Or Belisha פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 אהלן חברים! אני שמח להציג לכם את האירוע הראשון תחת תפקידי כמנהל מחלקת אירועים ויחסי ציבור של החטיבה. האירוע יתקיים בין מינכן שבגרמניה (EDDM) לתל אביב בישראל (LLBG) וחזרה. מדובר על האירוע הגדול ביותר של החטיבה הגרמנית, בדומה לחד"ב אצלנו - האירוע מתבצע פעם בשנה במינכן ובו הם מספקים 12 שעות של פיקוח מלא. השנה הוחלט לבצע את האירוע בין גרמניה לישראל. האירוע יתקיים בתאריך ה – 20/5 הפיקוח בגרמניה יהיה בין השעות 12:00-00:00 מקומי (9:00-21:00z)(11:00-23:00 מקומי גרמניה)הפיקוח בישראל יהיה בין השעות 15:00-23:00 מקומי (12:00-20:00z)מרחק הנתיב האווירי של טיסה הוא כבערך 1500 nm ומשך זמן הטיסה המשוער הוא 3.5 שעות. במהלך האירוע, יואר המרחב האווירי של הנתיב בפיקוח מלא. נתיב מומלץ: EDDM – LLBGTULSI UM736 BERAS M736 LIZUM N503 CHI L612 BRD L995 KEA UL52 MAGIS UN134 SOLIN LLBG – EDDMPURLA H1B SUVAS L53 KRK L995 BRD L612 CHI N503 VIC L12 NAXAV T101 OBAGA El Al Virtual ו- DLH Virtual מצטרפות גם הן! להרשמה דרך אלעל וירטואל:http://crew.elalvirtual.com/index.php/pages/events דפיות לבן גוריון -http://en.caa.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=414&Itemid=278 סינרי חינמי לבן גוריון -https://mega.nz/#!dAM2HbSB!zxLyTagx5KqxrJg6ylziZ_vh2l7ZLfIkl5dl5P4SbL8 דפיות וסינרי למינכן -http://www.vacc-sag.org/airport/EDDM אירוע מהנה ומוצלח לכולם ! ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן . הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע:*על מנת להירשם יש לשלוח מייל ל- vatil6@vatil.org.il או להוסיף תגובה בשרשור האירוע בצירוף שם מלא, השעות הרצויות והעמדה המבוקשת.*כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך .VROUTE Noam Herman, Omer Lanis, Yarin Halali וגם 3 אחרים הגיבו לזה 6
Or Bahtari פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 חברים , 1.יש כאן הישג מרשים מאוד בתחום יחסי הציבור של החטיבה כאשר החטיבה הגרמנית בוחרת בחטיבתנו כשותפה לאירוע הגדול שלה . 2.פקחים - תשריינו את התאריך , אני חושב שכדאי לשאוף לפקח באותם הזמנים של הגרמנים (12:00-00:00) ולהפגין יותר רצינות בעניין הזה . 3.בלישה - רמה גבוהה , כל הכבוד ! באופן אישי - אני משריין את התאריך וממליץ לכל החברים לעשות כמוני . אירוע מוצלח לכולם ! Or Belisha, Etai Charit וגם dor alon הגיבו לזה 3
Amit Eisinger פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 אני מתנצל שאני הורס את האווירה, אבל לדעתי, בהתחשב בעובדה שרבים מפקחי החטיבה הם תלמידי תיכון, ובפרט שניגשים לבחינת הבגרות במתמטיקה יומיים לאחר האירוע, נראה לי לא אחראי לקבוע אירוע כזה בתאריך שבו סביר להניח רובה של קבוצת הפקחים הזו לא תוכל. (גם בלישה נכלל בקבוצה הזאת (רק מציין)) אולי שווה לדחות את האירוע? באופן אישי, אני לא אוכל לפקח באירוע.
Omer Lanis פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 10 minutes ago, Amit Eisinger said: אני מתנצל שאני הורס את האווירה, אבל לדעתי, בהתחשב בעובדה שרבים מפקחי החטיבה הם תלמידי תיכון, ובפרט שניגשים לבחינת הבגרות במתמטיקה יומיים לאחר האירוע, נראה לי לא אחראי לקבוע אירוע כזה בתאריך שבו סביר להניח רובה של קבוצת הפקחים הזו לא תוכל. (גם בלישה נכלל בקבוצה הזאת (רק מציין)) אולי שווה לדחות את האירוע? באופן אישי, אני לא אוכל לפקח באירוע. גם יומיים לפני בחינה אפשר למצוא שעה-שעה וחצי לפקח. גם לי יש בחינה יומיים אחר כך, שאני מבטיח לך שמשפיעה יותר מבגרות על המשך החיים (עם כל הכבוד לבגרויות) ואני אמצא זמן לפקח. בכל מקרה אם יגיעו למצב שחסרים פקחים אני סומך על הצוות שימצאו פתרון. בלישה כמו שאמרת גם הוא תלמיד תיכון ואני בטוח שהוא מודע לזה. אתה לא חייב לפקח, אף אחד לא מכריח. Daniel Klimovitsky וגם Noy Farhi הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 אייזינגר , לאירוע יש משמעות רבה מאחורי הקלעים (כך אני רואה את זה לפחות) , לטעמי מספיק מפריע שאנחנו מפקחים 4 שעות פחות מהזמן שהגרמנים מפקחים כך שלבקש דחייה זה מוגזם לטעמי שכן דבר כזה יגרום לנו נזק וודאי בהיבט יחסי ציבור. כמו כן , לא חושב שהפורום של VATIL הוא לוח הבחינות של משרד החינוך . הצוות עובד ויוזם פעילויות בכלל המישורים לטובת החטיבה ואני מאמין שכל אחד כאן מספיק בוגר בשביל לקבל בעצמו את ההחלטות שטובות עבורו. Etai Charit, Noy Farhi וגם Daniel Klimovitsky הגיבו לזה 3
Or Belisha פורסם אפריל 27, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2017 אני מסכים עם באכתרי לגבי עניין יחסי הציבור, בקשת דחייה לא באה בחשבון. כמובן שידעתי מראש על בחינת הבגרות ועל אחוז הפקחים תלמידי התיכון, אך עם זאת, בדומה למה שאמר לניס, אלו שהחטיבה והייצוג הבינלאומי שלה חשובים להם יכולים למצוא את הזמן. גם אני אהיה בכוננות בכל שעות האירוע תוך למידה. Daniel Hohashvili, Daniel Klimovitsky, Noy Farhi וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Noy Farhi פורסם אפריל 28, 2017 דיווח פורסם אפריל 28, 2017 והנה שוב פעם התחלנו...לא משנה מה יהיה ומה החטיבה תעשה בשביל חברי החטיבה תמיד יקפצו אנשים שיהיה להם מה להגיד. חלאס כבר. מי שרוצה לבוא,לעזור ולתמוך בהצלחה של האירוע שיבוא ויעזור.. מי שלא רוצה שלא יגיב ולא יבוא. עמית, אתה לא היחידי שיש לו בגרויות בחטיבה. שעה הפסקה מהלימודים לא יקבע את הציון שלך בבחינה. אם כל הכבוד לבגרויות שלכם, יש אנשים שמפסיקים דברים קצת יותר חשובים מבגרות כדי לבוא ולעזור להצלחה של האירוע. Daniel Klimovitsky, Etai Charit, Daniel Hohashvili וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
shachaf yasurr פורסם אפריל 28, 2017 דיווח פורסם אפריל 28, 2017 כל הכבוד ילד ! לפחות יצא משהו טוב מכל החפירות שלי עם הגרמנים בעבר חחחחחח יאללה תהנו ! Or Belisha, Yarin Halali וגם Daniel Hohashvili הגיבו לזה 3
Or Belisha פורסם מאי 12, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2017 תזכורת: האירוע עוד שבוע! אירוע זה מהווה ציון דרך ביחסי הציבור בין ישראל לאירופה, בואו תטוסו ותראו נוכחות! טייסים: יכולים להירשם באתר של אל על וירטואל (לא חובה-לא נדרשת הרשמה לשם השתתפות באירוע) http://crew.elalvirtual.com/index.php/pages/events פקחים: יכולים להגיב בשרשור / לשלוח מייל לכתובת vatil6@vatil.org.il לטובת שיבוץ בלוח המשמרות. אירוע מוצלח לכולם!
Or Belisha פורסם מאי 20, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2017 בוקר טוב לכולם, האירוע מתחיל בעוד שעתיים, בואו ותייצגו את החטיבה! אירוע מוצלח לכולם!
david cohen פורסם מאי 20, 2017 דיווח פורסם מאי 20, 2017 בהצלחה לכולם למארגנים ובמיוחד לאור בלישה לפקחים ולטיי כל הכבוד על שיתוף הפעולה עם הגרמנים! Or Belisha הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם מאי 20, 2017 דיווח פורסם מאי 20, 2017 היה אירוע מצויין! תמונה מהראדר של ניקוסיה. כל הכבוד בלישה (: Daniel Hohashvili וגם Or Belisha הגיבו לזה 2
Tomer Israel פורסם מאי 20, 2017 דיווח פורסם מאי 20, 2017 בהחלט אירוע מצויין טייסים ופקחים כאחד שאפו בלישה! תודה לכל הפקחים מקווה שנזכה לעוד אירועים כאלה ואפילו נשאף ליותר שבוע טוב לכולם Or Belisha הגיבו לזה 1
Or Belisha פורסם מאי 20, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2017 סיכום אירוע: 68 נכנסות 19 יוצאות סה"כ 87 תנועות ללא ספק אירוע מוצלח - תודה לכל מי שבא לפקח ולטוס! מי ייתן ונראה עוד הרבה אירועים כאלו! שבוע טוב ובהצלחה בבגרות במתמטיקה! Daniel Hohashvili, Noy Farhi, eyal shavit וגם 1 אחר הגיבו לזה 4