Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 11, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2020 אהלן חברים ותיקים וחדשים, קפצתי לביקור קצר שאולי יתארך, וכל זאת למה ומדוע? לותיקים שזוכרים את "עיט תעופה" של שנת 2006 ואת הפרויקט להביא ארצה מטוס ZLIN43 בטח ידגדג בבטן לחזור ולקרוא את הפוסט הבא (הצלחתי למצוא!) שהיה אבן דרך לפרויקט. אז עכשיו יצא MSFS ונדלקתי מחדש, החלטתי לשחזר את המסע כמו שהוא והפעם עם הנופים והגרפיקה של 2020. הפריימים לא בשמיים כי המחשב שלי שהיה פעם תותח היום כבר עגלה אבל בכל זאת מצליח להנות. הזלין 43 לא קיים עדיין אז החלפתי אותו בססנה 152 בסיסית דיפולטית, יש IFR אבל ההטסה ידנית לאורך כל הדרך, כמו שצריך. הפרויקט אז הסתיים בנחיתה שלי בחיפה אבל מרפרוף בפורום כאן ראיתי שרודוי עשה קאמבק בענק עם סינרי של מגידו, אז איך אפשר שלא. הכוונה להתקין אותו, לראות שהכל טוב ולהעביר את יעד הנחיתה למגידו של רודוי ושל כל מי שעזרו לו. מ-2006 עד היום הספיק להיוולד גם הפייסבוק, כך שהמסע הנוכחי שלי קיבל דף משל עצמו בקישור הבא (מוזמנים לבקר) עם סרטוני הטיסות, מדריכי טיולים אמיתיים לתחנות שלי וגם סיורים יומיים פה ושם מעל הערים העיקריות שעברתי דרכן וממודלות בסימולטור. אשתדל לתאם את ההגעה שלי כשיש פיקוח, מתי שיבוא לכם או תוך כדי אירוע כלשהו. אם אצליח זה יהיה נהדר ואם לא אז גם טוב. בקיצור, החיידק לא מת הוא רק נרדם ומתעורר פה ושם כשמדגדגים אותו. שאפו לכל הצוות כאן על התחזוקה של החטיבה לאורך השנים, זה לא מובן מאליו, אתם נהדרים. משה 4X-MSM Bar Rodoy הגיבו לזה 1
Tomer Israel פורסם אוקטובר 11, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2020 מרתק! אעקוב מקרוב טוב לראות אותך שוב
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 11, 2020 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2020 לפני 7 שעות Tomer Israel כתב: מרתק! אעקוב מקרוב טוב לראות אותך שוב תודה רבה תומר, גם לי כיף להיות כאן, תמיד היה.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 12, 2020 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2020 בתאכלס לא נשאר הרבה. 3 לגים ואנחנו בחניה של רודוי כל הירוקים בוצעו, הכל בואטסים ומוקלט בזום.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2020 ברוכים השבים, איזה כיף. Moshe Mizrahi הגיבו לזה 1
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 16, 2020 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2020 לפני 2 שעות Izik Bakshi כתב: ברוכים השבים, איזה כיף. תודה יקירי, היה כיף. היו עומס תנועה ופיקוח ביד רמה, כל הכבוד למי שפיקח.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 17, 2020 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2020 תם ונשלם - סוף המסע החוזר, שחזור העברת הזלין FS2004 בסימולטור FS2020 Izik Bakshi הגיבו לזה 1