עבור לתוכן
Oren Geva

אתר FS חשראלי חדש עלה לאוויר

Recommended Posts

פורסם

האתר, www.rwy12.com נועד לשמש חלון לישראל עבור חובבי ה-FS בעולם. כרגע הוא זמין אך ורק בשפה האנגלית.

באתר יופיעו ADDONS ישראליים - מטוסים, סנרי, תוכנות (rwy12 Object Placer), תמונות וכו'. כמו כן האתר יפרסם עדכוני חדשות וביקורות כלליות.

הודעה רשמית ששוחררה לאתרי החדשות השונים:

The Rwy12 group is pleased to announce the opening of their web site. The site will offer an international window into the Flight Simulator community of Israel. We will publish articles, news and downloads of Israeli sceneries, charts, airplanes and paintings as well as a our own developped Flight Simulator Add-ons. The first add-on from the group is the Rwy12 Object Placer which was released recently and enjoyed an unprecedented reaction from the community (over 10,000 download).

The site will have a FAQ section and Forums to support our tools.

We invite all Flight Simulator enthusiasts to come and visit! us on www.rwy12.com!

פורסם

תודה לכולם,

האתר מנוהל על ידי ישראל רוט, רן פינקלס, זאב קאהן ואנוכי - אני מניח שנצטרך כותבים נוספים בתקופה הקרובה.

האתר מתארח על אותם שרתים בהם מאוחסנים אתרי VATIL ו IAL כך שאני לא יודע למה זה לא עולה אצלכם...

נסו את הלינק הבא:

http://www.rwy12.com/portal

פורסם

כרגע לאחר שעה של בדיקות עם בזק בינלאומי ובזק ADSL, פתאום הקו שלי שופר פלאים ואני מגיע לכל האתרים כמו שצריך.

כמוכן הם מצאו פילטר אחד דפוק כניראה שתרם לחלק מהבעיות.

נזק בנלאומי הודו כי אתמול בערב היו להם בעיות תקשורת.

עד רגע הבדיקה, היו אתרים שהיתי מגיע אליהם ושניה אחרי זה לא, כולל הפורום של VATIL.

בקיצור תבדקו עם הספקים שלכם .

פורסם
תודה לכולם,

האתר מנוהל על ידי ישראל רוט, רן פינקלס, זאב קאהן ואנוכי - אני מניח שנצטרך כותבים נוספים בתקופה הקרובה.

האתר מתארח על אותם שרתים בהם מאוחסנים אתרי VATIL ו IAL כך שאני לא יודע למה זה לא עולה אצלכם...

נסו את הלינק הבא:

http://www.rwy12.com/portal

אני מוכן להיות כתב! 8):lol:

פורסם
כרגע לאחר שעה של בדיקות עם בזק בינלאומי ובזק ADSL, פתאום הקו שלי שופר פלאים ואני מגיע לכל האתרים כמו שצריך.

כמוכן הם מצאו פילטר אחד דפוק כניראה שתרם לחלק מהבעיות.

נזק בנלאומי הודו כי אתמול בערב היו להם בעיות תקשורת.

עד רגע הבדיקה, היו אתרים שהיתי מגיע אליהם ושניה אחרי זה לא, כולל הפורום של VATIL.

בקיצור תבדקו עם הספקים שלכם .

בזק ביןלאומי בביתספר שלי לא נותנת להכנס אפילו לאתר חיל האוויר.. היא מסננת 90 אחוז מהאתרים..

מעצבן

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...