Or Bahtari פורסם אוקטובר 19, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2016 שלום לכולם , היום נתקלתי בערך VATIL ויקיפדיה (מצ"ב תמונה) . אני נמצא בחטיבה משנת 2008 בערך ובדבר כזה עוד לא נתקלתי. מי ששם מקלות בגלגלים ומבצע דברים שכאלה בארגון מסוג זה צריך להתבייש , מאוד מסקרן לדעת אם לאותו חכמולוג יש פנים לכתוב בפורום שביצע את המעשה . חג שמח. Noy Farhi הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם אוקטובר 19, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2016 אור, אל תתיחס. זה ידוע שיש כוכבים כאן. תפעל מול Google שיתנו לך את רשימת הIP והמיקומים של מי שייצר,ערך ועידכן את הדף הזה. יש אפשרות כזו ברגע שיש דף שפועל נגד ארגון כלשהו. ברגע שיש לך את כל המידע וההוכחות שלח לאותם כוכבים כיתת יורים בשם גוגל. אתה לא גננת של אותם כוכבים. אין לך צורך לבזבז זמן עליהם,לחנך אותם או כל דבר אחר... זה ההורים היו צרכים לעשות והם נכשלו בזה. תפעל בדרך שאתה יכול כמו שכתבתי בסעיף ב' וג'. elai bachar, Niv Tesler וגם david cohen הגיבו לזה 3
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 21, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2016 מי שעושה דבר כזה פשוט לא מבין שהוא רק גורם יותר נזק לחטיבה, אם יש למישהו ביקורת על רמת ההדרכה כאן שיתכבד ויהיה מדריך, לעשות כזה דבר זה לשים "רגליים" לאנשים שנותנים את הנשמה והלב. מאוד מעציב לראות דבר כזה ילדותי. david cohen הגיבו לזה 1
elai bachar פורסם אוקטובר 21, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2016 ייתכן וזה גם אחד מאותם אנשים שעזבו את החטיבה לטובת חטיבות אחרות ופשוט היה מתוסכל מידיי, או אפילו מישהו מרשת אחרת... בכל מקרה זה מעשה ילדותי ומפגר (סליחה על ההתבטאות) שמראה רק על חוסר בגרות מוחלט. david cohen הגיבו לזה 1
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 21, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2016 פייר? אני לא מעוניין לנקוב בשמות, לא לפחות כאן בפורום הזה, אבל אני מכיר לפחות שניים שבאים מידי פעם "לשרוץ" אצלנו בשרת ה-TeamSpeak, ילדים בני 13-15 שהתחילו בלי בושה אותי באופן אישי על כך שאנחנו מלמדים חניכים "לתקתק על כפתורים". ואני מדבר על אותה טרמינולוגיה שנכתבה כאן בערך בויקיפדיה. מעבר לזה, Wikipedia מתעדת את כתובות ה-IP של כל מי שעורך אצלה ערכים כאלה, וכחלק מכך ה-IP של אותו בנאדם שעשה את מה שעשה שמור אצלנו במערכת וזהותו כבר ידועה לנו אחרי הצלבה בהיסטוריה של ה-TS שלנו. אותם ילדים לא רק שמסבים נזק לחטיבה, זה כבר ברור, אלא לקהילה כולה - ואני מדבר גם על החבר'ה מ-IVAO והחבר'ה מ-VFS: גם הם ניזוקים בגלל אנשים כאלה. חבר'ה, כפי שנאמר, טוענים כאן שביה"ס X מלמד רק לתקתק על כפתורים? אדרבא, בואו להדריך בו, להירשם אליו כחניכים, ואפילו פתחו בי"ס משלכם ותוכיחו את הטענות שלכם בצורה מכובדת. שלא תחשבו שאי אפשר להתחקות אחרי דברים כאלה, זו עבודה קלה מידי. david cohen הגיבו לזה 1
Yuval Abramzon פורסם אוקטובר 23, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2016 מזעזע. אנשים נותנים מעצמם המון זמן חופשי כדי ללמד ולשתף את התחביב המעולה הזה שנקרא ''תעופה'' ותמיד יש את החכמולוגים האלה שחושבים שהם מבינים הכל מהכל והורסים דברים שאנשים עושים בכיף ובשמחה. אני גאה בכך שהייתי בקורס מחזור 1 של ואטיל (שאגב לימד אותי והשקיע בי ובשאר חברי הקורס המון!) ומקווה שהקורס ימשיך לפעול לעוד הרבה מחזורים. אין שום צורך להתייחס לתת רמה הזאת,ואני מקווה מאוד שאלו שביצעו את המעשה יקבלו את מה שמגיע להם. david cohen הגיבו לזה 1
david cohen פורסם אוקטובר 28, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2016 ברצוני לחזק את ידי הנהלת חטיבת ואתיל על ההשקעה הרבה הרצינות וההתייחסות לתפקידם כמובילי החטיבה. תכניותיכם ומעשיכם ראויים להערכה .הנכם מקדישים הרבה מזמנכם הפנוי לטובת כלל חברי החטיבה. אתם משתדלים ומתמודדים עם בעיות מורכבות ומכניסים סדר בנהלים שיתאימו לקודים והחוקים של ואטסים. מיסדתם ימי עיון וחדרי בקרה ואירועים נוספים ברשת. לאחרונה אנו עדים לתוספת ראויה של חברים צעירים חניכים המוסיפים והמרעננים את שורותינו והמבטיחים את עתיד החטיבה. ניתן לבקר להציע הצעות לעורר דיון על נושא הפיקוח או בית הספר לטיסה או כל נושא אחר [כפי שהיה בעבר] בפורום של החטיבה. מי שנזקק לאתרים אחרים כדי לפגוע בחטיבה ובהנהלתה אינו ראוי להיות חבר בה !! Yuval Abramzon, Noy Farhi וגם Or Bahtari הגיבו לזה 3