עבור לתוכן
Moshico Biller

חברה תגידו בצער רב שלום לפיינל12

Recommended Posts

פורסם

רפאל

שייך לחטיבה

אוהב לטוס

רוצה להתחבר פה עם כולם

רוצה להשתייך פה ולהיות כחלק מהחטיבה

אבל דופק פה חלק מהתחביב מה יוצא מזה?

אלק אתה נותן תירוץ שאתה רק דואג לנו שמטוסים עוברים מעל ראשינו? רפאל בוא אני יגיד לך שתודה לאל יש לנו מספיק משפחה שדואגת לנו אני פתוח שאתה האחרון שצריך לדאוג לנו ואם אתה רוצה לדאוג תדאג אבל אל "תתלהב"

עשית שטות זה מה שיש לי להגיד לך זה כאילו התנקמות ומה אחר כך אתה מצפה? שנבוא ונגיד לך עשית בהגיון? ממש לא

ובמיקרה הזה אי אפשר לתקן את העניין כי כל תיקון ישמע לא הגיוני.

יום טוב!

יום טוב1

פורסם

קובי, כפי שאמרת, אני לא רוצה להסב תשומת לב יותר מידי.

אבל שאלה לי אליך רפאל-

כמובן בלי לפתוח בריב חס ולילה.

מדוע עשית זאת :?:

אינני מבין את רצונך העז והדאגה שלך להאנגר ולכל מה שמסביב.

אבל אני רוצה להבין, המכתב שלך אחראי לכך שיש שם שומרים, והם ימנעו מאיתנו להיכנס לאזור בעתיד?

נראה הוגן מצדך?

פורסם
קובי, כפי שאמרת, אני לא רוצה להסב תשומת לב יותר מידי.

אבל שאלה לי אליך רפאל-

כמובן בלי לפתוח בריב חס ולילה.

מדוע עשית זאת :?:

אינני מבין את רצונך העז והדאגה שלך להאנגר ולכל מה שמסביב.

אבל אני רוצה להבין, המכתב שלך אחראי לכך שיש שם שומרים, והם ימנעו מאיתנו להיכנס לאזור בעתיד?

נראה הוגן מצדך?

איתי אתה מכיר את המשפט הזה שהולך אצל הרבה מאוד אנשים בארץ.(במיוחד הנוער)

זה הולך ככה:

אם אני לא משחק -אין משחק.(או אף אחד לא ישחק)

לדעתי קרה משהו דומה במקרה זה.

(למי שמתקשה תחליפו משחק במילה בא -משחק =בא)

מעציב מאוד...למרות שהיתי שם רק פעם אחת וגם ל10 דקות. :cry:

פורסם

אני לא רוצה להתערב כאן במשהו, אבל הייתי חייב לרשום...

לא מעניין אותי אם רשות שדות התעופה קראו את המכתב, נתנו לו תשומת לב.. רק אלוהים יודע אם כן..

מה שמציק לי זה הכוונה. הכוונה של רפאל בעצם לתקוע לא רק לנו, אלא גם לעצמו סכין בגב. למה אני מתכוון? הרי זהו תחביב של כולנו, שכולנו אוהבים ללכת לפיינל להסתלבט קצת פשוט לשטוף את העיניים שלנו במטוסים בכיף.. ובא מישהו, עם אותם אינטרסים כמו שלנו, ועשה את מה שהוא עשה. לדעתי? המעשה הזה היה בשביל לעשות דווקא לאנשים שרפאל כאן לא בדיוק מחבב. אני חושב שזה מעשה מאוד ילדותי וטיפשי.. אבל זכותו לעשות את זה.. שהוא יהיה הליצן של החטיבה ובמקומות אחרים.. זה לא בדיוק אמור להפריע לנו המושבעים שבתחביב.. :)

למרות מה שקרה אני די אופטימי- מקווה שבקרוב הם יסירו את האבטחה הכבדה מדי שם...

טוב אנשים.. מתחיל להיות פה מאוחר.. הגיע הזמן אני חושב לישון, ומחר יום חדש ודף חדש..

