Levon Melik פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 אתמול בלילה קובי,איציק ,אלעד ואני נסענו לתחילת המסלול 12 ,שם חיכה לנו כבר אריה הלפרין ושמוליק. וטיפה יותר מאוחר הצטרפו אלינו אנטולי וישראל רות'. יצא לנו מפגש מכובד בלילה עם דיי הרבה נחיתות,היו אפילו 3 מטוסים בפיינל. המקום היה ריק והיינו היחידים ברחבה ובקור (לפחות לי היה קר ) והשוטרים לא התרידו אותנו הפעם. היינו שם עד 3 לפנות בוקר,אנטולי ,ישראל ואריה עזבו הראשונים,אנחנו גם התחלנו להיתקפל ואז קובי הציע לנסוע לנאפיס בראשל"צ ,וישר כולם תפסו את הרעיון,ונסענו לאכול. חזרנו הביתה לקראת 5 בבוקר.היה נהדר לפגוש את החבר'ה! אני מאוד נהניתי מהמיפגש ומציע לחבר'ה אחרים לבוא לשם להיפגש ולראות נחיתות בפעם הבאה. שבת שלום! :popcorn:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 חברים אני חייב להגיד שהיה נהדר לעמוד ליד הפיינל ולדבר על טיסות ברשת ועל מטוסים ועל כל מה שבא ולראות ולהנות ממטוסים שנוחתים פשוט תענוג, ומפגש שבו העברנו אחד לשני מידע וידע ואני ממליץ בחום וקורא לשאר החברים להגיע לתענוג.
Arie Halperin פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 מאוד שמחתי לפגוש אתכם אתמול מאחר שלא הייתי ברעננה זה היה ממש תענוג גדול להיות אתכם ולהעביר חויות ובאותו הזמן להרגיש את משב הרוח של המטוסים הנוחתים מלמעלה זו פעם ראשונה שלי שם והייתי קצת בהלם מהקירבה למטוסים הנוחתים נהננו מהמון נחיתות והמראות על אף השעה המאוחרת לא הרגשנו איך שהזמן חלף לו וחבל שלא היינו שם יותר מקווה למפגשים נוספים אפילו במקום אחר ואם הרבה יותר חברים תודה תודה לכולם
Kobi David פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 אתמול בלילה קובי,איציק ,אלעד ואני נסענו לתחילת המסלול 12 ,שם חיכה לנו כבר אריה הלפרין ושמוליק. וטיפה יותר מאוחר הצטרפו אלינו אנטולי וישראל רות'. יצא לנו מפגש מכובד בלילה עם דיי הרבה נחיתות,היו אפילו 3 מטוסים בפיינל. המקום היה ריק והיינו היחידים ברחבה ובקור (לפחות לי היה קר ) והשוטרים לא התרידו אותנו הפעם. היינו שם עד 3 לפנות בוקר,אנטולי ,ישראל ואריה עזבו הראשונים,אנחנו גם התחלנו להיתקפל ואז קובי הציע לנסוע לנאפיס בראשל"צ ,וישר כולם תפסו את הרעיון,ונסענו לאכול. חזרנו הביתה לקראת 5 בבוקר.היה נהדר לפגוש את החבר'ה! אני מאוד נהניתי מהמיפגש ומציע לחבר'ה אחרים לבוא לשם להיפגש ולראות נחיתות בפעם הבאה. שבת שלום! :popcorn: רק תיקון קטן ולא משמעותי, שמוליק היה רעב, ועבורי זו סיבה למסיבה, לכן הצעתי את הנאפיס.
Shmulik Lin פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 אכן כך הנאפיס לא היה רע באמת ממליץ בחום על מפגשים כאלו
iroth פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 אהלן חברה גם לי היה נחמד להיפגש פנים אל פנים ולראות את האנשים "מאחורי הקולות" שנמשיך להפגש בשמחות... ישראל
E.Z פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 בהחלט היה מפגש אחלה וגם לא צפיתי שיבואו הרבה אנשים בגלל ההודעה המאוד מאוד מאוחרת אבל כל הכבוד.. נקווה שיצא לנו בקרוב אולי עוד מפגש למרות שזה יהיה קשה כי החורף מתקרב ומי שהיה ביום חמישי הרגיש את זה טוב...