Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 שלום רב, לאחר עבודה רבה בחודשיים האחרונים אני גאה להציג (!)-אתר ישראלי חדש לסימלטורים. הכתובת: http://www.ISRA-SIM.com האתר כולו בתוכו קהילות שונות של סימלטורים : Flight Simulator של מיקרוסופט , FALCON , LOCK ON , ו IL2-FB. האתר נבנה כדי לקדם את נושא הסימלטורים בארץ הקודש,ויאפשר ליוצרים הישראלים לפרסם את התוספות שלהם אצלנו כולל לארח את הקבצים על שרתנו. בנושא של FS,אנו נאפשר ליוצרים הישראליים הרבים לפעול בפורומים סגורים רק בשבילם להראות יצירות ותוספים שאותם הם בונים ולקבל חוות דעת מקצועיות מיוצרים אחרים. ואף יתאפשר להם להצטרף לצוות היוצרים,כך יוכלו להעלות קבצים ותמונות של היצירות לאתר,ואצלנו יוכלו לפרסם את יצירותהם ולקבל פדבקים מהגולשים באתר. בנושא הפאלקון,התגבש צוות של טיסים בסימלטור שתחת חסותנו ועזרתנו יעוררו את הנושא מחדש . יאפשרו בצורה קלה יותר לטייסות למנהן,ודברים הקשורים. בנושא שני הסימלטורים הנוספים -הפתעה!(בקרוב) אז קדימה,פרסמו (ותעלו) אלינו את כל היצירות ,הצביעות ,התוספים וכול דבר שיצרת בנושא הסימלטורים -כי רק אצלנו תקבלו את החשיפה הגדולה ביותר. אז חברים בוא נראה לעולם ! שישראל נמצא על המפה בעולם הסימלטורים. תהנו ,
Liav Nefesh פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 תודה רבה לכולם כרגע יש בעיות התחברות ללקוחות NETVISION אנחנו מטפלים בזה כרגע, מצטערים על אי הנוחות
OmRI פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 בהחלט אתר יפה ואלירן חביבי אני יכול לשלוח לך תצביעה של הלהטוט שתעלה לאתר שלכם?כי אין זה לא מצליח לי! בכל זאת אני יעלה לשמה בקרוב עוד צביעות של כים ניר.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 מזל טוב לכם!! אלירן פשוט תותח, כל הפרוייקטים שאתה לוקח אתה הופך אותו לזהב!! בהצלחה!! אתר תותח!
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 מזל טוב לכם!!אלירן פשוט תותח, כל הפרוייקטים שאתה לוקח אתה הופך אותו לזהב!! בהצלחה!! אתר תותח! תודה רבה ,אבל מאחורי עומד צוות של מקצוענים !
DanPadnos פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 כל הכבוד על היוזמה, שיהיה בהצלחה! רק דבר אחד: IL-2: FB - כבר פאסה :roll: IL-2: FB / Pacific Fighters - על זה טסה כל הקהילה :wink:
Liav Nefesh פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 כל הכבוד על היוזמה, שיהיה בהצלחה!רק דבר אחד: IL-2: FB - כבר פאסה :roll: IL-2: FB / Pacific Fighters - על זה טסה כל הקהילה :wink: קיבנלו את פניתך אנו נדון בנושא (:
Moshico Biller פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 שיהיה בהצלחה אבל לפי דעתי מיותר לחלוטין להעלות דברים זה רק לאבסים שמה אחוז הצופים וההורדות הגבוה ביותר האתר כמו VFS בדיוק לפי דעתי זה סתם עוד דבר בשביל לא להשתעמם לא יותר מזה. אבל בכל זאת בהצלחה לכם
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 שיהיה בהצלחהאבל לפי דעתי מיותר לחלוטין להעלות דברים זה רק לאבסים שמה אחוז הצופים וההורדות הגבוה ביותר האתר כמו VFS בדיוק לפי דעתי זה סתם עוד דבר בשביל לא להשתעמם לא יותר מזה. אבל בכל זאת בהצלחה לכם מושיקו לדעתי זו ממש חוצפה לכתוב דבר כזה! האנשים עובדים משקיעים ימים ולילות כדי להביא את זה ליידים שלך שיהיה יותר נוח להוריד משהו אם תצטרך, שכל הפריטים הישראליים יהיו מרוכזים במקום אחד מסודר יפה וידידותי לגולש. אבסים העולמי זה משהו אחר, שם תמצא כל דבר הקשור לחו"ל, יש אנשים שעשו דברים יפים מאוד אך לא מעלים אותם לאבסים ופה הם יכלו לשים הכל. כמעט לכל המדינות יש אתר הורדות משלהם שמרכז את כל התוספים שלהם.. לדעתי גם זה יותר נעים לגלוש באתר שההנהלה שלו מוכרת לך ואתה מכיר את האנשים שעוסקים בו, מאשר להכינס לאתר "זר" לא בשפת האם. ועוד דבר, מה הקשר בבין האתר הזה לאתר של VFS? האתר של VFS הוא יפה מאוד והוא בכלל עוסק בלימוד טיסה וירטואלית, ישרא-סים עוסק בתוספים ישראלים! אז מושיקו תגיד תודה ותעריך דברים שנותנים לך, ועובדים בשבילך ובשביל כולנו!
