עבור לתוכן
Lior Rubin

אי תאימות ה- Registration Tail Number עם מטוס Zibo ב- XPlane

Recommended Posts

פורסם

שלום להנהלת אל-על וירטואל,

אני עובד עם XPlane והמטוס 737-800 בשינויים של Zibo המוכר כ- (Boeing 737-800 by Zibo mod).

העניין הוא שהמטוס נטען עם ה- tail number (מוגדר hardcoded בקובץ acf - קובץ המטוס) של B737-800X כך שלאחר טעינת ה- PIREP המערכת של אל-על וירטואל מזהה את המטוס בחוסר תאימות (“Registration Check – Doesn’t Match”) בעוד שהמטוס הנטען תואם את הדגם.

לעניין ה- tail number, בשונה מ- FSX או P3D, ב- XPLANE לא ניתן לשנות את המספר זנב (TAIL NUMBER) כך "שחוסר התאימות" תתקיים בכל פעם (עד שהאפשרות תכנס לתוקף בגרסאות הבאות).

האם יש אפשרות לסדר את זה ? 

אם יש הגדרות טכניות אחרות נדרשות, אשמח להכוונה.

תודה וחג סוכות שמח,

ליאור (ELY899)

פורסם

היי

במידה ואין לך דרך לשנות את הכיתוב זה תמיד יופיע ככה כי הוא קורא את הTitle מה Aircraft.cfg אין מה לעשות עם זה כי האקארס הינו תוכנה חיצונית וככה הם עובדים.

אני לא רואה את זה כבעיה והפיירפ יאושר לך כי אנו מכירים את הבעיה הזו.

חג שמח

פורסם

@Tomer Israel הרשה לי להעמיד את הדברים על דיוקם.

לפני 2 שעות Tomer Israel כתב:

במידה ואין לך דרך לשנות את הכיתוב זה תמיד יופיע ככה כי הוא קורא את הTitle מה Aircraft.cfg אין מה לעשות עם זה כי האקארס הינו תוכנה חיצונית וככה הם עובדים.

ה- X-Plane לא עובד בצורה הזאת .... קובץ הגדרות המטוס הוא בקובץ ACF והוא לא ניתן לעריכה היות וה- Modifications של Zibo דורשים את ה-Tail Number שיהיה B737-800X.

לא ניתן לשנות את זה אלא באמצעות ה- Plane Maker וברור שלא ניתן לעשות את זה לכל רישום מטוס בנפרד.

לפני 2 שעות Tomer Israel כתב:

אני לא רואה את זה כבעיה והפיירפ יאושר לך כי אנו מכירים את הבעיה הזו.

אתה אולי לא רואה את זה כבעיה ואכן יתכן וה- PIREP אבל הוא יחסיר נקודות ותמיד יציג "Registration Check – Doesn’t Match" כדוגמת:

image.png.51ae66186fe02c752a5a52a3ecd66295.png

אני מציע להוסיף לדגם המטוס 737-800 את הרישום B737-800X ובכך העניין יסתדר. אולי זה אפשרי ואולי לא, אבל זאת רק הצעה :)

בברכת חג שמח,

ליאור (ELY388)

פורסם
On 9.11.2018 at 22:24, Emri Bachar said:

היי ליאור ערב טוב... אתה יכול לשנות את השם של התיקייה של הצביעה למשל EL AL אז תשנה לרישום נגיד 4X-EKR וזה יסתדר...

ממליץ.

זה גם יותר נוח מכיוון שאז אתה יכול להבדיל בין הצביעות השונות למטוסים עם אותות קריאה שונים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...