amit vaknin פורסם מאי 4, 2020 דיווח פורסם מאי 4, 2020 הערה : אם הפוסט הזה אינו נמצא במקומו המתאים, אני מבקש להעבירו. שלום רב לכולם, ברצוני להרים את הכפפה ולחדש את Vwings אך לצערי אין ביכולתי לעשות זאת לבד. לאחר פניות לבית הספר VFS ולאל על virtual שלא צלחו אך הכווינו אני פונה לעזרת הציבור בבקשת עזרה בחידוש Vwings: 1) ספרו לי מה דעתכם 2) אם אתם רוצים לקחת חלק בפרויקט החידוש, תעדכנו אותי במייל amitvakninnew@gmail.com (ואנא ממכם נא לא להספים את המייל) בברכת יום טוב וחזרה לשגרה מהירה עמית
Or Bahtari פורסם מאי 4, 2020 דיווח פורסם מאי 4, 2020 אני חושב שהדבר מיותר משום שקיים כבר בית ספר לטיסה וירטואלית, במקום זאת אני ממליץ לחבור לצוות המדריכים של VFS .
Omer Cohen פורסם מאי 4, 2020 דיווח פורסם מאי 4, 2020 היי עמית, קודם אומר שלא זכור לי שקיבלתי פניה לאלעל וירטואל לגבי עזרה מסויימת לכם אך אני גם לא רואה דרך שאוכל לסייע לכם לעבוד. שנית אני בדעה של אור אני חושב שבעת הזאת במיוחד שאין יותר מידי מצטרפים לקהילה הזאת מישראל זה לא הזמן לשני בתי ספר שונים זה הזמן לאחד כוחות. ואם אתה וחבריך לצוות תפנו במטרה לעזור לVFS אני חושב שהם יותר ישמחו לקבל אנשי צוות שתורמים מזמנם..
Amit Eisinger פורסם מאי 4, 2020 דיווח פורסם מאי 4, 2020 אני מחזק את הנאמר מעלי. עדיף בית ספר אחד שמתפקד מאשר 2 שיקרסו. יש VFS וכרגע אם יש לכם רצן טוב ומוטיבציה עדיף שתתמקדו בלקחת בו חלק.
Etai Charit פורסם מאי 5, 2020 דיווח פורסם מאי 5, 2020 מצטרף לתמיכה בביה"ס אחד ומאוחד. מדגיש: היו כאן שנים רבות של פיצול: חטיבות ישראליות בכמה רשתות שונות, כמה בתי ספר שונים וכו' - וכולם הפסידו מזה. כולם ביחד. מה ההבדל בין מה שקיים לבין מה שאתה רוצה להקים? Yuval Gazit וגם Yarin Halali הגיבו לזה 2