עבור לתוכן
Levon Melik

מפגש לילי...

Recommended Posts

פורסם

אתמול בלילה קובי,איציק ,אלעד ואני נסענו לתחילת המסלול 12 ,שם חיכה לנו כבר אריה הלפרין ושמוליק. וטיפה יותר מאוחר הצטרפו אלינו אנטולי וישראל רות'. יצא לנו מפגש מכובד בלילה עם דיי הרבה נחיתות,היו אפילו 3 מטוסים בפיינל. המקום היה ריק והיינו היחידים ברחבה ובקור (לפחות לי היה קר :) ) והשוטרים לא התרידו אותנו הפעם.

היינו שם עד 3 לפנות בוקר,אנטולי ,ישראל ואריה עזבו הראשונים,אנחנו גם התחלנו להיתקפל ואז קובי הציע לנסוע לנאפיס בראשל"צ ,וישר כולם תפסו את הרעיון,ונסענו לאכול.

חזרנו הביתה לקראת 5 בבוקר.היה נהדר לפגוש את החבר'ה!

אני מאוד נהניתי מהמיפגש ומציע לחבר'ה אחרים לבוא לשם להיפגש ולראות נחיתות בפעם הבאה.

שבת שלום!

:popcorn:

פורסם

חברים אני חייב להגיד שהיה נהדר לעמוד ליד הפיינל ולדבר על טיסות ברשת ועל מטוסים ועל כל מה שבא ולראות ולהנות ממטוסים שנוחתים פשוט תענוג, ומפגש שבו העברנו אחד לשני מידע וידע ואני ממליץ בחום וקורא לשאר החברים להגיע לתענוג.

פורסם

מאוד שמחתי לפגוש אתכם אתמול מאחר שלא הייתי ברעננה

זה היה ממש תענוג גדול להיות אתכם ולהעביר חויות

ובאותו הזמן להרגיש את משב הרוח של המטוסים הנוחתים מלמעלה

זו פעם ראשונה שלי שם והייתי קצת בהלם מהקירבה למטוסים הנוחתים

נהננו מהמון נחיתות והמראות על אף השעה המאוחרת

לא הרגשנו איך שהזמן חלף לו וחבל שלא היינו שם יותר

מקווה למפגשים נוספים אפילו במקום אחר ואם הרבה יותר חברים

תודה תודה לכולם

פורסם
אתמול בלילה קובי,איציק ,אלעד ואני נסענו לתחילת המסלול 12 ,שם חיכה לנו כבר אריה הלפרין ושמוליק. וטיפה יותר מאוחר הצטרפו אלינו אנטולי וישראל רות'. יצא לנו מפגש מכובד בלילה עם דיי הרבה נחיתות,היו אפילו 3 מטוסים בפיינל. המקום היה ריק והיינו היחידים ברחבה ובקור (לפחות לי היה קר :) ) והשוטרים לא התרידו אותנו הפעם.

היינו שם עד 3 לפנות בוקר,אנטולי ,ישראל ואריה עזבו הראשונים,אנחנו גם התחלנו להיתקפל ואז קובי הציע לנסוע לנאפיס בראשל"צ ,וישר כולם תפסו את הרעיון,ונסענו לאכול.

חזרנו הביתה לקראת 5 בבוקר.היה נהדר לפגוש את החבר'ה!

אני מאוד נהניתי מהמיפגש ומציע לחבר'ה אחרים לבוא לשם להיפגש ולראות נחיתות בפעם הבאה.

שבת שלום!

:popcorn:

רק תיקון קטן ולא משמעותי, שמוליק היה רעב, ועבורי זו סיבה למסיבה, לכן הצעתי את הנאפיס.

פורסם

בהחלט היה מפגש אחלה וגם לא צפיתי שיבואו הרבה אנשים בגלל ההודעה המאוד מאוד מאוחרת אבל כל הכבוד..

נקווה שיצא לנו בקרוב אולי עוד מפגש למרות שזה יהיה קשה כי החורף מתקרב ומי שהיה ביום חמישי הרגיש את זה טוב...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...