Or Belisha פורסם ספטמבר 2, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2018 שלום לכולם! לכבוד חג הסוכות הוחלט לבצע אירוע מחדר הבקרה החדש שלנו: "VATIL Sukkot Control Room". האירוע יתקיים בימים רביעי חמישי בתאריכים ה - 26-27/9 הפיקוח בתל אביב יהיה בין השעות 14:00-22:00 מקומי בכל יום (11:00z-19:00z) במהלך האירוע, יואר המרחב האווירי של נתב"ג ושל כל שטח ישראל בפיקוח מלא. בן גוריון - סינרי חינמי / דפיות אירוע מהנה ומוצלח לכולם ! ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן . פרטים נוספים על מיקום ודרכי הגעה יינתנו לפקחים אשר יירשמו לאירוע. בכל הנוגע לביקורי טייסים ניתן לפנות למייל vatil6@vatil.org.il הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע: * על מנת להירשם יש להגיב בשרשור או לשלוח מייל ל- vatil6@vatil.org.il בצירוף שם מלא , שעות והעמדה המבוקשת * כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך VROUTE * על כל פקח שנרשם להודיע לפחות 24 שעות לפני המשמרת על ביטול / איחור * ניתן לפקח מהבית בתיאום מראש Dvir Ben David, Michael Cabir וגם Itay Gross הגיבו לזה 3
Aharon Dayan פורסם ספטמבר 4, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2018 Is it non stop ATC coverage from Sept 26 to 27? Regards, Aharon
Daniel Hohashvili פורסם ספטמבר 4, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2018 ,Hi Aharon :the schedule is 26/09- 13-21:00 UTC 27/06- 11-21:00 UTC enjoy
Aharon Dayan פורסם ספטמבר 5, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2018 Daniel, Thanks for clearing it up. Regards, Aharon
Yarin Halali פורסם ספטמבר 8, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2018 אקח תל אביב ברביעי 18 עד 22 בבקשה Or Belisha וגם yoav eldar הגיבו לזה 2
Yuval Levi פורסם ספטמבר 14, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2018 משמרת ראשונה ושלישית קרקע מערב ב27, אפשר להביא משהו שיעזור? אוכל? שתייה?
Eran Granola פורסם ספטמבר 27, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2018 לצערי לא יכולתי לקחת חלק באירוע זה. אשמח אם תפרסמו את הסיכומים והתמונות, אם יש.
Or Belisha פורסם ספטמבר 27, 2018 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2018 סיכום אירוע: 38 נכנסות 58 יוצאות סה"כ 96 תנועות בבן גוריון! תודה רבה לכל הפקחים והאורחים שהגיעו! מקווה שאתם מחכים לחד"ב הבא, שבת שלום לכולם, נתראה באירוע הבא! *אלבום תמונות יפורסם בקרוב Itay Gross הגיבו לזה 1
Dolev Ravid פורסם ספטמבר 28, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2018 חברים יקרים אני רוצה להודות לכולם על אירוע מוצלח ופורה. תודה רבה לכל מי שארגן, טרח והכין. תודה לכל מי שהקדיש מהזמן שלו ובא לטוס ולפקח. תודה ענקית לראובן על האירוח שאין שני לו. תודה ענקית לצוותים שעבדו. יש לנו חטיבה נפלאה ! תודה רבה לכולם. בלישה - 96 תנועות רק בבן גוריון, אבל היו גם בשדות הכללים ובמנחתים. אני בטוח שאם נשכלל את המספר האמיתי, הרחב יותר, התמונה יפה בהרבה. אין כמוכם! Haim Shukrun, Izik Bakshi וגם Itay Gross הגיבו לזה 3
Tomer Israel פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 מאוד נהניתי לפגוש את כולם ולראות את הקולות מאחורי המסכים שנמשיך לארגן אירועים כאלה ולהתגבש אני חושב שצריך ללמוד מהחדב הזה לחדבים הבאים שיש ליצור שטח סטרילי ושקט בין הפקחים למבקרים ולא לתת למבקרים לעשות רעש ולהפריע להתנהלות הפיקוח. Itay Gross הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 לפני 2 שעות Tomer Israel כתב: מאוד נהניתי לפגוש את כולם ולראות את הקולות מאחורי המסכים שנמשיך לארגן אירועים כאלה ולהתגבש אני חושב שצריך ללמוד מהחדב הזה לחדבים הבאים שיש ליצור שטח סטרילי ושקט בין הפקחים למבקרים ולא לתת למבקרים לעשות רעש ולהפריע להתנהלות הפיקוח. המקום כולו מטר על מטר איפה תוכל לעשות שטח סטרילי ? אנשים באים לראות איך הכל נראה. בחד"ב בחגור לדוגמה באמת הייתה יכולה להיות הפרדה. כאן המקום הרבה יותר קטן ואינטימי ולכן בעייתי . מאמין שההנהלה לקחה לעצמה את הדברים הטובים, והטובים פחות ותעשה שינויים להמשך
Tomer Israel פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 1 hour ago, shachaf yasurr said: המקום כולו מטר על מטר איפה תוכל לעשות שטח סטרילי ? אנשים באים לראות איך הכל נראה. בחד"ב בחגור לדוגמה באמת הייתה יכולה להיות הפרדה. כאן המקום הרבה יותר קטן ואינטימי ולכן בעייתי . מאמין שההנהלה לקחה לעצמה את הדברים הטובים, והטובים פחות ותעשה שינויים להמשך הכל אפשרי אם רק רוצים. מבקרים צריכים לדעת שהדיבורים מפריעים ושיחות ודיבורים יש לעשות בחוץ Raz Niv וגם Itay Gross הגיבו לזה 2
shachaf yasurr פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 לפני 2 שעות Tomer Israel כתב: הכל אפשרי אם רק רוצים. מבקרים צריכים לדעת שהדיבורים מפריעים ושיחות ודיבורים יש לעשות בחוץ @inbar green...... Yuval Levi, Itay Gross, Yuval Gazit וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Inbar Green פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 1 hour ago, shachaf yasurr said: @inbar green...... חחחחחחח
Dolev Ravid פורסם ספטמבר 29, 2018 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2018 4 hours ago, inbar green said: חחחחחחח 😡
Haim Shukrun פורסם אוקטובר 3, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2018 שלום חברים מצטרף למברכים - אכן - למשל אני נעתי בעיקר בין שדות תעופה קטנים יותר (עבדה, ראש פינה) לכן יש לספור גם את אלה אני חושב שהיה באמת קצת רעש רקע של אנשים בחדר הבקרה - לפעמים זה הקשה על ההבנה של ההנחיות אבל יחד עם זה בעיני זה הוסיף לאקשן ואפילו היבט של חגיגיות ומשמעותיות לאירוע, לא ראיתי את זה בצורה לא חיובית או כל סוג של הפרעה, למעשה ככה הייתי מצפה שזה יהיה על החיסרון של זה . תודה לכל הפקחים שהשתתפו וגם לאלה שהיה להם סבלנות על חלודה שהייתי צריך להוריד (דניאל , ירין). יישר כוח חי. 4X-CSH