Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 6, 2017 דיווח פורסם ינואר 6, 2017 שלום לכולם, אני שמח להכריז על מינויו של ירין הללי כסגן מנהל מחלקת הדרכה. ירין ייכנס לתקופת התנסות וחפיפה בתפקיד אשר בסיומה יוסמך לעסוק בכל הפעילויות ההדרכתיות החטיבתיות באותה רמה של מנהל מחלקת הדרכה, ובהתאם לכך יקבל מספר בצוות: VATIL8. כמו כן, בסיומה של ההסמכה יהפוך הללי להיות מנהל מחלקת הדרכה בפועל בעתות שבהם באכתרי לא יוכל לנהל את התפקיד. בהצלחה הללי!! Yarin Halali, Or Bahtari, Raz Niv וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Or Belisha פורסם ינואר 7, 2017 דיווח פורסם ינואר 7, 2017 בהצלחה! אני בטוח שימשיך הרבה זמן ויעשה עבודה מצויינת.
Daniel Hohashvili פורסם ינואר 7, 2017 דיווח פורסם ינואר 7, 2017 הרבה הצלחה ירין גם עכשיו וגם בהמשך הדרך!!! מזל טוב:)
Yarin Halali פורסם ינואר 7, 2017 דיווח פורסם ינואר 7, 2017 תודה רבה לכולם , מקווה לבצע את התפקיד בזמן שיש לי על הצד הטוב ביותר ואשפר כל דבר אשר ידרוש זאת . כמובן שלכל חבר חטיבה אשר יש לו הצעות או בקשות מוזמן לפנות אלי וברור שאעזור ואבצע כל דבר שאוכל . שבוע טוב Etai Charit הגיבו לזה 1
Tom Golan פורסם ינואר 7, 2017 דיווח פורסם ינואר 7, 2017 בהצלחה הללי התפקיד תפור עליך ואני בטוח שתעשה עבודה מצוינת!
avishay sipton פורסם ינואר 9, 2017 דיווח פורסם ינואר 9, 2017 ירין החביב שיהיה לך המון בהצלחה עשה את זה ובגדול - אם תצטרך משהו אתה מוזמן תמיד ליצור איתי קשר. שמור על עצמך ואל תשכח לחייך... בהצלחה שוב מכל הלב...
david cohen פורסם ינואר 12, 2017 דיווח פורסם ינואר 12, 2017 מאחל לך הצלחה ומאמין שתתרום מיכולותיך לחטיבה
Yuval Abramzon פורסם ינואר 13, 2017 דיווח פורסם ינואר 13, 2017 ירין בהצלחה! אני בטוח שתוכל לנהל את התפקיד שלך ביושר ובאחריות! עוד פעם בהצלחה!