Zeev Bucki פורסם ינואר 30, 2017 דיווח פורסם ינואר 30, 2017 תראו מה הPMDG השקיעו ב"מלכה" החדשה! dor alon הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם פברואר 1, 2017 דיווח פורסם פברואר 1, 2017 1 hour ago, raz niv said: יצא! תמורת מחיר סמלי של 135 דולר בלבד... קצת הגזימו שם..הם יודעים שאין להם תחליף שוק כרגע ומוציאים מוצר במחיר פסיכי. כבר עדיף לחזור לFSX ולשלם פחות בצורה משמעותית, בכל זאת זה בסהכ תוסף למשחק.
Or Belisha פורסם פברואר 1, 2017 דיווח פורסם פברואר 1, 2017 אשמח אם אחד מהקונים של המטוס יוכל לשלוח לי את תיקיית הצביעה של אל על, לטובת הכנת צביעות לכל צי המטוסים. אין בכוונתי לקנות אותו...
Stas Harchuk פורסם פברואר 1, 2017 דיווח פורסם פברואר 1, 2017 7 hours ago, noi farhi said: קצת הגזימו שם..הם יודעים שאין להם תחליף שוק כרגע ומוציאים מוצר במחיר פסיכי. כבר עדיף לחזור לFSX ולשלם פחות בצורה משמעותית, בכל זאת זה בסהכ תוסף למשחק. 9 דולר לדגם(15 דגמים/מנועים) ברמה של PMDG זה זול. חברות אחרות מתחילות רק מ15$ לדגם. ואני לא מדבר כבר על זה שכל הA32X מתחילים מ12.5$ לדגם(50$ ל4 גרסאות) ומגעים ליותר מ50$ לדגם(FSLABS).
Ariel Bider פורסם פברואר 1, 2017 דיווח פורסם פברואר 1, 2017 8 hours ago, or belisha said: אשמח אם אחד מהקונים של המטוס יוכל לשלוח לי את תיקיית הצביעה של אל על, לטובת הכנת צביעות לכל צי המטוסים. אין בכוונתי לקנות אותו... לא יצא אל על למיטב ידעתי, אבל הפיינט קיט כן יצא כבר...
Stas Harchuk פורסם פברואר 1, 2017 דיווח פורסם פברואר 1, 2017 12 minutes ago, Ariel Bider said: לא יצא אל על למיטב ידעתי, אבל הפיינט קיט כן יצא כבר... יש את ELA
Ariel Bider פורסם פברואר 2, 2017 דיווח פורסם פברואר 2, 2017 13 hours ago, Stas Harchuk said: יש את ELA עדיין, להתאים אותו לא יוצא חוקי כי יש זכויות יוצרים של PMDG עליו. ברגע שיהיה לי גישה לMDL שלו, אני אוכל להכין צביעה ריאלסטית מ-0, אבל.... כמובן זה רק בהנחה ויש לי גישה לMDL.
Bar Rodoy פורסם פברואר 2, 2017 דיווח פורסם פברואר 2, 2017 5 hours ago, Ariel Bider said: עדיין, להתאים אותו לא יוצא חוקי כי יש זכויות יוצרים של PMDG עליו. ברגע שיהיה לי גישה לMDL שלו, אני אוכל להכין צביעה ריאלסטית מ-0, אבל.... כמובן זה רק בהנחה ויש לי גישה לMDL. להשיג גישה לMDL בלי לקנות את המטוס זה גם לא חוקי. Stas Harchuk וגם Noy Farhi הגיבו לזה 2