עבור לתוכן
Oren Geva

מבלי לשים לב עברתי את קו 2000 ההודעות!

Recommended Posts

פורסם

אני לא רוצה לקלקל את חגיגות ה 2000 של אורן,

אך אני מקווה שלא תפתח פה תחרות מי יגיע ל 3000 לפני אורן (יש לי מועמד רציני לצערי).

לפחות אני יודע שאצל אורן לפחות 95% מההודעות היה להן תוכן מעבר לתמונות יפות, חחח וכו'.

מזל טוב אורן ולהית בחגיגות ה 3000 :wink:

פורסם

אך אני מקווה שלא תפתח פה תחרות מי יגיע ל 3000 לפני אורן (יש לי מועמד רציני לצערי).

לפחות אני יודע שאצל אורן לפחות 95% מההודעות היה להן תוכן מעבר לתמונות יפות, חחח וכו'.

חח מזל טוב אורן

זכריה תסתכל טוב מאחוריך אורן נושף בעורפך

פורסם

כן רן, יש כאן כמה חבר'ה שכותבים הודעות במהירות מופרזת. :P .

דרך אגב לי נשאר 70 ל1000.

פורסם

חח מזל טוב אורן

זכריה תסתכל טוב מאחוריך אורן נושף בעורפך

אור אתה מקום שלישי III אבל קצת רחוק אחרי אורן :):)

פורסם

חבר'ה חבר'ה, לכתוב למישהו שצילם תמונות יפות או לפרגן במשפט אחד על משהו שעשה ולהוסיף עוד איזה משפט או שאלה זה לא מיותר ולדעתי תורם לאחווה בין החברים פה ונותן הרגשה טובה שמעריכים את מה שאתה עושה ומשקיע בו.

יש חברים בפורום שחצו את קו ה 500 הודעות ולא טסו שנייה ברשת (בלי לפגוע באף אחד חס וחלילה)- אם הפורום היה סגור לחברי החטיבה בלבד- הייתם יכולים להעלות טענות כאלה על מספר ההודעות של אדם זה או אחר, אבל מכיוון שזה פורום פתוח לפחות לדעתי אתם לא יכולים לבוא בטענות לאף אחד על כמות ההודעות שהוא כותב- למרות שלדעתי זה מעלה תמיהה לא קטנה :roll:

אני פה בסביבות השנה- אני טס ברשת ויש לי למעלה מ 60 שעות שרובן לחו"ל- וכמות ההודעות של בהחלט לא נמוכה- אוטוטו 700 הודעות :wink:

פורסם

תודה על הברכות! 8) וגם על הקרדיט אורן :wink:

כמובן שאנחנו לא עושים תחרות עם אף אחד...

ושימו לב לכל הודעה והודעה שלי, ורק תראו אם היא חסרת תוכן (אין לי הודעות כאלו :) )

ניפגש ב-3 :lol:

פורסם

חחח מזל טוב ו-smartest ace האווטר שלך גאוני חחח... החלום שלי זה רק לשבת בקוקפיט של הדבר הזה ומיציתי את חיי...

בקיצור מזל טוב על 2000 הודעות

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...