Yoav פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 שלום חברים. אנחנו גאים להכריז על VA חדשה, הלא היא כים ניר וירטואל: נכון לעכשיו, אני, יואב, CHM1, נשיא החברה, וסגני ומנהל הצי, עומרי, הוא CHM2. כמו כן, חלק מהסכימות מוכנות. אבל, כדי שנוכל להתפתח, אנחנו זקוקים ל3 אנשים שימלאו את התפקידים הבאים: 1. CHM3 - מתאם החברה, דובר- התפקיד נתפס לתקופת ניסיון עד לפתיחה הרשמית של החברה על ידי יהב!מזל טוב :wink: 2. CHM4 - מנהל האתר, חובה ידע בPHP או ASP ובSQL(לבנות מערכת כניסת חברים, הכנסת שעות ואת האתר בכלל). עומר ק. מזל טוב! שיהיה בהצלחה :wink: 3. CHM5 - צובע מטוסים, חשוב לציין שהוא מתחת לעומרי.התפקיד התפנה...מצטער מושיקו... :oops: 4. CHM6 - מתאם ארועים עם החטיבה והVA האחרות - מתן נ. מזל טוב! :wink: כמובן, הצעות לתפקידים אחרים יתקבלו בברכה. אני ועומרי נשמח על שיתוף פעולה מצידכם. לפרטים נוספים, יש לפנות אלי במסנג'ר, כפי שניתן לראות בפרופיל או בחתימה(ניתן גם ICQ). בברכה,
Itay Zecharia פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 מזל טוב והמון בהצלחה לחברת הVA החדשה! :wink:
Yoav פורסם דצמבר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 תודה חברים, אבל רק אחד פנה אלינו בשביל תפקיד... לא אציין את שמו מכיוון שעדיין אנחנו לא סגורים על אף אחד.. כולם מוזמנים לנסות :wink: וכן, הצוות מקבל כזו חתימה יפה כמו שאני הכנתי.... לילה טוב לכם אנשים... בברכה,
Oren Geva פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 בהצלחה חברים, סוף סוף נראה שימוש בנתיבים החקלאיים!
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 יואב ועומרי בהצלחה , קצת סבלנות ומחשבה ובסוף תצליחו למצוא את אנשי הצוות שאתם מחפשים. נקווה לראות אותכם בטיסות חקלאיות בקרוב. והכי חשוב , נסו כמה שפחות לעבור מעל הבית שלי עם הטרקטורים שלכם
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 שלום קודם כול חבר'ה אני רוצה להגיד לכם בהצלחה, כמו כן מכיוון שיואב ועומרי בצוות של VFS בתפקידים שונים, VFS ואני אישית תומכים ב"כים-ניר" וננסה לעזור להם ככול שאפשר-בתקווה שבעוד חודש מהיום נראה טיסות חקלאיות מפוצצות את הרשת...ואולי גם איזה קורס קטן בVFS בנושא. אז קדימה לעבודה !
Yoav פורסם דצמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 שלוםקודם כול חבר'ה אני רוצה להגיד לכם בהצלחה, כמו כן מכיוון שיואב ועומרי בצוות של VFS בתפקידים שונים, VFS ואני אישית תומכים ב"כים-ניר" וננסה לעזור להם ככול שאפשר-בתקווה שבעוד חודש מהיום נראה טיסות חקלאיות מפוצצות את הרשת...ואולי גם איזה קורס קטן בVFS בנושא. אז קדימה לעבודה ! אל תדאג, נעשה איזה משהו... תודה רבה חברים :wink: **עריכה** הודעתי האלף
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 יש לנו מלא זבובים במטבח, אפשר להזמין את הגיחה הראשונה? בהצלחה לכם חברה
Moshe Bensal פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 חברה, המון בהצלחה, והמון בסבלנות, באמת מזל טוב ושתצליחו להחזיק מעמד, לא להתיאש.
e_dor פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 המון מזל טוב ושיהיה בהצלחה ! אבל בעיניי חברה וירטואלית צריכה להיות חברה עם שעות סדירות והכל, כמו חברות תעופה רגילות שיש לנו. אבל בכל זאת - בהצלחה.
