Or Belisha פורסם יולי 15, 2017 דיווח פורסם יולי 15, 2017 שלום חברים!האירוע הקרוב יתקיים בין מילאנו (LIMC) שבאיטליה לתל אביב (LLBG). האירוע יתקיים בתאריך ה – 29/7 הפיקוח במילאנו יהיה בין השעות 16:00-19:00 מקומי (13:00z-16:00z)הפיקוח בתל אביב יהיה בין השעות 20:00-23:00 מקומי (17:00z-20:00z)מרחק הנתיב האווירי של טיסה הוא כבערך 1500 מ"י ומשך זמן הטיסה המשוער הוא 3.5 שעות. במהלך האירוע, יואר המרחב האווירי של הנתיב בפיקוח מלא. נתיב מומלץ: LIMC – LLBGVAKON DCT CHI DCT LABIN DCT KENEM DCT PERAN DCT AKIKA DCT TALAS UN130 MES UL609 SOLIN El Al Virtualמצטרפת! להרשמה דרך אלעל וירטואל לחצו כאן. בן גוריון - סינרי חינמי / דפיות מילאנו - סינרי חינמי / דפיות אירוע מהנה ומוצלח לכולם ! הבהרות בנוגע לטייסים:טייסים שאינם מסוגלים לטוס ברמה הנדרשת לאירוע ולא מסוגלים לעמוד בעומס מתבקשים - לא לטוסאם וכן החליטו לטוס מתבקשים להיות קשובים לתדר לכל אורך הטיסה ולבצע הוראות באופן מיידי, רק לאחר מכן לתת רידבק. אתם צריכים להבין כי טייסים שאינם טסים ברמה הנדרשת !!פוגעים בחטיבה!! - כך כבר 2 אירועים ברצף!הדבר גורם להכפשת שמה של VATIL תחת הרשת ותפיסתה כחטיבה "לא מקצועית", כתוצאה מכך חטיבות אחרות מסרבות לבצע אירועים או להיות בכל מגע דיפלומטי אחר עם החטיבה אם טייסים מרגישים שהעומס עולה עליהם והם לא מסוגלים לעמוד בכך - !!תתנתקו!! כך גם לכם תהיה טיסה טובה יותר וגם לא תפגעו בשמה של VATIL. אם אראה כי האירוע הקרוב יתנהל באופן דומה - לצערי לא אעשה אירועים מפני שטוב כלום מאשר גורע! לתשומת לבכם! ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן . הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע:* על מנת להירשם יש להגיב בשרשור או לשלוח מייל ל- vatil6@vatil.org.il בצירוף שם מלא , שעות והעמדה המבוקשת* כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך VROUTE * על כל פקח שנרשם להודיע לפחות 24 שעות לפני המשמרת על ביטול / איחור Yarin Halali, eyal shavit, shachaf yasurr וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
shachaf yasurr פורסם יולי 15, 2017 דיווח פורסם יולי 15, 2017 שיהיה בהצלחה ! הלוגו עושה כאב ראש נסה למצוא תמונה מתאימה יותר
Tomer Israel פורסם יולי 15, 2017 דיווח פורסם יולי 15, 2017 היפנטת אותי בהצלחה עם האירוע! shachaf yasurr וגם Inbar Green הגיבו לזה 2
Or Belisha פורסם יולי 16, 2017 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2017 שימו לב לעדכון, כל הטייסים מתבקשים לקרוא!
Or Belisha פורסם יולי 25, 2017 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2017 8 hours ago, Yuval Levi said: קרקע מזרח משתמרת ראשונה אין לי בעיה לשבץ אותך, שים לב כי באירוע נוחתים בארץ, לכן מראש לא נתתי אפשרות לשבץ קרקע מזרח בנחיתות העבודה של קרקע מזרח דלה (אין קלירנסים לתת, רק אם תנועות חונות במרחב שלך אתה תקבל אותן) שוב, אם אתה עדיין רוצה אין בעיה, תעדכן אותי.
Raz Niv פורסם יולי 26, 2017 דיווח פורסם יולי 26, 2017 8 hours ago, Or Belisha said: אין לי בעיה לשבץ אותך, שים לב כי באירוע נוחתים בארץ, לכן מראש לא נתתי אפשרות לשבץ קרקע מזרח בנחיתות העבודה של קרקע מזרח דלה (אין קלירנסים לתת, רק אם תנועות חונות במרחב שלך אתה תקבל אותן) שוב, אם אתה עדיין רוצה אין בעיה, תעדכן אותי. בזמן האחרון, כל טיסות הlow cost חונות במזרח מה (שלפחות במציאות) נותן לו די הרבה עבודה
Yuval Levi פורסם יולי 27, 2017 דיווח פורסם יולי 27, 2017 On 7/26/2017 at 0:23 AM, Or Belisha said: אין לי בעיה לשבץ אותך, שים לב כי באירוע נוחתים בארץ, לכן מראש לא נתתי אפשרות לשבץ קרקע מזרח בנחיתות העבודה של קרקע מזרח דלה (אין קלירנסים לתת, רק אם תנועות חונות במרחב שלך אתה תקבל אותן) שוב, אם אתה עדיין רוצה אין בעיה, תעדכן אותי. תשבץ אותי בבקשה
Or Belisha פורסם יולי 29, 2017 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2017 תזכורת! האירוע היום, מוזמנים לבוא ולטוס!
Or Belisha פורסם יולי 29, 2017 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2017 15 minutes ago, noi farhi said: Nice סדר מופתי תודה פרחי!
Amit Eisinger פורסם יולי 29, 2017 דיווח פורסם יולי 29, 2017 היה כיף להשגיח במשמרת הראשונה, בהחלט אירוע מוצלח, כל הכבוד למארגניו! Or Belisha וגם Daniel Klimovitsky הגיבו לזה 2
Tomer Israel פורסם יולי 29, 2017 דיווח פורסם יולי 29, 2017 בהחלט היה אירוע טוב! נהניתי מאוד גם מהפיקוח שם וגם מהפיקוח כאן Daniel Klimovitsky הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם יולי 29, 2017 דיווח פורסם יולי 29, 2017 היה אחלה של אירוע בלישה. כל הכבוד על הארגון. קיבלתם גם מילה טובה על ארגון וכמות תנועה מהבקר של יוון. כל הכבוד! Amit Eisinger, Or Belisha וגם Daniel Klimovitsky הגיבו לזה 3
Or Belisha פורסם יולי 29, 2017 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2017 תודה רבה לכולם! לפקחים ולטייסים, היה אירוע מצויין, נקווה שהאירוע הבא יהיה כזה לילה טוב Daniel Klimovitsky הגיבו לזה 1
Tom Golan פורסם יולי 29, 2017 דיווח פורסם יולי 29, 2017 20 minutes ago, Or Belisha said: תודה רבה לכולם! לפקחים ולטייסים, היה אירוע מצויין, נקווה שהאירוע הבא יהיה כזה לילה טוב אירוע מוצלח ומהנה! הלוואי שכל אירוע יהיה כזה. ארגון נהדר שלך בלישה! Or Belisha הגיבו לזה 1