עבור לתוכן
Izik Bakshi

אירוע חנוכה - "Holiday Of Holidays"

Recommended Posts

פורסם

הרגע סיימתי אתונה-ת"א.

אני רק רוצה להגיד תודה רבה לכול הפקחים בדרך!!

לאנטוניו על ניקוסיה EAST :) ולקובי על ניקוסיה WEST :)

לאיציק על ת"א שבזכותו נזכרתי איך עושים ריתוק(הכוונה הרבה זמן לא עשיתי)תודה איציק.

ולאלמוג שקיבל אותי במגדל ואישר את הבקשה שלי ל L4.אחרי ה UPS שהגיע.

תודה רבה לכולם חבל שלא היה גישה..

חג שמח

פורסם

נחתתי עכשיו בקהיר, מלרנקה לת"א, מת"א לאילת ומאילת לקהיר, בתכנון היה קהיר ותל-אביב, אבל כבר היה מאוחר אז אני אמצא לי פה חדר בתוך הפירמידות :lol: , מה שכן, איציק הופתע לקבל תוכנית טיסה מאילת לקהיר :)

בקיצור, היה 10

פורסם
נחתתי עכשיו בקהיר, מלרנקה לת"א, מת"א לאילת ומאילת לקהיר, בתכנון היה קהיר ותל-אביב, אבל כבר היה מאוחר אז אני אמצא לי פה חדר בתוך הפירמידות :lol: , מה שכן, איציק הופתע לקבל תוכנית טיסה מאילת לקהיר :)

בקיצור, היה 10

כמה דלק בזבזת!!!!

לפחות לקחת איתך נוסעים שיכסו הוצאות ? :lol::lol:

פורסם

בקיצור, היה 10

איציק הופתע אבל היתה טיסה לפניך שעשתה את הקו.

פשוט אני פיקחתי שם לפני כן וידעתי על הנתיב המאולתר.

כשעלית לטיסה אני כבר סגרתי את המיגדל ועליתי על DAL0056 (העברתי את כולם לאנגלית :lol: היה גדול, איציק נקם בי עם B31 8) ולכן זכית לקלירנס מדלתא 0056.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל העושים על המלאכה של התאום וההפקה של הארוע.

איציק אור ואורן ולכל הפקחים והטייסים שעשו שמח בשמיים (על זה שלא טסתם לאילת עוד תשלמו :roll: )

DAL0056 Signing Off 8)

פורסם

היה אירוע נ-ה-ד-ר!! תודה לפקחים שסבלו אותי בקו: לרנקה- תל אביב, תל אביב-אתונה.

בראש ובראשונה לקובי על פיקוח ניקוסיה, לפקח הקפריסאי (לא זוכר את שמו), תודה גדולה לאיציק שסובל אותי בדרך כלל כל יום :lol: , לאלמוג במגדל בן גוריון.

ובטיסה לאתונה: שוב לאלמוג במגדל ולאיציק בסנטר, וה-תודה הגדולה לקובי שפתח את ניקוסיה אחרי 12 במיוחד בשביל שמוליק (וגם בשביל סאן- דור ואל על :lol::lol::lol: )

היה אירוע ממש מהנה!!

פורסם
היה אירוע מצויין מבחינתי, תודה לכל הפקחים והטייסים שלקחו חלק באירוע, היד עוד נטויה, נשתמע... 8)

אכן היה אירוע מעולה.

אישית אמרתי לאיציק שהייתי בשוק מהתנועה היחסית גדולה ואפילו מהתנועה הזרה שהייתה.

איציק כבר רמז עוד דברים ופה נסיים :wink:

פורסם

אכן הפרסום בפורום ואטסים הוכיח את עצמו מעל ומעבר, אמר לי אורן בפורום אחר, שניתן לראות את כמות הצפיות המרשימה בהודעה ביחס לשאר ההודעה, לי כבר יש רעיון לאירוע הבא, בסגנון הזה פחות או יותר, יש עוד זמן...אבל הוא בדרך... 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...