alon_a פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 מזל טוב ובהצלחה לכם הייתי שמח לעזור אם תצטרכו במשהו עזרה
Yoav פורסם דצמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 המון מזל טוב ושיהיה בהצלחה !אבל בעיניי חברה וירטואלית צריכה להיות חברה עם שעות סדירות והכל, כמו חברות תעופה רגילות שיש לנו. אבל בכל זאת - בהצלחה. תודה רבה דור. אם תשים לב, החברה עדייין בפיתוח. שיהיו לנו את כל חברי הצוות אנחנו נדאג לסדר את הכל. סומך עלינו :wink:
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 יואב ועומרי כל הכבוד על היוזמה אני בטוח שיצמח מזה דבר יפה! מזל טוב גם למתן נוימרק CHM6 - OPEARATION MANAGER ותודה לכם עומרי ויואב על קבלת התפקיד כדובר ומתאם. ואני בטוח שלא תתחרטו.. בהמשך אני אפרסם כאן.. עוד קצת חומר על "כים ניר וירטואל" כך שתוכלו להיות יותר מעורבים. אני רוצה להזכיר שאנחנו עדיים מחפשים: א. בונה לאתר שלנו (webmaster). ב. עוזר לעומרי שגב בצביעת הצי,פשוט יש הרבה הרבה עבודה, חשוב לומר שהוא יהיה מתחת לעומרי. ניתן לפנות לאחד מחברי הצוות CHM 1-יואב ו- CHM2-עומרי, כל הצעה תתקבל בברכה. אז שיהיה לכולנו המשך יום נעים...
OmRI פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 יפה יפה יהב אתה בהחלט מתאים לתפקיד! דבר שני אני כרגע בתקופת מבחנים לכן אין לי הרבה זמן לצביעות אני משתדל להשקיע כמה שיותר בסופי שבוע. כרגע מוכנות רוב סכימות המסוקים יש כמה שדורשות תיקון והן יקבלו תיקון כאשר יהיה לי זמן. אנחנו צריכים אחד שיצבע עוד כמה כלי טיס(פירוט בקרוב).
Yoav פורסם דצמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 עומרי, נתת הרגע את התפקיד למושיקו, לא? :roll: בכל אופן, יש רק תפקיד אחד שעדיין פנוי, קדימה, אנחנו צריכים מישהו שיבנה לנו אתר!
Yoav פורסם דצמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 אנשים.... אנחנו צריכים סה"ך מישהו שיודע ASP ו/או PHP... לא כזה ביג דיל... יש לנו אדם אחד שאולי בקושי יספיק לגמור את האתר(ולתת לנו אותו כדי שניץ ונבדוק אותו) רק ב14.1.05... קצת הרבה זמן. לפחות הוא צדיק אחד בסדום..... :? אז קדימה אנשים, כל מי שאפילו יודע ולוּ טיפ טיפה, יכול לעזור לנו :wink:
oz פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 שמעו אם אתם מביאים לי עיצוב לאתר אולי בחופשת החנוכה כשאני יחזור מאילת יהיה לי זמן לתכנת לכם בASP אבל זה רק אם אתם מביאים לי עיצוב מוכן וזה גם לא בטוח ב100% שיהיה לי זמן לזה
Yoav פורסם דצמבר 6, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 שמעו אם אתם מביאים לי עיצוב לאתראולי בחופשת החנוכה כשאני יחזור מאילת יהיה לי זמן לתכנת לכם בASP אבל זה רק אם אתם מביאים לי עיצוב מוכן וזה גם לא בטוח ב100% שיהיה לי זמן לזה עיצוב מוכן הכוונה שאני בונה לך את האתר ואתה רק מוסיף את החלקים של הASP? ויכול להיות שכבר מצאתי שני אנשים שיעשו לי את העבודה.... בכל מקרה צור קשר דרך המסנג'ר....
Izik Bakshi פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 בהצלחה חברים יקרים. אני וכל שאר צוות החטיבה, עומדים לרשותכם לגבי עזרה באירועים, פרסום ותמיכה, דברו איתנו. אגב אשמח לקבל קישור להורדת מפות של נתיבים/אזורים של טיסה חקלאית, קצת חסר לי... :oops: