עבור לתוכן
Amit Eisinger

אירוע משלים לאירוע הדו שבועי

Recommended Posts

פורסם

מעלה כאן רעיון לנסות לשפר את הגיבוש החטיבתי:

כל סופ"ש שאין בו אירוע דו שבועי, נפגשים בבית קפה כלשהו לשיחות חולין, כדי לשפר את ההוואי החטיבתי.

אם ייתאפשר יוזמנו גם אנשים מהתחום כדי להעשיר את הידע.

אז מה דעתכם,  אשמח לשמוע כל ביקורת בנושא!

פורסם

אין תומך ממני במפגשים חברתיים בשר ודם, אך אני חושב שלהפוך את זה להרגל יהיה מה שיגרום לזה להיות מאוס לאורך זמן ממושך. כל מפגש כזה צריך בנפרד ליזום וליצור עניין מחודש (בין אם סתם מפגש ובין אם סביב תוכן כלשהו). אפילו אם במקרה אכן יצאו שני מפגשים בהפרש של שבועיים, שיהיה במקרה כאשר כל אחד מהמפגשים יוזם ותוכנן על ידי מישהו סביב משהו, ולא עקב שגרה.

בעיניי עדיף לשמור את השגרה לפיקוח ולטיסה ברשת, ולהשאיר למפגש החברתי איזשהו אלמנט של כל אירוע בפני עצמו.

דעתי הכנה שלא מבוססת על כלום.

פורסם

אם כבר פגישות, לפני לא מעט שנים ההינו נפגשים בפיינל של 12, רואים נחיתות מעל הראש ומדברים על סימולטורים.

אין לי מושג אם היום ניתן להגיע למקום בצורה חופשית, אבל אתה מוזמן לקחת יוזמה לבדוק ולארגן.

פורסם

אם כבר פגישות, לפני לא מעט שנים ההינו נפגשים בפיינל של 12, רואים נחיתות מעל הראש ומדברים על סימולטורים.

אין לי מושג אם היום ניתן להגיע למקום בצורה חופשית, אבל אתה מוזמן לקחת יוזמה לבדוק ולארגן.

אם אני זוכר נכון, ברש"ת סגרו את רוב האזור בעקבות פרויקט שיפוץ המסלולים. יש כמובן את האיירפורט סיטי ששם אפשר לראות נחיתות על 30.

ואני בהחלט תומך ברעיון.

פורסם

עמית ,

רעיון מבורך - כל הכבוד! 

כמובן שהינך מוזמן להרים את הכפפה.

כמו כן , אזכיר במעמד זה את פרויקט החד"ב הקבוע שכרגע בתהליכי התנעה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, ברש"ת סגרו את רוב האזור בעקבות פרויקט שיפוץ המסלולים. יש כמובן את האיירפורט סיטי ששם אפשר לראות נחיתות על 30.

ואני בהחלט תומך ברעיון.

זה נחמד פעם בכמה זמן אבל לא כמשהו קבוע בכל שבת שניה במיוחד שאין שום דבר מסודר לצפות במטוסים חוץ מדיונה וכיסא מחשב.. להרים שם מפגש מסודר זה אפשרי אבל איכותי.. לא ניתן לתת לאנשים שיגיעו למפגש לשבת על החול. 

עדיף לעושת אחת לכמה זמן מפגש במסעדה או לארגן אפילו סיור בשדה התעופה בן גוריון. (רד אלינו אווירון - מדברים עם טייסים) מארגנים מפגשים מסוג זה. 

פורסם

בעד הרעיון אבל לא כל שבועיים , נניח פעם בחודש מפגש מורחב באיזשהו מקום (לצורך העניין בית קפה או ארוחת בוקר משותפת ) ...

כל שבועיים כפי שנאמר יכול להיווצר מצב מאוס שאנחנו לא רוצים .. תחשוב טוב אבל רעיון מבורך אני בעד כמובן  .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...