אז יאללה.. לא צריך להתרגש מכל העניין.. ויאללה.. נעבור לסיפור אחר :)...

שלכם,

ירדן

פורסם

מצטער שאני מקפיץ, רציתי לעדכן אתכם לגבי מה שהיה לי אתמול שם

קפצתי לשם בדרך הביתה קצת אחרי 2 בלילה לדעתי בתקווה שבשעה כזאת למשטרה לא יהיה ממש אכפת

בכל מקרה כן, עכשיו בכניסה יש שלטים אפילו עוד יותר מפחידים ובנוסף לאין פניה שמאלה יש גם אין כניסה בלי אישור קצין משטרה ושטויות

אבל בכל זאת תארתי לעצמי שאם פעם הם לא אמרו כלום אל זה שעברתי על מה שכתוב בשלט, גם עכשיו לא יקרה כלום

נכנסתי וחניתי ליד האורות גישה ואחרי 10 דקות בערך ראיתי משטרה נכנסת לאיזור.. בכל מקרה לא היו מטוסים ונחיתות היו על 26 אז נסעתי לקראת המשטרה בדרך החוצה

הוא בדק לי תרישיונות, ואז שאל אותי מאיפה נכנסתי ואם ראיתי את השילוט שם, ככה שזה התחיל די מפחיד אבל מהר מאוד הוא נהיה נחמד והבנתי שלמזלי דוח אני לא אקבל פה היום

אז שאלתי אותו מה הסיפור שאי אפשר להגיע לפה וכל הזמן בודקים פה

הוא אמר לי שיש במקום הזה סכנה בטחונית, והתברר שהוא לא מדבר בכלל על המטוסים אלא על הביטחון האישי שלי, ובגלל זה הוא אומר שמצידו אני יכול לעשות מה שאני רוצה, אף אחד לא יעיף אותי משם ושלא יעשו לי כלום בגלל שנכנסתי למרות השילוט ושהוא יודע שזה נורא מגניב ורומנטי לבוא לשם (בשלב הזה הוא ניסה לשכנע את ידידה שלי שהייתה באוטו להיות חברה שלי משום מה) ושבגדול אני יכול לבוא לשם מתי שמתחשק, רק שאני אדע שכבר קרו שם מקרים שאמורים נורא להפחיד אותי אז הוא לא רוצה לספר לי :?

אז אל תפחדו כל כך מללכת לשם, אם הם בעצמם אומרים שזה בסדר אז זה בסדר, רק תשמרו על פרופיל נמוך אל תעשו להם שם סיפור וכולנו נחייה באושר ועושר

יומטוב :]

פורסם

אם כבר הקפצת אני רוצה להגיב על המכתב שרפאל שלח לרשות שדות התעופה.

רפאל, טוב מאוד ששלחת את המכתב, תרמת לביטחון של המדינה!

אנשים, זה כל מה שאיכפת לכם? ללכת לפיינל 12 ולצלם מטוסים ממרחק של כמה מטרים (כמובן שאני מבין אתכם וזה כיף לא נורמלי וזה ריגוש עצום לעמוד כמה מטרים ממסלול, אבל זה מסוכן)?! לא איכפת לכם שאם אתם באים לשם, כל מחבל יכול לבוא לשם ולהוריד מטוס כל כך בקלות?!

תחשבו על זה, זה עניין ביטחוני!

אני אישית הייתי בטרמינל החדש לפני כמה ימים, אספתי את ההורים שלי שחזרו מספרד. ואני רוצה להגיד לכם שגם שם אפשר לצלם את המטוסים ולצפות בהם מקרוב (נוחתים וממריאים, וגם מחוברים לשרוול) בדרך חוקית לגמרי!

פשוט תיכנסו לשטח של השדה תעופה, כמו שטסים לחו"ל ותמצאו לכם עמדה טובה בשביל לתצפת על מטוסים כי אני מצאתי עמדה מצוינת.

