Yuval Gazit פורסם נובמבר 3, 2023 דיווח פורסם נובמבר 3, 2023 בצער רב אתמול נפל חבר חטיבה במלחמת חרבות ברזל בקרבות בצפון הרצועה. סמ"ר איתי סעדון בן 21 בנופלו מתל אביב, מט"ק בגדוד 52 שבחטיבה 401. זה הפרטים היבשים ובנימה אישית יותר, היה לי הכבוד לפקח עלייך פעמים רבות, תמיד הצגת מקצועיות ויכולת קריאה ותפעול של הסיטואציה. יצא לנו לדבר פעם וסיפרת על התכנון שלך ללמוד טיסה יום אחד. תשמור עלינו מלמעלה! Amit Eisinger וגם Matan Haim הגיבו לזה 2
vaisman tim פורסם נובמבר 3, 2023 דיווח פורסם נובמבר 3, 2023 אומנם לא הכרתי את הבחור אבל קראתי את הסיפור עליו בכללי לפי הסיפורים היה בחור מאוד טוב ואינטיליגנט עצוב מאוד מאוד. יהיה זכרו ברוך! תשמור עלינו ועל כל המלאכים מלמעלה!
Tomer Israel פורסם נובמבר 4, 2023 דיווח פורסם נובמבר 4, 2023 זוכר את קולו בקשר חוזר בקפידה על כל הוראה ומקפיד לא לפספס אף דבר עצוב לשמוע, יהי זכרו ברוך תהא נשמתו צרורה בצרור החיים
Haim Shukrun פורסם נובמבר 6, 2023 דיווח פורסם נובמבר 6, 2023 חברי היקרים כל כך כואב לשמוע על חברנו איתי שנפל בקרבות לא זכיתי להכיר אותו אישית ועדיין, כחבר חטיבה אני מרגיש אובדן וכאב לב כמו חבר קרוב ויקר שהלך מממני ומאתנו. אני מוקיר אותו עמוקות על השתתפותו במאמץ העצום של צבא ההגנה לישראל על עתיד מדינתנו. אני בטוח שניחן בגדלות נפש והיה טייס מצויין. יהי זכרו של איתי סעדון חברנו היקר וטייס בקהילת הטיסה הוירטואלית ואטיל ברוך לעד. חי שוקרון.