Daniel Klimovitsky פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 @Yarden Ben-Dor @Or Bahtari לטיפולכם
Noy Farhi פורסם נובמבר 15, 2017 דיווח פורסם נובמבר 15, 2017 5 hours ago, eldad ginzberg said: וגם לחיילי המילואים שמוכנים לצאת לקרב בכל רגע נתון גם להם מגיעה כניסה חופשית לפורום בא לך להפסיק? שחרר בן אדם.. אתה מציק
Yoram Benary פורסם נובמבר 15, 2017 דיווח פורסם נובמבר 15, 2017 On 11/13/2017 at 10:41 PM, Or Bahtari said: סליחה טעות שלי
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 15, 2017 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2017 חברים, לצערי הרב אני לא מכיר את הבנאדם הזה אלדד גינבצרג ובטח ובטח לא מקבל את הטענות והטחות האשמה שלו לגבי פעילותנו *רק בגלל* שאין לו גישות. ובכן, "אדון" גינצברג, למה שיהיו לך? אתה עד לפני יומיים לא היית חבר בחטיבת VATIL, לא טסת ולו דקה אחת ברשת VATSIM, שלא לדבר על לקיים פעילות מזערית בתוך הקהילה שלנו. אתה מקרין שיש לך הרבה ידע ונסיון בטיסה ברשת, אתה מכיר את הלך הרוח ואת התוספים הקיימים לסימולטור אבל במקביל אתה לא פעיל אפילו דקה ברשת VATSIM, מה שמוביל אותי למסקנה שהיוזר שלך הינו למעשה פיקטיבי - שכן גם אף אחד כאן לא מכיר אותך. אז אם כך הדבר, איך אתה מצפה מאיתנו לקבל גישות? אתה כ"כ רוצה להוריד תוספים? אדרבא, לך ל-AVSIM וחפש שם את אשר על לבך. Yuval Levi, dor alon, Michael Cabir וגם 7 אחרים הגיבו לזה 4 4 1 1