Barak פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 שלום לכולם, אני יתחיל בהודעה ואחר-כך יבואו הפירוטים.. החל מהיום, אני המנהל משאבי אנוש החדש של Israel Airlines. לאחר שיחות רבות החלטתי לשלוח את מועמדותי לחברת IA לתפקיד החדש שהוצע שם לאחרונה. שמחתי לשמוע היום שנבחרתי לתפקיד ואני כבר מחכה לתרום את כל נסיוני לחברה ההולכת ומשתפרת, ללא ספק ! משיחתי הראשונה עם סמנכ"ל החברה קובי דוד הובהר לי על מטרות החברה ואכן הן נראות מבטיחות עם הרבה דברים שאפילו אני הופתעתי לשמוע עליהם. אכן הגעתי למקום טוב בו אני רצוי ושאר החברים פה מראים נכונות גדולה מאוד, כל הכבוד !! ברשותכם אני יוסיף מספר מלים על אלעל VA, שם התחלתי "לעבוד" לפני כשנתיים-שלוש הייתי החבר ה-4 בחברה שהצטרף והייתי נוכח בכל תהליך ההתפתחות של החברה שהפכה לבכירה של ישראל בתקופת IVAO וראשית תקופת VATSIM. היכרתי שם אנשים רבי מעלה שלימדו אותי והדריכו אותי להיות טייס ואיש צוות הרבה יותר טוב ועל כך אני מעריך אותם. (חלקם אף הצטרפו ל-IA בימים האחרונים.) לטייסי החברה, לצערי איני יודע מה יהיה אז מהיום בבקשה לא לפנות אלי יותר בנושא זה. לסיכום, הגעתי למקום עם המון פונטציאל ואני מקווה לעזור לממש אותו מהיום ! ברק פכט
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 בהחלט בהצלחה ברק , יש לך הרבה מה לתרום בתפקידך החדש... :idea:
Barak פורסם נובמבר 2, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 שוב שוב תודה ענקית לכולםםםםם הבאתם לי הרגשה ממש טובה ששמים לב לעבודה שלי ואני שמח על כך!!!