עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

על 4X-KMS , 4X-MSM ומה שביניהם

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים ותיקים וחדשים,

קפצתי לביקור קצר שאולי יתארך, וכל זאת למה ומדוע? לותיקים שזוכרים את "עיט תעופה" של שנת 2006 ואת הפרויקט להביא ארצה מטוס ZLIN43 בטח ידגדג בבטן לחזור ולקרוא את הפוסט הבא (הצלחתי למצוא!) שהיה אבן דרך לפרויקט. אז עכשיו יצא MSFS ונדלקתי מחדש, החלטתי לשחזר את המסע כמו שהוא והפעם עם הנופים והגרפיקה של 2020. הפריימים לא בשמיים כי המחשב שלי שהיה פעם תותח היום כבר עגלה אבל בכל זאת מצליח להנות. הזלין 43 לא קיים עדיין אז החלפתי אותו בססנה 152 בסיסית דיפולטית, יש IFR אבל ההטסה ידנית לאורך כל הדרך, כמו שצריך. הפרויקט אז הסתיים בנחיתה שלי בחיפה אבל מרפרוף בפורום כאן ראיתי שרודוי עשה קאמבק בענק עם סינרי של מגידו, אז איך אפשר שלא. הכוונה להתקין אותו, לראות שהכל טוב ולהעביר את יעד הנחיתה למגידו של רודוי ושל כל מי שעזרו לו. מ-2006 עד היום הספיק להיוולד גם הפייסבוק, כך שהמסע הנוכחי שלי קיבל דף משל עצמו בקישור הבא (מוזמנים לבקר) עם סרטוני הטיסות, מדריכי טיולים אמיתיים לתחנות שלי וגם סיורים יומיים פה ושם מעל הערים העיקריות שעברתי דרכן וממודלות בסימולטור. אשתדל לתאם את ההגעה שלי כשיש פיקוח, מתי שיבוא לכם או תוך כדי אירוע כלשהו. אם אצליח זה יהיה נהדר ואם לא אז גם טוב. בקיצור, החיידק לא מת הוא רק נרדם ומתעורר פה ושם כשמדגדגים אותו. שאפו לכל הצוות כאן על התחזוקה של החטיבה לאורך השנים, זה לא מובן מאליו, אתם נהדרים.

משה

4X-MSM

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...