Moshico Biller פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 שיהיה בהצלחהאבל לפי דעתי מיותר לחלוטין להעלות דברים זה רק לאבסים שמה אחוז הצופים וההורדות הגבוה ביותר האתר כמו VFS בדיוק לפי דעתי זה סתם עוד דבר בשביל לא להשתעמם לא יותר מזה. אבל בכל זאת בהצלחה לכם מושיקו לדעתי זו ממש חוצפה לכתוב דבר כזה! האנשים עובדים משקיעים ימים ולילות כדי להביא את זה ליידים שלך שיהיה יותר נוח להוריד משהו אם תצטרך, שכל הפריטים הישראליים יהיו מרוכזים במקום אחד מסודר יפה וידידותי לגולש. אבסים העולמי זה משהו אחר, שם תמצא כל דבר הקשור לחו"ל, יש אנשים שעשו דברים יפים מאוד אך לא מעלים אותם לאבסים ופה הם יכלו לשים הכל. כמעט לכל המדינות יש אתר הורדות משלהם שמרכז את כל התוספים שלהם.. לדעתי גם זה יותר נעים לגלוש באתר שההנהלה שלו מוכרת לך ואתה מכיר את האנשים שעוסקים בו, מאשר להכינס לאתר "זר" לא בשפת האם. ועוד דבר, מה הקשר בבין האתר הזה לאתר של VFS? האתר של VFS הוא יפה מאוד והוא בכלל עוסק בלימוד טיסה וירטואלית, ישרא-סים עוסק בתוספים ישראלים! אז מושיקו תגיד תודה ותעריך דברים שנותנים לך, ועובדים בשבילך ובשביל כולנו! אם תקרא שוב את ההודעה שלי תראה שמה את המילה "לפי דעתי" ואם דעה אתה לא יכול להתווכח זו דעתי וחבל על הוויכוח ,עם דעה בגלל אין טעם להתווכח זה מה שאני מרגיש וחושב וזהו וVFS יש לך גם תוספות לישראל הכל
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 שיהיה בהצלחהאבל לפי דעתי מיותר לחלוטין להעלות דברים זה רק לאבסים שמה אחוז הצופים וההורדות הגבוה ביותר האתר כמו VFS בדיוק לפי דעתי זה סתם עוד דבר בשביל לא להשתעמם לא יותר מזה. אבל בכל זאת בהצלחה לכם מושיקו לדעתי זו ממש חוצפה לכתוב דבר כזה! האנשים עובדים משקיעים ימים ולילות כדי להביא את זה ליידים שלך שיהיה יותר נוח להוריד משהו אם תצטרך, שכל הפריטים הישראליים יהיו מרוכזים במקום אחד מסודר יפה וידידותי לגולש. אבסים העולמי זה משהו אחר, שם תמצא כל דבר הקשור לחו"ל, יש אנשים שעשו דברים יפים מאוד אך לא מעלים אותם לאבסים ופה הם יכלו לשים הכל. כמעט לכל המדינות יש אתר הורדות משלהם שמרכז את כל התוספים שלהם.. לדעתי גם זה יותר נעים לגלוש באתר שההנהלה שלו מוכרת לך ואתה מכיר את האנשים שעוסקים בו, מאשר להכינס לאתר "זר" לא בשפת האם. ועוד דבר, מה הקשר בבין האתר הזה לאתר של VFS? האתר של VFS הוא יפה מאוד והוא בכלל עוסק בלימוד טיסה וירטואלית, ישרא-סים עוסק בתוספים ישראלים! אז מושיקו תגיד תודה ותעריך דברים שנותנים לך, ועובדים בשבילך ובשביל כולנו! אם תקרא שוב את ההודעה שלי תראה שמה את המילה "לפי דעתי" ואם דעה אתה לא יכול