nimig פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 בעקבות הצלחת המפגש מהשבוע שעבר נפגשים בשנית ביום חמישי בשעה 23:30 בתחילת מסלול 12 בבן-גוריון (צמוד לגדר) המפגש יערך אל תוך השעות הקטנות של הלילה תה וקפה לאורך הלילה חשוב להגיע עם ביגוד חם יהיה קרררר אז מי מגיע??, הוסיפו תגובות למטה, ... אהה ולמי שיש כיבוד קל ,יתקבל בברכה
razgoeta1 פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 גם כדי לצפות במטוסים אבל יותר בשביל המפגש החברתי והחיכוך עם אנשי הפורום והקהילה. כמה חבל שאני גר משהו כמו שעתיים וחצי מרובכם, אם זה היה אפשרי להגיע....לא נורא, תעשו חיים ואל תשכחו את חברי הפריפריה :wink:
Ilan Jonas פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 רז אין לך איזה מקום לישון במרכז אולי? אם היה לי מקום בחור הזמני שלי היית יכול להשאר אצלי... יכול להיות שאני גם אצטרף הפעם, נראה אם יסתדר
Kobi David פורסם נובמבר 5, 2003 דיווח פורסם נובמבר 5, 2003 אוקיי אז ככה, אני מציב מחסום, כלומר מאייש את הבוטקה הקטן, וגובה 10 שקל דמי כניסה, תרומה לחטיבה! שרירותיות אומנם, אבל אחלה פוטנציאל!
Atar_Omri פורסם נובמבר 5, 2003 דיווח פורסם נובמבר 5, 2003 קובי, קח כסף גם בשביל ישראל איירלינס, המשכורות של אוקטובר עדיין לא הגיעו... :wink:
razgoeta1 פורסם נובמבר 5, 2003 דיווח פורסם נובמבר 5, 2003 אילן תודה רבה על ההצעה!, שוב עוד הוכחה לאוירה המשפחתית של הקהילה שלנו...איזה אנשים! אחד אחד- כן יירבו כומתכם..... ומי יודע, אולי אני אקבל איזה התקפה,יניע יתאמץ קצת ויסע שעתיים.... בכל אופן- שוב אילן תודה רבה על ההצעה!
Shmulik Lin פורסם נובמבר 5, 2003 דיווח פורסם נובמבר 5, 2003 קובי עם הכסף שתגבה תוכל להזמין אותנו אח"כ לנאפיס
Koobe פורסם נובמבר 5, 2003 דיווח פורסם נובמבר 5, 2003 בהתחשב בזה שזוגתי תעדיף לבלות את שעותיה המועטות (בסופ"ש) בינות לספרים, למחברות ולתרגילים... אני אפרוש ואתן לה להתמודד לבד...
Avi Dudai פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 היי לכולם, מישהו יכול לתת מיקום מדויק של נקודת המפגש ואיך מגיעים לתחילת מסלול 12? (לא במטוס ) אולי אני אבוא..... תודה, אבי
Izik Bakshi פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 שלום איילון רוב המפגשים נערכים ביום חמישי בלילה מכיוון שזה נוח לרוב החברים וזה לילה עם הרבה המראות ונחיתות
Arie Halperin פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 וגם אפשר לישון עד מאוחר בשישי (למי שלא עובד)