אין טעם סתם להתסיס שוב אחרי שנרגע, זה כיף לך לעשות רע? באמת שאני לא מבין. ענק אתה. אני מחפש לעשות בלאגן בפורום מה לעשות , עלית עלי. אין לי רצון להקשות על ההנהלה, אני לא מבין איך הסקת את זה, אני ממש לא מבין על מה אתה מתבסס בקביעות שלך. אני יצאתי מניהול בית הספר לטיסה מרצוני וכתריסר סיבות נוספות שכן קשורות ליחס של ההנהלה דאז.אתה ממש לא מבין אותי. אני ממש לא מתכוון לשים רגל לחטיבה, תגיד לי שהנוכחות שלי מפריע כאן או שדעתי אינה רצויה כאן, כנראה שהגיע זמני לעזוב.... אם ככה , באו ותראו בגרות ורצינות , נסיים כולנו גם אני את הדיון בפוסט הזה , ונקבע שיחה משותפת בTS בה תגיד את מה שיש לך להגיד ,אני אשמח לשמוע ולענות לך את דעתי ואני בטוח שגם אור יצטרף. ולמרות שבאכתרי כבר קיבלת החלטה נכונה וחוקית , אולי תצליחו אפילו לשנות פה השם , אבל את זה עושים בשיחה ידידותית ולא בעקיצות על גבי הפורום. Omer Cohen הגיבו לזה 1
Joel Strikovsky פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 עמית אני חייב להודות שהוויכוח שלך הוא ממש וויכוח עקר למרות שאני מבין מאיפה זה בא וממה זה נובע. בא נהיה ריאליסטים לרגע, בסדר? מה החלופה שאתה מציע אם רוצים לבצע קורס על כבדים באופן מקצועי? אתה רוצה שנקיים קורס על ה 737-800 הדיפולטיבי של FSX? זה מה שאתה מציע? אני לא מבין... אתה רוצה קורס על איזה מטוס חינמי מוגבל ביכולות שלו? בשביל זה אתה לא צריך קורס, לך תלמד אותו לבד זה די פשוט (כמו המטוס). ה NGX של PMDG נותן הרבה יכולות ולכן החטיבה בחרה להשתמש בו כמודל. אתה לא מחוייב לבוא לקורס עם ה NGX, תבוא עם כל מטוס 737-800, שאתה חפץ בו, תבוא עם iFly מצידי, או תבוא עם איזה 737 חינמי מיקצועי שתמצא..כל עוד יהיו לו את כל הפונקיות שמתוכנן ללמד עליו. אתה יודע מה, לא את כל הפונקיות, את רוב הפונקציות אפילו... זה פשוט חבל שתבוא לקורס, עם מטוס ללא כל הפוקציות שילמדו במהלך הקורס ולא תוכל ליישם אותם כי חסרים לך הפונקציות. זה החלטה שלך... עכשיו בא אגלה לך סוד קטן, שהוא לא ממש סוד. קהל היעד של הקורס הזה שלמעשה רוצה אותו וביקש אותו הם אותם טייסי NGX כבר היום או באילו שחפצים להגיע ל NGX שמרגישים שחסר להם הידע המעמיק שהם מחפשים. כך שקורס על איזה מטוס מנובן ומוגבל לא ממש יעזור להם להגיע לרמה המיקצועית שהם מחפשים ומעוניינים להתפתח. אותם משתמשים סביר להניח יש ברשותם את ה NGX כבר או בכוונתם להשיגו בכל מקרה. הקורס הוא רק כלי להכשיר אותם לאן שפניהם היו מעומדות גם ככה אתה עדיין לא משוכנע מדברי..? סבבה, בא תציע חלופה. אבל חלופה אמיתית ומקצועית שתתן מענה לרוב החניכים שמעוניינים בקורס.
Elad Zeierman פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 אנקדוטה קטנה- לא יודע איך בנוי הסיליבוס של הקורס אבל אולי כדאי לבנות אותו בתוכן ש שאומנם ילמד על 737- NGX אבל בצורת ההדרכה יתאים לכל הבואינגים למיניהם, כי זה ידוע בעולם שאם למדת בואינג אחד למדת את כולם
shachaf yasurr פורסם ינואר 6, 2016 דיווח פורסם ינואר 6, 2016 חברה בואו נסגור את הדיון כאן ועכשיו !! טיפה הגזמנו... למי שיש משהו על ליבו תמיד מוזמן לשלוח לי מייל אני זמין תמיד בפלטפורמות השונות וגם בנייד Vatil6@vatil.org.il לילה טוב
Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2016 דיווח פורסם ינואר 7, 2016 אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה שלי :-) במהלך השנים הושקעו המון שעות בחומר עבור קורס טיס פרטי (VFR), בבקשה תדאגו שהחומר יהיה זמין באתר הדרכת טייסים עבור כל מי שרוצה ללמוד לבד. אשמח לסייע באיתור המערכים של טייס פרטי.