Or Bahtari פורסם אוקטובר 20, 2019 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2019 שלום לכולם, במסגרת קידום להתחדשות החטיבה בפלטפורמות השונות הן ברשתות החברתיות והן באתר החדש ששוחרר לא מזמן, החלטנו לקדם פיילוט למעבר לתוכנת DISCORD והTS3. במסגרת הפיילוט, שרת הTS ושרת הדיסקורד יופעלו במקביל, כעבור שבועיים (3.11.19) יתבצע מעבר סופי בו נעבור להשתמש בשרת הדיסקורד החטיבתי, ההתחברות לשרת פשוטה באמצעות VATSIM SSO. למי שאינו מכיר, DISCORD היא תוכנה שיצאה בשנת 2015, התוכנה בעצם משלבת בתוכה את TS3 וSkype, כאשר לDISCORD מספר יתרונות בולטים בהשוואה לשרת הTS שלנו היום. היתרונות שבשרת DISCORD על שרת הTS הקיים: ממשק חדש, נוח ויעיל יותר למשתמש התחברות קלה ופשוטה באמצעות VATSIM SSO BOT חטיבתי בעל פונקציות מיוחדות אפשרות לקבלת דפיות וNOTAM לכל שדה בעולם בלחיצת כפתור STREAM ישירות לשרת הDISCORD - כל אחד יוכל לשדר את הטיסה שלו/פיקוח בשרת הדיסקורד החטיבתי, וחברי החטיבה שבשרת יוכלו לצפות בקלות ללא תוכנה חיצונית אופציה לקבלת מידע על השרת בכל רגע נתון צפייה בשרת מאתר החטיבה בנוסף ליתרונות אלו, נבחנים בימים אלה בוטים נוספים שיקלו על חווית המשתמש וישפרו אותה. מצורף מדריך התחברות לשרת הדיסקורד, לאחר ההתחברות האמצעות SSO תקבלו את הדרגות שלכם אוטומטית. למדריך התחברות לחצו כאן. קישור התחברות לשרת הדיסקורד: https://discord.gg/8eQhSpP במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי בשרת הדיסקורד, ניתן לפנות לצוות התמיכה החטיבתי דרך האתר בכתובת Vatil.org.il/support חג שמח ושבוע מוצלח Eyal Rokach וגם Izik Bakshi הגיבו לזה 2
Aharon Dayan פורסם אוקטובר 20, 2019 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2019 Could not get in. Got a notice after logging properly into SSO the words "Discord Disinvite" Here is screenshot proof
Moataz Abodeba פורסם אוקטובר 27, 2019 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2019 Invite Invalid the invite may be expired, or you might not have permission to join
Benny Gasanov פורסם נובמבר 9, 2019 דיווח פורסם נובמבר 9, 2019 לא יכול להיכנס לשרת.... זה עושה לי את מה שזה עושה לבחור פה... "Invite Invalid"
Eyal Rokach פורסם נובמבר 9, 2019 דיווח פורסם נובמבר 9, 2019 שימו לב שיש צורך להכנס עם הקישור שאור פרסם כאן בהודעה, ולא מהקישור שבמדריך. 1 hour ago, Benny Gasanov said: לא יכול להיכנס לשרת.... זה עושה לי את מה שזה עושה לבחור פה... "Invite Invalid" On 27.10.2019 at 21:49, Moataz Abodeba said: Invite Invalid the invite may be expired, or you might not have permission to join On 21.10.2019 at 00:51, Aharon Dayan said: Could not get in. Got a notice after logging properly into SSO the words "Discord Disinvite" Here is screenshot proof
Aharon Dayan פורסם נובמבר 9, 2019 דיווח פורסם נובמבר 9, 2019 5 hours ago, Eyal Rokach said: שימו לב שיש צורך להכנס עם הקישור שאור פרסם כאן בהודעה, ולא מהקישור שבמדריך. @Eyal Rokach, Sorry to disappoint you but I did that and still got same invite invalid error message like my screenshot proof above. Regards, Aharon
Yarin Cohen פורסם ינואר 3, 2020 דיווח פורסם ינואר 3, 2020 עושה לי את אותה שגיאה, זה מחבר אותי לשרת אבל ללא הרשאות
filip georgijevic פורסם מרץ 14, 2020 דיווח פורסם מרץ 14, 2020 שלום לכולם,הדיסקורד שלכם פעיל או לא כי אני נכנס לשם ואין אף אחד.תודה רבה
shachaf yasurr פורסם אפריל 24, 2020 דיווח פורסם אפריל 24, 2020 שימו לב שבוצע עדכון והשרת חזר יש להכנס מחדש בכתובת : https://discordapp.com/invite/5B5dtPy אם הבוט לא שולח הנחיות להתחברות, Leave server יש לעשות ולהתחבר לשרת שוב שימו לב כניסה באמצעות SSO בלבד !
