nimig פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 היום יצאתי מהרצליה עם הססנה 172 4X-CGK של "מונאייר", המראתי לאיזור 8 ביצעתי שם מספר תירגולים והצטרפתי לשדה-דב דרך תל-ארשף 1200, עולה בערוץ מול שדה-דב ומי עונה לי מהמגדל? מר מגדל ,דורון עתיק , שבדיוק תרגל פקחית על ה"הקפה" , לרגע חשבתי שאני בסימולטור ושדורון אמר שאני לא נשמע טוב בקשר כמעט ועניתי לו שיש לי בעיות ב AVC, בכל מקרה, תרגלתי מספר הקפות , חלקן עם מדפים וחלקן בלי , ולאחר מכן המראתי חזרה להרצליה, ואפילו יצא לי לדבר באנגלית בתדר בזמן שמסוק של האו"ם המריא מהשדה, כמבון שלפני עזיבת הערוץ לא יכולי שלא להגיד תודה לחבר שעד אותו בוקר פיקח עלי רק בVATIL, אז דורון , שוב תודה, לך ולצוות המצויין שלך, וראית לא עשיתי בעיות הפעם :wink:
yoni revivo פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 נחמד ביותר כל יום אני מגלה מחדש כמה העולם הוירטואלי והמציאותי מחוברים.. מקווה שגם אני אזכה לטוס פעם תחת הפיקוח שלו ב-VATSIM (:
Yoav פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 נחמד לשמוע חוויות של חברים! מי יודע, אולי עוד 10 או 20 שנה גם אני יהיה על התדרים, אבל בגיל 14 (עוד שבוע יומולדת...) לא נראה לי שאפשר לעשות קורס טייס... :cry:
Itay Zecharia פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 נחמד לשמוע חוויות של חברים!מי יודע, אולי עוד 10 או 20 שנה גם אני יהיה על התדרים, אבל בגיל 14 (עוד שבוע יומולדת...) לא נראה לי שאפשר לעשות קורס טייס... :cry: עזוב אותך הגיל... קודם בוא נכסה את תשלום הקורס :wink:
Yoav פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 נחמד לשמוע חוויות של חברים!מי יודע, אולי עוד 10 או 20 שנה גם אני יהיה על התדרים, אבל בגיל 14 (עוד שבוע יומולדת...) לא נראה לי שאפשר לעשות קורס טייס... :cry: עזוב אותך הגיל... קודם בוא נכסה את תשלום הקורס :wink: יש משהו בדבריך...
Koobe פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 כיף חיים, פשוט כיף חיים. המציאות והדמיון מוצאים את עצמם ביחד. אני רגיל לשמוע את נמרוד ב-VATSIM (וגם כשאנחנו גומעים חביות בירה בת"א), אבל הפעם זה שונה. להיות במגדל ולשמוע אותו על הקשר - זה קצת שונה ומוזר. שיהיה הרבה בהצלחה, נמרוד. תבוא לעיתים תכופות יותר ותעלה לקפה (אין בירה), עלי. ;-) לבון - מתי שומעים אותך?
Levon Melik פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 כיף חיים, פשוט כיף חיים.המציאות והדמיון מוצאים את עצמם ביחד. אני רגיל לשמוע את נמרוד ב-VATSIM (וגם כשאנחנו גומעים חביות בירה בת"א), אבל הפעם זה שונה. להיות במגדל ולשמוע אותו על הקשר - זה קצת שונה ומוזר. שיהיה הרבה בהצלחה, נמרוד. תבוא לעיתים תכופות יותר ותעלה לקפה (אין בירה), עלי. ;-) לבון - מתי שומעים אותך? איך שאסיים עם האזורים,אגיע לשדה הבית,אגב בדצמבר אני אצלך ל-5 ימים :wink:
ori porat פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 איזה יופי! אגב דורון, אתמול טסתי בקו, לא ידעתי אם זה אתה או לא :-) אז לא שאלנו... אשמח אם תדבר איתי בפרטי :-). להשמע.