Kobi David פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 האיש ההוא מילים: נתן יונתן לחן: שלמה ארצי איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות למרגלות ההר נולד, ליד הנחל בחורף שר בין ערבות בוכיות בקיץ בין אורות בצעי המים לחמו שילח על פני הנחל לדגה מקני הסוף כרת לו עפיפון וכשהיה לאיש, מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה מאבן המבצר האפורה בנה לו בית על מי הנחל טחנה הקים זרע שדות, שלח אונו על פני הים באניות סוחר אך יש אשר יניח כלי מלאכתו ויהיה פתאום לאיש אחר איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא, אשר היה כערבות הבוכיות? למרגלות ההר נלד, ליד הנחל יידור פזור נפש על ההר או בבקעים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו יקנו לו אחוזת עולם ליד אמות המים השקטות איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות וכמו מבצר עתיק היה בסוף הדרך. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות קיימת הרגשה שבגלל כל הבאלגן סביב תוכנית ההתנקות, ציון יום השנה לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל מעט נדחק הצידה. בלי פוליטיקה, רק הבעת צער בבקשה. תודה.
רפאל פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 אהבתי את האיש הזה,ראש הממשלה המנוח יצחק רבין ז"ל, יהי זיכרו ברוך. מנוחתו גן עדן.
Omer k פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 יהי זכרו ברוך אבל יום השנה לרצח רבין לא צריך להיות יום של קירוב ללבות, ובכי כי אם יום ציון לשפל שאליו הגיע החברה שלא יכולה להתמודד עם מחלוקות. (זה ציטוט לא שמתי גרשיים כי אני לא שוכר אותו במדוייק)
Yoav פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 יהי זכרו ברוך... :cry: הוא היה איש יקר וחשוב, הוא היה אחד מרשי הממשלות הכי טובים שהיו לנו! ורציחתו היתה שפל המדרגה!!
Or Netzer פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 עוד שיר קטן על האיש ההוא "הו רב חובל" ביצוע: מיטל טרבלסי מילים: וולט ויטמן ונעמי שמר לחן: נעמי שמר הו רב - חובל, קברניט שלי, סופה כבר שככה אל הנמל שבעת - קרבות חותרת ספינתך זרי - פרחים, פעמונים, המון אדם צוהל כאשר ספינת הקרב שלך קרבה אל הנמל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב - החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת הו רב-חובל, קברניט שלי, הקשב לקול פעמון לך כל הדגלים כולם, לך תרועות המון רק לכבודך ביום חגך ינוע הקהל ובקולם תקוות - עולם לנס המיוחל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב - החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת הו רב - חובל, אבי שלי, זרועי תתמוך ראשך סיוט הוא לראותך פתאום נופל על סיפונך רב - החובל אינו עונה, שפתיו חוורו אילמות הוא לא יחוש מגע - ידי הוא לא ייתן לי אות אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם - דם שותת באשר רב - החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם - דם שותת עוגנת הספינה לבטח, המסע הושלם נוצחו כל סכנות הדרך, כל אימי - הים כשבנמל קהל יצהל אני אצעד אבל על הסיפון עליו נפל אבי, רב – החובל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם-דם שותת באשר רב-החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם - דם שותת ועוד שיר הכי חשוב שכווווווווולנו חייבים לדגול בו ולהקשיב לו שיר עם הרבה משמעות ...אישית אחד השירים הכי חזקים שנכתבו!! ביצוע: מירי אלוני מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יאיר רוזנבלום "שיר לשלום" תְּנוּ לַשֶּׁמֶשׁ לַעֲלוֹת לַבֹּקֶר לְהָאִיר, הַזַּכָּה שֶׁבַּתְּפִלּוֹת אוֹתָנוּ לֹא תַּחְזִיר. מִי אֲשֶׁר כָּבָה נֵרוֹ וּבֶעָפָר נִטְמַן, בֶּכִי מַר לֹא יָעִירוּ לֹא יַחְזִירוּ לְכָאן. אִישׁ אוֹתָנוּ לֹא יָשִׁיב מִבּוֹר תַּחְתִּית אָפֵל, כָּאן לֹא יוֹעִילוּ לֹא שִׂמְחַת הַנִּצָּחוֹן וְלֹא שִׁירֵי הָלֵל. לָכֵן, רַק שִׁירוּ שִׁיר לַשָּׁלוֹם אַל תִּלְחֲשׁוּ תְּפִלָּה מוּטָב תָּשִׁירוּ שִׁיר לַשָּׁלוֹם בִּצְעָקָה גְּדוֹלָה. תְּנוּ לַשֶּׁמֶשׁ לַחֲדֹר מִבַּעַד לַפְּרָחִים. אַל תַּבִּיטוּ לְאָחוֹר, הָנִיחוּ לַהוֹלְכִים. שְׂאוּ עֵינַיִם בְּתִקְוָה, לֹא דֶּרֶךְ כַּוָּנוֹת שִׁירוּ שִׁיר לָאַהֲבָה וְלֹא לַמִּלְחָמוֹת. אַל תַּגִּידוּ יוֹם יָבוֹא - הָבִיאוּ אֶת הַיּוֹם! כִּי לֹא חֲלוֹם הוּא וּבְכָל הַכִּכָּרוֹת הָרִיעוּ לַשָּׁלוֹם! לָכֵן, רַק שִׁירוּ שִׁיר לַשָּׁלוֹם נזכור ולא נשכח :!:
e_dor פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 אכן לא נשכח ובטח שלא נסלח ... ראש ממשלה גדול הוא היה ובחור טוב ! נקווה שרצח פוליטי לא יחזור על עצמו שוב [ולא משנה לאיזה ראש ממשלה] וגם נקווה לעתיד טוב יותר עם פחות אלימות. יהי זכרו ברוך.
OmRI פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 בהחלט אני מקווה שהאלימות במדינתנו תפסיק ושנזכה לימים טובים יותר! רבין היה בנאדם מוערץ ,סובלני ידע מה הוא עושה והיה בנאדם נפלא. בהתחלה כולם היו בשוק שזה רצח מדרגה ראשונה וכמובן שזה לא היה מכוון רק לראש הממשלה כי הרוצח(אני לא רואה סיבה לנקוב בשמו של רוצח ראש ממשלתנו האהוב)בהתחלה לא ידע במי לירות או בפרס או ברבין והוא החליט רבין וככה אנו חיים 9 שנים בלעדיו בלעדי החייל הצעיר של המדינה כפי שכונה בטקס הממלכתי על ידי אחד מהאנשים שדברו שמה. הכוונה לטקס ממש שהוא נרצח ההלוויה שלו שהמלך חוסיין דיבר שמה ואמר מילים כלכך נכוונת ויפות על רבין הם היו חברים כלכך טובים.... :cry: בכל זאת יהי זכרו ברוך ושמשפחתו תזכה לימים טובים יותר!
Nevo Dar-Perl פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 השיר שציינת קובי הוא שיר יפה מאוד לדעתי. שמעתי אותו המון בטקסים שהיו אתמול. כל העם מתאבל וזוכר... ואף פעם לא נשכח.
Omer Efrat פורסם אוקטובר 28, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2004 כמו שהמורה לספרות שלי אומרת: "זהו לא יום זיכרון לאישיות עצמה, אלא לרצח" כמו שכתוב: "יום הזיכרון לרצח רבין". יהי זיכרו ברוך.