Victor Kovalskiy פורסם יולי 9, 2020 דיווח פורסם יולי 9, 2020 שלום לכולם ,אפשר לקבל כניסה לdiscord קבלתי ban לבני חצי שנה. הבנתי הבנה הTS לא פעיל בשרת.
Aharon Dayan פורסם יולי 11, 2020 דיווח פורסם יולי 11, 2020 I had successful sign up and log in into Vatil Discord but when I am there, I see everything blank and it says I cannot post. Please advise?
Aharon Dayan פורסם יולי 12, 2020 דיווח פורסם יולי 12, 2020 I finally got into VATIl Discord and everything is working well BUT two problems: the administrator of VATIl Discord gave me wrong name Yuval Gazit!!! I am Aharon Dayan. I cannot find function on Vatil Discord to correct the screenname The other problem is that I cannot post on General Text Chat unless you tell me it is only for Vatil Controllers but I can make posts on Flight Rooms Chat . Can the Vatil Discord moderator please see what he or she can do to correct my screenname?? Thanks, Aharon
Yuval Gazit פורסם יולי 12, 2020 דיווח פורסם יולי 12, 2020 לפני 46 דקות Aharon Dayan כתב: I finally got into VATIl Discord and everything is working well BUT two problems: the administrator of VATIl Discord gave me wrong name Yuval Gazit!!! I am Aharon Dayan. I cannot find function on Vatil Discord to correct the screenname The other problem is that I cannot post on General Text Chat unless you tell me it is only for Vatil Controllers but I can make posts on Flight Rooms Chat . Can the Vatil Discord moderator please see what he or she can do to correct my screenname?? Thanks, Aharon Yuval Gazit is a very good name m8!!!
Shahar Lev-Zohar פורסם יולי 20, 2020 דיווח פורסם יולי 20, 2020 הבוט לא שולח הודעה, ניסיתי כבר כמה פעמים... תודה.
shachaf yasurr פורסם יולי 20, 2020 דיווח פורסם יולי 20, 2020 לפני 4 שעות Shahar Lev-Zohar כתב: הבוט לא שולח הודעה, ניסיתי כבר כמה פעמים... תודה. אהלן , מוזמן לתפוס אותי בשעות הערב בדיסקורד ואעזור לך בשמחה
david shvarts פורסם יולי 21, 2020 דיווח פורסם יולי 21, 2020 היי, אני עשיתי את הauthentication וזה אפילו אמר לי שאושרתי אבל זה לא נותן לי לכתוב או לקרוא כלום. ניסיתי לעשות leave server כבר כמה פעמים אבל זה גם לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה😀
shachaf yasurr פורסם יולי 21, 2020 דיווח פורסם יולי 21, 2020 לפני 26 דקות david shvarts כתב: היי, אני עשיתי את הauthentication וזה אפילו אמר לי שאושרתי אבל זה לא נותן לי לכתוב או לקרוא כלום. ניסיתי לעשות leave server כבר כמה פעמים אבל זה גם לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה😀 אהלן , פנה אליי בפרטי בדיסקורד . חפש אותי בערב
Aharon Dayan פורסם יולי 22, 2020 דיווח פורסם יולי 22, 2020 @shachaf yasurr, If it is you who is in charge of Vatil Discord, can you please see what you can do to fix my screenname?? My name is Aharon Dayan but whenever I am in Vatil Discord, I am always assigned to names of other persons. I am sure you do not want me to use other names that have authorized Vatsim controller ratings. Or you can activate option for Vatil Discord members to gain ability to correct screennames. Thanks, Aharon Dayan
Dima Zagoruyko פורסם יולי 24, 2020 דיווח פורסם יולי 24, 2020 היי לכולם, ניסתי להיכנס כמה פעמים לסרבר דיסקורד ועברתי על פי הקישור שהבוט שלח, נכנסתי אך עדיין זה לא נותן לי לכתוב ולראות הודעות. האם יש פיתרון לזה אשמח לעזרה תודה מראש!