עבור לתוכן
Amir Paz

נימה צבאית.

Recommended Posts

פורסם

שלום שלום,

אני עובר על הפורום וקורא על ה "נימה הצבאית" הכל כך מדוברת.

למען הסדר הטוב:

בואו נחלק את פעולות הצבא למספר גורמים:

1) טיסת תובלה שהיא בחסות צבאית, כלומר: 707,הרקולס,ערבה,צופית,זמיר,פשוש ושאר מסוקי התובלה. יטוסו ללא כל בעיה בנתיבי CVFR ו IFR (גם בין בסיסי חיל האוויר).

2)אימונים: ניתן לבצע אימונים תחת חסות חיל אוויר (כלומר כינוי ומטוס של חיל אוויר).

האמונים כוללים תרגול מכשירים,צילום,הצנחות,ניווטים נמוכים ושאר סוגי אימונים שלא מיודעים בקשר,כלומר: סתם לטוס מעל ת"א ב 35000 רגל ולבקש "אזור עבודה" ומשם-שכל אחד יתרגל את המתחשק לו.

3)מבצעי: אין לבצע טיסות בנימה קרבית/מבצעית כגון F16 שעושים גיחה בדרום לבנון או קוברה שעומד ב 2000 רגל מערבית לחופי עזה. דברים אלו אסורים ב VATSIM

אשמח לקבל תגובות ושאלות.

בברכה,

פורסם

יהיה אפשרי לאייש בקרוב פקחים לעמדות מגדל צבאיות?

כלומר-הדפיות אינן נגישות לציבור הרחב, לכן יש קושי למידה בחוקי השדה.

אולי תוכל להסמיך חלק מהפקחים עכשיו למגדלים צבאיים, והטיסות הצבאיות ירבו, זה בטוח.

פורסם
יהיה אפשרי לאייש בקרוב פקחים לעמדות מגדל צבאיות?

כלומר-הדפיות אינן נגישות לציבור הרחב, לכן יש קושי למידה בחוקי השדה.

אולי תוכל להסמיך חלק מהפקחים עכשיו למגדלים צבאיים, והטיסות הצבאיות ירבו, זה בטוח.

גם אני כמו איתי מצטרף לבקשה\ שאלה של איתי בקשר לאיוש עמדות צבאיות.

זה יכול להועיל, ולעבות את התנועה ברשת הן מבחינה אזרחית והן מבחינה צבאית.

בלי דפיות הלמידה קשה אך אפשרית.

פורסם

זה באמת יכול להיות נחמד לעשות טיסת ראיה מתל נוף לרמת דויד :lol:

לגבי דפיות, כמובן שזה אסור בגלל ביטחון שדה וכל זה, אני מציע שכל מי שמעונין לטוס מבסיס לבסיס יתקין את הסינרי של אותו בסיס (שמצוי בAVSIM) יטוס מעליו באופליין וילמד אותו, את המסלולים ואת דרכי ההסעה ומי שירצה ש"יבנה" לו דפיות.

זו דרך אחת שבה אפשר ללמוד הודות אותו שדה. בהצלחה :wink:

פורסם

גם אני מצטרף לבקשת איתי זה בהחלט מעניין ברגע שאני יוכל לטוס בוואטסים כמובן שאני יטוס צבאי עם מסוק ואשמח לבצע טיסות ראייה בין בסיס לבסיס למרות שלמשל אני טס מבן גוריון לחצרים או מירושלים לחצרים יש נקודות לטיסת ראייה בדרך.....אבל יש מקומות שאין ואני ישמח מאוד להיות זה שיבחר את נקודות הראייה בין טיסות מבסיס לבסיס במקרה שזה יתממש..... :)

פורסם
גם אני מצטרף לבקשת איתי זה בהחלט מעניין ברגע שאני יוכל לטוס בוואטסים כמובן שאני יטוס צבאי עם מסוק ואשמח לבצע טיסות ראייה בין בסיס לבסיס למרות שלמשל אני טס מבן גוריון לחצרים או מירושלים לחצרים יש נקודות לטיסת ראייה בדרך.....אבל יש מקומות שאין ואני ישמח מאוד להיות זה שיבחר את נקודות הראייה בין טיסות מבסיס לבסיס במקרה שזה יתממש..... :)

הוא מדבר על דפית לשדה ולא על המצאת נקודות CVFR, אם תמציא נקודות זה יהרוס את הכל - כמובן שגם אף אחד לא ייתן לך [בצדק].

פורסם

הוא מדבר על דפית לשדה ולא על המצאת נקודות CVFR, אם תמציא נקודות זה יהרוס את הכל - כמובן שגם אף אחד לא ייתן לך [בצדק].

אוקיי גם טוב........ :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...