Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 24, 2016 דיווח פורסם פברואר 24, 2016 שלום חברים, בשבוע שעבר איליי בכר, סיים לצערי הרב את תפקידו בצוות איליי כידוע לכם דוגמא ומופת לחבר חטיבה שהתפתח כאן מאפס, והקדיש מעצמו עד לרמה המקסימאלית של פיקוח תל אביב תוך כדי השקעה מרובה, יחד עם כהונה בשני תפקידים שונים בצוות החטיבה. אני מאוד מקווה לראות אותך איליי בתפקידים משפיעים ואפילו תפקידי מפתח בחטיבה בעתיד, ומאחל לך שתמשיך בעשייה המרובה שלך כאן בחטיבה גם מחוץ לצוות!
elai bachar פורסם פברואר 24, 2016 דיווח פורסם פברואר 24, 2016 חברים, אני בחטיבה כבר קרוב ל4 שנים, כמו שירדן אמר: אני התחלתי פה כמעט מאפס והתפתחתי יחד עם החטיבה על כל השינויים שהיא עברה בזמן הזה.בשנתיים האחרונות ביצעתי תפקידים שונים בצוות ובהנהלת החטיבה.לצערי מסיבות אישיות, אני לא יכול כרגע להמשיך להיות בהנהלת החטיבה.אמשיך לטוס ולפקח! לילה טוב!
Tomer Israel פורסם פברואר 24, 2016 דיווח פורסם פברואר 24, 2016 איליי, תודה רבה על תרומתך האדירה לחטיבה. מקווה לראות אותך עוד טס ומפקח
Gregory Verba פורסם פברואר 25, 2016 דיווח פורסם פברואר 25, 2016 איליי, המון תודה על תרומתך לחטיבה! תרומתך במחלקת מבצעים מאוד משמעותית ונראית לעין. תמשיך להצליח בכל מה שתעשה! הינך דוגמא למופת לאן שפקח בואטיל יכול להגיע. כל הכבוד! elai bachar הגיבו לזה 1
david cohen פורסם פברואר 26, 2016 דיווח פורסם פברואר 26, 2016 איליי היקר. מצטער על עזיבתך ומקווה מאוד שתשוב אלינו בבא הזמן . תרומתך הרבה לחטיבה ראויה לתודות. מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך ומקווה שניפגש בארועים השונים ..
Almog Atar פורסם פברואר 26, 2016 דיווח פורסם פברואר 26, 2016 איליי תודה רבה על התרומה, החטיבה נהנת מהעבודה שלך בשנים האחרונות.