Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 שלום לכל חברי VATIL. במסגרת שיפור וחידוש פני אתר החטיבה, החלטנו גם לחדש את הבאנר! מה יהיה הבאנר החדש? אתם תיצרו, תצביעו ולמעשה תחליטו עליו. כל חבר בחטיבה מוזמן להכין הצעה, ולשלוח אלינו לכתובות הבאה: newlogo@vatil.org חברי צוות של VATIL ירכזו את כל הבאנרים ששלחתם, ויבחרו 5 הטובים ביותר. אותם 5 שנבחרו, יפורסמו בשרשור מיוחד ותינתן לכל אחד ואחד מכם אפשרות הצבעה להצעה היפה בעיניו. כללי השתתפות: הבאנר יהיה במידות הבאות : רוחב 300 פיקסל, גובה 100 פיקסל. כל הצעה, תישלח ישירות לכתובת הנ"ל, ולא תפורסם בפומבי!אחרת תיפסל מועמדותו. אל תשכחו לציין את שמכם המלא באימייל שאתם שולחים. היוצר/יוצרים של הבאנר הזוכה, יתבקש להכין מספר גדלים, על מנת שיתאים לעמודים המשניים באתר החטיבה. מועד אחרון לשליחת הצעות יהיה יום ראשון 31.10.2004 לשאלות ובירורים ניתן לפנות אלי באופן פרטי. בהצלחה לכולם ותודה על ההשתתפות!
Or Netzer פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 הלוגו בפורום בפינה השמאלית העליונה או הלוגו באתר הראשי העליון הארוך?
Yoav פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 יש מגבלות, צבעוניות, משהו רגוע או מה, כלומר איזה סגנון?
Kobi David פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 לא, אין הגבלה מיוחדת על צבעים, תפעילו את הדמיון. אנחנו מצפים מכל המוכשרים להירתם למשימה, המון לוגויים בדמות חתימות אישיות מסתובבות בפורום, כל ה VFS למינהם זאת דוגמא מצויינת.
Omer k פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים? מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו...
yuval_el פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 צריך להוסיף "סלוגן" כלשהו? או שהטקסט היחיד יהיה VATIL-VATSIM ISRAEL? ועוד שאלה, אפשר להגיש כמה לוגויים?
Kobi David פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים?מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו... זאת לא ההפתעה היחידה החודש... צריך להוסיף "סלוגן" כלשהו? או שהטקסט היחיד יהיה VATIL-VATSIM ISRAEL?ועוד שאלה, אפשר להגיש כמה לוגויים? 1.חשוב שיהיה שם VATIL כמובן VATSIM ISRAEL זה תלוי בך 2.ודאי! מה שיותר! רק שימו לב שמדובר על הבנאר שעתיד להחליף את הבאנר הנוכחי: http://www.vatil.org/vatil/images/vatil_logo.jpg הלוגו כפי שהוא מופיע בראש העמוד מימין, יישאר אותו הדבר.
e_dor פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 שלחתי 200*150 כי היה כתוב בהתחלה מקסימום 200*200, זה תקין או לעשות מחדש ? :?
DanPadnos פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 איך אתם רוצים להחליף באנר ברוחב מסך שלם בבאנר של 300 * 100 פיקסלים? או שלא הבנתי כאן משהו?
Yoav פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תכניסו את ה AXQ כאות הוקרה חחח... ... דווקא רעיון טוב. יש למישהו לינק לתמונה טובה שאפשר לשים?
Omer k פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים?מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו... זאת לא ההפתעה היחידה החודש... אני לא יודע אם או :cry: - סתם ברור ש-
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים?מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו... זאת לא ההפתעה היחידה החודש... אני לא יודע אם או :cry: - סתם ברור ש- טוב עומר בגלל שאתה עשית את החתימות של VFS תעשה בדרך גם לוגו לVATIL... (מסכן עומר כול דקה שלו על המחשב קשורה לתעופה )
Or Netzer פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים?מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו... זאת לא ההפתעה היחידה החודש... אני לא יודע אם או :cry: - סתם ברור ש- טוב עומר בגלל שאתה עשית את החתימות של VFS תעשה בדרך גם לוגו לVATIL... (מסכן עומר כול דקה שלו על המחשב קשורה לתעופה ) למה מסכן? אני גם ינסה (אם יהיה לי זמן )
Omer k פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 תסבירו לי איך בדיוק בחודש הזה.. פתאום צצים להם כל הפריוקטים?מה עשה החודש המסכן הזה? שהכול נופל עליו? חח... סתם יש לי חודש קצת עמוס אבל אני אגיש לוגו... זאת לא ההפתעה היחידה החודש... אני לא יודע אם או :cry: - סתם ברור ש- טוב עומר בגלל שאתה עשית את החתימות של VFS תעשה בדרך גם לוגו לVATIL... (מסכן עומר כול דקה שלו על המחשב קשורה לתעופה ) האמת שאני מסכן בגלל חוסר הדקות שיש לי על המחשב :wink:
Kobi David פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 תמשיכו לשלוח עוד ועוד באנרים.... אני כבר אומר לכם שהבחירה תהיה קשה.... טיפ קטן: אנשים ממהרים לשלוח, "העיקר לשלוח", והתוצאות בהתאם. קחו את הזמן, יש עד סוף החודש לשלוח באנרים.
אורח פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 איך בדיוק הגעתם ל300 על 100 פקסלים? הבאנר הקיים הוא משהו כמו 1000 על 100 פקסלים בערך
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 הם רוצים רק דוגמא הם אמרו שהמעצב שהלוגו שלו יבחר יצטרך לעשות כמה לוגואים בגדלים שונים וחוץ מזה אם אני לא טועה שאדי דיבר על שידרוג האתר :wink: (או שזה לא קשור בכלל ?)
Kobi David פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 עוד טיפ.... אל תשכחו ש VATSIM היא בעיקר רשת פקחים. שילוב של מפה או דפית יחד עם מטוס מאוד יעזור לכם.
Kobi David פורסם אוקטובר 29, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2004 יומיים בלבד נותרו לשליחת באנרים. יש עוד כמה תותחים פה שלא שלחו באנר... איפה ה VFSים למינהם?
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 29, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2004 יומיים בלבד נותרו לשליחת באנרים.יש עוד כמה תותחים פה שלא שלחו באנר... איפה ה VFSים למינהם? VFS מכינים הפתעה.
e_dor פורסם אוקטובר 29, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2004 יומיים בלבד נותרו לשליחת באנרים.יש עוד כמה תותחים פה שלא שלחו באנר... איפה ה VFSים למינהם? VFS מכינים הפתעה. אצלכם זה צוות שלם של מקצוענים אז אני מניח שדי ברור מי כבר יזכה :?
OmRI פורסם אוקטובר 29, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2004 דור כלכך צדק במה שאמר כולם טובים בתחום העיצוב לכן להם מאוד קל לעצב משהו יפה ובזמן מסויים שניתן להם אני גם יודע לעצב מעולה אבל נותרו יומיים מסכנים ולשלי בטוח לא יהיה סיכוי לזכות אם אני ישלח אז אני יוותר
Kobi David פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 היום זהו המועד האחרון לשליחת באנרים, והוא נגמר :wink: תודה לכל מי ששלח באנר, אחד מהם יהיה הבאנר הבא של החטיבה. בימים הקרובים נחליט אילו 5 באנרים עלו לגמר, ויחד נקבע את הבאנר הבא של החטיבה. בהצלחה ושוב תודה.