עבור לתוכן
asaf742

מזל טוב: רשות שדות התעופה בישראל, לכל מדינת ישראל ולכל תייר

Recommended Posts

פורסם

מזל טוב על הטרמינל החדש והמדהים!

למדינת ישראל כולה, רשות שדות התעופה והתיירים החשובים כלכך במדינה!

מזל טוב! :bday: :smilecolros:

פורסם

יש כמה דברים שמאכזבים אותי בטרמינל החדש.

בראשם, העובדה שהשרוולים בעלי כניסה/יציאה אחת.

כלומר אי אפשר לחבר 2 שרוולים ל 747, לדלת הקדמית והאחורית, אלא רק לקידמית, תארו לכם מה זה לדחוס מעל 400 ישראלים לבטן של 747 משרוול אחד....

לא לזה חיכנו מעל 6 שנים....

689769.jpg

פורסם

כמעט בכל שדה תעופה בעולם (ואני מבקר בהרבה מהם) הכניסה למטוסים מתבצעת דרך שרוול אחד בלבד.

דרך אגב, עיקר היתרון בשני שרוולים הוא דווקא ביציאה כאשר כל המטוס רוצה לרדת בבת אחת ולא בכניסה המווסתת בלאו הכי.

עוד שבועיים הטיסה הבאה שלי. נספר לכם חוויות כשאחזור.

בברכה,

שי

פורסם
כמעט בכל שדה תעופה בעולם (ואני מבקר בהרבה מהם) הכניסה למטוסים מתבצעת דרך שרוול אחד בלבד.

דרך אגב, עיקר היתרון בשני שרוולים הוא דווקא ביציאה כאשר כל המטוס רוצה לרדת בבת אחת ולא בכניסה המווסתת בלאו הכי.

בברכה,

שי

אני טס גם עוד שבועיים, מחכה מחכה מחכה :P מקווה שהשבועיים האלו יעברו במהירות :D!!!!

פורסם

בברכה,

שי

ישראלים? :wink:

פורסם

אומנם אני לא יכול לעשות הרבה אבל ה747 שייצא לניו יורק יעבור מעל הבית שלו כמו כל שאר מטוסי הנוסעים למיניהם אז אני יסתכל עליו בכל זאת.......

פורסם

בדיוק עכשיו חזרתי אחרי שהאזנתי להמראה שלו. מגדל אמר לו רשאי להמריא 26 מזל טוב יאללה סע :lol: באוויר קרא לגישה 120.5 ועד ניקוסיה שמעתי אותו. 8)

פורסם

עומרי - לא בטוח שתראה כי הנתיבים שונו לימים הקרובים כמו שנאמר כבר בפורום.

וקובי - אני מסכים איתך, מחשבה לא הושקעה כל כך בטרמינל שנדחה גם ככה ב-כמעט 5 שנים מהמועד המתוכנן !

אבל למרות זאת - מזל טוף ונקווה לטוב :wink:

פורסם
עומרי - לא בטוח שתראה כי הנתיבים שונו לימים הקרובים כמו שנאמר כבר בפורום.

אבל למרות זאת - מזל טוף ונקווה לטוב :wink:

אני ראיתי אותו טיפה רחוק יותר אבל ראיתי אותו ועם המשקפת שהסתכלתי ראו עוד יותר טוב... 8)

פורסם

קובי הוא צודק

בחו"ל הם עושים בורדינג לפי מספר כיסא או משהו

בזמנו כשטסתי לארה"ב בהיטרו קיבלנו 777-300 של אמריקן... והם נתנו בורדינג לפי השורות כלומר משורה X עד Y במחלקת Z בורדינג אחרי 5 דקות משורה ככה ואלאה...

לא צריך 2 .. בחיים לא טסתי עם 2 שרוולים

פורסם

שיהיה לטרמינל החדש הרבה בהצלחה :wink:

לא בכל נמל תעופה בעל שרוולים נוהגים להעלות נוסעים כמו שאמרת אור, בחלק הם פשוט עושים את הבורדינג קצת לפני הזמן העלייה למטוס- רק אם המטוס מוכן לפני הזמן לטיסה. אם הם לחוצים הם ידחסו את כל הנוסעים במכה :lol:

פורסם

אוקיי אורן, הראשון זה בן גוריון, השני זה ציריך(בדשא), השלישי זה???????(בשלג), הרביעי זה מקאו(במים) והאחרון זה גיברלטר(בכביש).

אבל לא הבנתי למה שמת את בן גוריות וכתבת מעליו ש"ת בחול?

פורסם
תסתכל על הציטוט שלי ממה שטל אמר ותחשוב - מה הוא התכוון לומר, ומה הוא באמת אמר...

הבנתי... :lol::lol::lol:

אבל איזה שדה תעופה זה בשלג?

פורסם

בגדול הטרמינל הזה אמור היה להשלים את טרמינל 1 מבחינת קליטת נוסעים

ירידה בתיירות ובכמות הנוסעים הביאה אותנו למצב שאין צורך להפעיל שני טרמינלים לכן 3 ייקח על עצמו את הכל בגדול מעבר לזה שזה קניון אחד גדול מרווח ונוח הוא לא יוכל להתמודד עם יותר תנועות להלן השוואה מלאה - טרמינל 1 יכול לטפל ב -16 תנועות בשעה כנ"ל טרמינל 3 לא יותר ולא פחות בסך הכל הטרמינל החדש זה ביזנס טוב -שכירות של חנות שם זה כמה מליונים טובים בשנה.

טרמינל 3 אומנם נפתח היום לנוסעים אבל תכלס מה שקורה בשטח שכל מרכזי התמך למטוסים עדיין לא מוכנים וייקח שנה בערך עד שייבנו (מסכן לבון) אבל עדיין מבחינת דרישות לנוסע הוא עומד בהם יפה מאוד מבחינת נוחות מייטבית- ככה לפחות ראיתי בסיור שעשו שם

אני אתגעגע לאוטובוס שלקח אותי ל ג'מבו ב J14 בלילה.

להשמע עד יום רביעי הבא שבו אני משתחרר אני חוזר מחר למחסום נועם בצפון יריחו מקווה בסופ"ש הבא לחזור לפעילות פיקוח מלאה וגם לטיסות עד אז כל טוב

פורסם

בקשר לתמך מה שאלעד הזכיר

ממקור מהימן בטרמינל מה שקרה ה"חכמים" בנו את התמכים על אדמה לא טובה (משהו שהיא בוצית והיא זזה ) אז הם היו צריכים להרוס הכל ולבנות מחדש עם שינוי באדמה (כמובן שזה על חשבון משלם המיסים)... הקיצר טעות שעלתה ביוקר.. אבל העיקר שהדבר הזה כבר פתוח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...