Shai B פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 אני מבין שאפשר לקבל הדרכה כדי שאני אוכל לטוס ברשת של ואטסים אז איך אני מקבל הדרכה בדיוק? כאילו אחרי שקראתי את כל המדריכים הכתובים באתר וניסיתי הכל בסימולטור?
Or Netzer פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 א. ברוך הבא ב. שים לב לחוקים ולאשכול לחדשים (כמוך) ג. ללמוד עוד תצטרף ל IFS שבוע טוב
Shai B פורסם אוקטובר 19, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 רעיון הוא שאני צריך לרשום תאת ההודעה ב-support?
Yoav פורסם אוקטובר 19, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2004 רעיון הוא שאני צריך לרשום תאת ההודעה ב-support? אני חושב שהוא התכוון שתקרא שרשורים קודמים. אם אפשר תשים בחתימה את שמך הפרטי לפחות. כמו אור, אני ממליץ על ***, צוות חם ואוהב שיעזור לך בכל בעיה, החל מאיך המטוס טס ועד ההתחברות לרשת VATSIM. ****
Shai B פורסם אוקטובר 20, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 טוב תודה לשניכם...!! (רבה) (מאוד) ומה זאת אומרת שם פרטי בחתימה כינוי זה כינוי וזהו... ניראה לי לא? זה הכינוי שלי בכל מקום שאני הולך ואני מעדיף שהפרט היחדי שידעו עליי זה שקוראים לי דפריסט, ושככה יפנו אליי באינטרנט...
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 שלום שי וברוך הבא לקהילה, קח לך דקה להסתכל בפורום להודעה הדביקה של נהלי השימוש בפורום, תמצא שם שאנחנו מבקשים מאנשים להזדהות בשמם האמיתי בפורום. וכמובן ללא קשר לנהלים, מדובר בקהילה של חובבי תעופה וסימולטורים, ואנחנו נוהגים להכיר את האנשים גם באופן אישי, בנוסף לכינוי שלך בפורום. מדי פעם גם מארגנים פה מפגשים בכל מיני מקומות מעניינים, ובתקווה לראות אותך שם, נשמח גם לקרוא לך בשמך האמיתי :wink: תהנה, ובהצלחה.
Oren Geva פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 אני רואה שעדיין לא רשמת שם בחתימה. אני מבקש שתעשה זאת עכשיו.