Etai Charit פורסם ינואר 14, 2021 דיווח פורסם ינואר 14, 2021 שלום לכולם, היום, יום שישי ה-15.1, בשעה 20:00 מקומי מתחיל האירוע השבועי. בשעה 19:00, שעה קודם לכן, אתחבר אני לדיסקורד ואעשה "שיעור" בסטרים לגבי הכנת מטוס לעזיבה, עם טאצ'ים מהעולם האמיתי. אני יודע שיש הרבה בלבול בעולם הסימולטורים, הרבה לומדים מיוטיוב, שם יש סטרימרים שנשמעים מאוד בטוחים בעצמם, ומתקתקים כמה נתונים למחשב במהירות וזו נדמית לרגע כמו מקצועיות. אני מזמין אתכם לראות ולשמוע מחר מה עושים במציאות מהבחינה הזאת. אשתף אתכם בשיקולים (ובניירת) ומה אני מחפש בהם. אנסה להקליט ליוטיוב - לא מבטיח בשל מחשב מוגבל בביצועים... מי שמשתתף - ובטח מי שמצטרף באיחור - אבקש שתשתיקו את המיקרופון בשביל לא להפריע לרצף. אשאיר זמן לשאלות כל כמה זמן. זמן הדחיפה המתוכנן יהיה 20:00, תחילת האירוע, ככה שמי שירצה להשאר לצפות מוזמן, ויותר מומלץ - מי שירצה לעזוב ולטוס בעצמו או לפקח - עוד יותר מוזמן. נתראה! Moshe Mizrahi, Gal Mintz וגם elai bachar הגיבו לזה 3
Etai Charit פורסם ינואר 16, 2021 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2021 תודה למי שבא וכיבד את בקשתי להגיע בשקט כדי לא להפריע לזרימה. אבדוק בימים הקרובים איך יצאה ההקלטה ואעלה ליוטיוב ולכאן. היה אחלה אירוע, כרגיל יופי של פיקוח ותנועה ערה. שבת שלום!
shachaf yasurr פורסם ינואר 16, 2021 דיווח פורסם ינואר 16, 2021 לפני 9 שעות Etai Charit כתב: תודה למי שבא וכיבד את בקשתי להגיע בשקט כדי לא להפריע לזרימה. אבדוק בימים הקרובים איך יצאה ההקלטה ואעלה ליוטיוב ולכאן. היה אחלה אירוע, כרגיל יופי של פיקוח ותנועה ערה. שבת שלום! לצערי לא יצא לי להגיע עקב התחייבות קודמות אבל אני שמעתי מאנשים שהיו שם שהרבה זמן לא היה הרצאה טובה כמו שביצעת ! תודה רבה Etai Charit הגיבו לזה 1
Etai Charit פורסם ינואר 16, 2021 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2021 בכיף! לצערי אני לא מרוצה מהסרטון שיצא, אצלם סרטון דומה בהזדמנות ואעלה לפורום סרטונים, כך שמי שפספס יקבל את אותו החומר. Yoav Hahamo הגיבו לזה 1