עבור לתוכן
Joel Strikovsky

iCVFR vs. RWS-ISRAEL 3D 2017???

Recommended Posts

פורסם

השאלה די ברורה.

???? Chris Bell - iCVFR Israel vs. RealWorld Scenery - Israel 3D 2017

מישהו בדק? יכול להצביע על הבדלים? יתרונות/חסרונות לכאן ולכאן?

מה נותן יותר איכות, ביצועים, וכו. מה לגבי הפוטו, מבנים, אוביקטים וכו.? מי יותר חזק ממי באיזה מהאלמנטים (באוביקטים או בפוטו או במבנים, ביצועים וכו.)?

לא לכלול יתרון/חסרון של חינם מול בתשלום, בא נוציא את נושא המוניטארי מחוץ למשוואה

פורסם
  לפני ב-25.11.2017 בתוך 09:17 Joel Strikovsky כתב:

השאלה די ברורה.

???? Chris Bell - iCVFR Israel vs. RealWorld Scenery - Israel 3D 2017

מישהו בדק? יכול להצביע על הבדלים? יתרונות/חסרונות לכאן ולכאן?

מה נותן יותר איכות, ביצועים, וכו. מה לגבי הפוטו, מבנים, אוביקטים וכו.? מי יותר חזק ממי באיזה מהאלמנטים (באוביקטים או בפוטו או במבנים, ביצועים וכו.)?

לא לכלול יתרון/חסרון של חינם מול בתשלום, בא נוציא את נושא המוניטארי מחוץ למשוואה

Expand  

הי יואל. RWS בהחלט שנראה הרבה יותר טוב. אבל הוא בסך הכל פוטוריל - מה שאומר שחסרים לו הרבה אובייקטים חשובים שיש בICVFR כאחד שניסה את שניהם הייתי מציע לך להישאר בICVFR

פורסם
  לפני ב-25.11.2017 בתוך 23:51 Joel Strikovsky כתב:

אני יכול לקחת את האובייקטים של iCVFR ולשלב אותם עם הפוטו רייל של RWS...

Expand  

אני בטוח. אבל אני עדיין חושב שעדיף להישאר עם הICVFR שכחתי להזכיר לגבי פריימים.. אני עומד בין חמישים לשישים פריימים עם הICVFR באזור המרכז נאמר שדה דוב מול 20 פריימים בשדה דוב עם RWS

פורסם

אהלן אולי טיפה באיחור אולי לא 

לדעתי הrws הרבה יותר יפה בחלקה הדרומי של המדינה,אולי יש כאלה שיצחקו ברגע הראשון שיקראו את ההודעה שלי אבל לדעתי

הוא נראה על הפנים במרכז הארץ אך בצפון ובדרום פשוט מדהים,אם אתה בחור של cvfr ואתה אוהב לטוס גם בצפון ובדרום הייתי אומר לך לך על rws אבל אני מניח שאתה יותר אוהב להטיס מטוסים

"כבדים" בטיסות חוץ

אז icvfr אמור להיות יותר יפה..

אבל כל אחד ודעתו

בהצלחה!

פורסם

דרך אגב לגבי הפריימים אם זה חשוב לך

לא הייתה לי שום בעיית פריימים עם הפוטוריל המדובר

אבל! כל עוד אני משתמש במטוסים קלים כמו a2a ברגע שאתה עובר לpmdg מסיבה בלתי ברורה יש לך נפילת פריימים רק בבן גוריון

אם אני לא עם הפוטוריל הזה בבן גוריון יהיו לי 70 פריימים והסימולטור שלי תחון בהמון תוספים (ככה שזה טוב.)

אז תשים לב לגבי זה  אבל זה יכול להיות בעייתי רק אצל המחשב שלי

ובלי קשר שים לב למפרט של המחשב שלך שהוא תואם את הדברים האלה,אצלי יש gtx 1070 ו i7 7700 ככה שאלו התוצאות שאני מקבל..

פורסם
  לפני ב-2.12.2017 בתוך 14:55 Ariel Eshel כתב:

דרך אגב לגבי הפריימים אם זה חשוב לך

לא הייתה לי שום בעיית פריימים עם הפוטוריל המדובר

אבל! כל עוד אני משתמש במטוסים קלים כמו a2a ברגע שאתה עובר לpmdg מסיבה בלתי ברורה יש לך נפילת פריימים רק בבן גוריון

אם אני לא עם הפוטוריל הזה בבן גוריון יהיו לי 70 פריימים והסימולטור שלי תחון בהמון תוספים (ככה שזה טוב.)

אז תשים לב לגבי זה  אבל זה יכול להיות בעייתי רק אצל המחשב שלי

ובלי קשר שים לב למפרט של המחשב שלך שהוא תואם את הדברים האלה,אצלי יש gtx 1070 ו i7 7700 ככה שאלו התוצאות שאני מקבל..

Expand  

טחינת הפריימים באזור בן גוריון לא קשורה למחשב כזה או אחר
שכן גם אם תשים הגדרות נמוכות תהיה לך ירידה משמעותית לעומת שדות אחרים

פורסם
  לפני ב-2.12.2017 בתוך 18:51 Tomer Israel כתב:

טחינת הפריימים באזור בן גוריון לא קשורה למחשב כזה או אחר
שכן גם אם תשים הגדרות נמוכות תהיה לך ירידה משמעותית לעומת שדות אחרים

Expand  

אין לי ירידת פריימים בכלל כל עוד אני לא עם הפוטוריל הזה.....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...