יום טוב, שבת שלום :)

פורסם

אני הייתי אתמול בפיינל ושום משטרה לא הגיעה, צילמתי בווידאו מטוסים ו747 עבר ממש מעל הראש שלי :D, אני יעלה את הסרטונים, וגם סרטונים מטיול שעשינו עם הצסנה ונחתנו בבן גוריון, עברנו מעל הטרמינל והכל בווידאו! :D

הבעיה שהיד שלי דיי רועדת שזה קצת דפק אל מקווה שתאהבו

אני מניח שאני יעלה את זה בסביבות יום שני..

עד אז

להתראות,

Brock

פורסם
אם כבר הקפצת אני רוצה להגיב על המכתב שרפאל שלח לרשות שדות התעופה.

רפאל, טוב מאוד ששלחת את המכתב, תרמת לביטחון של המדינה!

אנשים, זה כל מה שאיכפת לכם? ללכת לפיינל 12 ולצלם מטוסים ממרחק של כמה מטרים (כמובן שאני מבין אתכם וזה כיף לא נורמלי וזה ריגוש עצום לעמוד כמה מטרים ממסלול, אבל זה מסוכן)?! לא איכפת לכם שאם אתם באים לשם, כל מחבל יכול לבוא לשם ולהוריד מטוס כל כך בקלות?!

תחשבו על זה, זה עניין ביטחוני!

אני אישית הייתי בטרמינל החדש לפני כמה ימים, אספתי את ההורים שלי שחזרו מספרד. ואני רוצה להגיד לכם שגם שם אפשר לצלם את המטוסים ולצפות בהם מקרוב (נוחתים וממריאים, וגם מחוברים לשרוול) בדרך חוקית לגמרי!

פשוט תיכנסו לשטח של השדה תעופה, כמו שטסים לחו"ל ותמצאו לכם עמדה טובה בשביל לתצפת על מטוסים כי אני מצאתי עמדה מצוינת.

יום טוב, שבת שלום :)

הבאת איתך מצלמה הם שאלו משהו בקשר לזה?

פורסם
לא, לא הייתה עלי מצלמה אבל גם אם כן זה לא שהוא סרק אותי או משהו הוא לא היה יכול לדעת אם יש לי אחת באוטו וכנראה שזה גם לא ממש עניין אותו. אגב סקאנר כן היה לי

מושיקו, מה שכתוב כאן תקף לגבי מצלמה סקאנר יונה רדיואקטיבית או כל דבר אחר שעולה לך לראש

פורסם

די עצוב לשמוע שבפיינל שמו אבטחה כבדה למרות שמצד שני זה טוב ובואו נחשוב שאם היו מגעים לשם איזה כמה פלסטינים אם פגז איך שמטוס אל על ממריא יורים עליו?!

דרך אגב אתמול הייתי בטרמינל ליוויתי את דודה ובת דודה שלי לניו יורק ומקניון שחקים יש מקום שרואים כמעט את כול השרוולים ואפשר לזהות קצת מהקצה של 12 מקום יפה גם לראות את המטוסים נוחתים...

הכי טוב זה להיות על המטוס ולהרגיש את הפיינל בנחיתה...

פורסם

אני לא מבין על מה כל המהומה ?

התמרורים שם למעלה מחודש - אין כניסה ללא אישור קצין משטרה.

ממתי תמרור אין כניסה תופס לגביי הולכי רגל ? ממש תמרור, לא בכיתוב.

בכל אופן, כל התמונות שפירסמתי פה לאחרונה, היו בביקור בפיינל 12 ביום שישי,

וכמו שכתבתי אז, לא באו לבקר אותנו, לא משטרה ,ולא ביטחון.

ואם לרפאל התחיל לשעמם כאן בפורום ולכן הוא התחיל לכתוב מכתבים לכל מיני גורמים

בכל מיני נושאים, אז אולי כדאי להיעזר בו לדברים מעט יותר חכמים כמו: להציף את משרד האוצר במיילים בלנסות להבין למה שר האוצר עושה את מה שהוא עושה, ועוד ועוד....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...