עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

שרת TEAMSPEAK איזורי - בעד או נגד?

Recommended Posts

פורסם

נגד מהסיבות שכבר צוינו בדיון :

א. טימסיפק אינו העיקר והוא נועד בסופו של דבר לשיחות בין חברי חטיבה ולא לפן מקצועי ואינו יוביל לעלייה בטיסות באזור 

ב. אין יותר מדי שת"פים אזוריים שמצריכים שהות בטימספיק אחד 

ג. הטימסיפק של ואטיל כולל את מה שהחטיבה צריכה וממלא את הדרישות שלה , מי אמר שבטימספיק אזורי יינתנו לחטיבה כל הדברים שקיימים בטימספיק הנוכחי ? ( חדרים , הרשאות...)

ד. טימספיק שכזה יהווה במה  לפרובוקציות ובעיות משמעת ולא בטוח שתמיד הטיפול יהיה ראוי ותואם לנהלי  החטיבה החלים גם בטימספיק .

פורסם

אני חושב שה-TS הוא לא המהות שלנו כאן והדיון רק מראה כמה אנחנו "לכודים" סביבו.

הTS הוא כלי נהדר לשיחות חולין, הדרכות ואפילו תיאומי פיקוח (למרות שאני נגד תיאומי פיקוח שם), מדובר במשהו חטיבתי פרטי שהוא לא הכרח לקיום חטיבה ולכן לדעתי אין טעם לכנס אותו תחת משהו אחר וגדול יותר שכן זה עלול לגרור בעיות כמו בעיות הרשאות, חדרים וכו' וזה שוב חוסר לנקודה שמדובר במשהו פרטי שלנו שאין לו שום קשר לתנאי סף של המערכת לקיום חטיבה.

עטר, אני מסכים עם מה שכתבת, אך אני מבין שצוות החטיבה מתמודד עם בעיות משמעת שגוזלות לו הרבה זמן יקר (רק לאחרונה התגלתה לי גודל התופעה), ולכן גם העיסוק בנושא.

ירדן, אני לא בטוח שמעבר לשרת אזורי יוריד את העומס מהצוות, שכן עדיין יצטרכו להיות מנהלים דוברי עברית כדי לאכוף משמעת של ישראלים.

אני יותר בעד להכיל את חוקי ואטסים בשרת שלנו בצורה יותר משמעותית.

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם איציק בקשי,לדעתי 1.יש להשאיר את המצב הקיים 2.יש לנקוט בצעדים כואבים בלי פשרות,המועדון בו כולנו נמצאים ששמו ואטיל מיועד אך ורק לחברים רציניים ומי שלא ,יתכבד ויקבל כרטיס טיסה חד כיווני החוצה.

פורסם

נגד.

לדעתי טיפול בעבירות משמעת בשרת הTS צריך להיות בתוך החטיבה ולא צריך לערב את vatsim בנושא, מה גם שמנסיון זה לא מעניין אותם.

לכן נדרש לייצר סרגל ענישה ולפרסמו, כל העבור נענש. בלי צורך לערב sup או dcrm וליצר תיק ראיות למשפט רצח.

לחתוך באסרטיביות. אני בטוח שכשהראשון ימצא את עצמו 3-4 שבעות בחוץ, השטח ירגע.

פורסם

נגד.

מתחבר לרוב הסיבות שנכתבו פה כבר.

- עניין שולי ונועד רק לשיח בין חברי החטיבה.

- אני לא רואה איך מעבר כזה ישפר את בעיות המשמעת שקיימות. מצד שני אני יכול לראות איך מצב כזה רק מגביר את בעיות המשמעת כי אנחנו כבר מגיעים לסוג של ''אינטרקציה'' עם אנשים שאנחנו לא במיוחד חביבים עליהם

- אם המטרה של מעבר זה להגביר את התנועה בארץ אני לא מצליח לראות איך המעבר הזה יתרום לכך.

ירדן, אני חייב להגיד שמאוד קשה לי לתת דעה על משהו שמנוסח ומובא בפניי באופן מאוד כללי, למה אני מתכוון?

יואל הסביר זאת בצורה מאוד טובה ואני מחזק אותו בעניין זה. (לינק)

מלכתחילה, אני לא מצליח להבין בעקבות מה דיון זה נפתח אחרי שכבר דיי הרבה זמן הטים ספיק עושה את שלו. מה הביא לפתיחת דיון זה

פורסם

נגד.

מתחבר לרוב הסיבות שנכתבו פה כבר.

- עניין שולי ונועד רק לשיח בין חברי החטיבה.

- אני לא רואה איך מעבר כזה ישפר את בעיות המשמעת שקיימות. מצד שני אני יכול לראות איך מצב כזה רק מגביר את בעיות המשמעת כי אנחנו כבר מגיעים לסוג של ''אינטרקציה'' עם אנשים שאנחנו לא במיוחד חביבים עליהם

- אם המטרה של מעבר זה להגביר את התנועה בארץ אני לא מצליח לראות איך המעבר הזה יתרום לכך.

ירדן, אני חייב להגיד שמאוד קשה לי לתת דעה על משהו שמנוסח ומובא בפניי באופן מאוד כללי, למה אני מתכוון?

יואל הסביר זאת בצורה מאוד טובה ואני מחזק אותו בעניין זה. (לינק)

מלכתחילה, אני לא מצליח להבין בעקבות מה דיון זה נפתח אחרי שכבר דיי הרבה זמן הטים ספיק עושה את שלו. מה הביא לפתיחת דיון זה

דיון זה נפתח משום שהצעה זו הועלתה בישיבת הצוות האזורית האחרונה .. 

אנחנו בתור הנהלה שנכנסה חרטנו על דגלנו

שקיפות מלאה בכל מה שמתרחש ..

אנחנו עוד לא קבענו מה עושים ומה לא.

אנחנו רוצים לשתף אתכם ולראות מה דעתכם

כל דעה מתקבלת , מעניין אותנו לראות מה אתם חושבים שאולי אנחנו לא חשבנו עד עכשיו...

פורסם

דיון זה נפתח משום שהצעה זו הועלתה בישיבת הצוות האזורית האחרונה .. 

אנחנו בתור הנהלה שנכנסה חרטנו על דגלנו

שקיפות מלאה בכל מה שמתרחש ..

אנחנו עוד לא קבענו מה עושים ומה לא.

אנחנו רוצים לשתף אתכם ולראות מה דעתכם

כל דעה מתקבלת , מעניין אותנו לראות מה אתם חושבים שאולי אנחנו לא חשבנו עד עכשיו...

מצטער, אבל עוד לא ענית לי על השאלה.

אני רוצה להבין בעקבות מה הצעה זאת הועלתה בפניכם, בפנינו?

למשל: התלוננו על ככה וככה וכו'

פורסם

מצטער, אבל עוד לא ענית לי על השאלה.

אני רוצה להבין בעקבות מה הצעה זאת הועלתה בפניכם, בפנינו?

למשל: התלוננו על ככה וככה וכו'

הצעה זו הועלתה ע"י מנהלי האזור .

השיחה הועלתה בעיקר בגלל בעיות המשמעת של כל החטיבות וה-VACC בשרתי ה-TS.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...