להתווכח זו דעתי וחבל על הוויכוח ,עם דעה בגלל אין טעם להתווכח זה מה שאני מרגיש וחושב וזהו וVFS יש לך גם תוספות לישראל הכל מה אתה מתחיל עם המשחק הזה של ה"לדעתי" ממש ילדותי.. בשביל להתחמק מהתגובה שלי אתה כותב שכתבת לדעתי. אז רמז קטן: קרא שוב את התגובה שלי, במיוחד את השורה הראשונה. ועוד דבר, ב-VFS קיים מקבץ קטן וממצא לתוספים ישראליים ואך ורק לפלייט סימולטור אתר ישרא-סים כולל בתוכו עוד שני סימולטורים ששכחתי את שמם.
Ariel פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 אני מסכים איתך ב 100 אחוזים יהב, יש אנשים שתמיד ינסו למצוא פגם מאשר תועלת בכל דבר, הסתכלתי על האתר ולפי דעתי הקשר היחידי בינו לבין VFS הוא בפורמט, וזה דווקא לחיוב כי האנשים שבאים מ VFS יתמצאו טוב יותר באתר החדש והידידותי. אריאל
Itai Ganor פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 אני מסכים איתך ב 100 אחוזים יהב, יש אנשים שתמיד ינסו למצוא פגם מאשר תועלתבכל דבר, הסתכלתי על האתר ולפי דעתי הקשר היחידי בינו לבין VFS הוא בפורמט, וזה דווקא לחיוב כי האנשים שבאים מ VFS יתמצאו טוב יותר באתר החדש והידידותי. אריאל אני גם מסכים עם אריאל ויהב, יש אנשים שעובדים על אתר כזה חודש חודשיים שנה אפילו, ובא מישהו ומוצא פגם ישר במקום לתת תשבוחות.
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 טוב, תקשיבו! הפורמט של PHP NUKE שיש אצלנו בVFS וגם בISRA-SIM הינו פורמט שבו משתמשים כול האתרים הגדולים בכול העולם . לדוגמא simflight . אז מי שרוצה ללכת לחפש בAVSIM מוזמן, אכן מי שרוצה להציג את התוספים שלו לעולם הגדול זה המקום. אבל ישראלי פשוט רוצה להכנס למקום בעיברית להוריד אחרי 2 דקות את מה שחיפש וללכת. בלי להרשם בלי לישבור שיניים בגלל אנגלית . ומי שיקרא שוב ,הנושא של FS אצלנו זה אחד מהקהילות שיש אצלנו. בקרוב תראו את האתרים הנוספים של הקהילות הללו. (ולגבי מושיקו..לחשוב שעד לפני יומיים רצית להיות בצוות אהה? עכשיו זה מיותר...מזל שאתה בנאדם החלטי. :!: )
Liav Nefesh פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 שיהיה בהצלחהאבל לפי דעתי מיותר לחלוטין להעלות דברים זה רק לאבסים שמה אחוז הצופים וההורדות הגבוה ביותר האתר כמו VFS בדיוק לפי דעתי זה סתם עוד דבר בשביל לא להשתעמם לא יותר מזה. אבל בכל זאת בהצלחה לכם ערב טוב מושיקו, ISRA-SIM לא באה להתחרות ב AVSIM מכוון שAVSIM מספקת הורדות מכל העולם אנחנו בISRA-SIM באים לעודד יצירה ישראלית ובאים לרכז את כל הפעילויות הישראלית של FS כדי שיהיה יותר מסודר לעיין ונגיש לכל. בקרוב יפתחו אתרים לסימולטורים FB / LOCK-ON / FALCON מכוון שכמו שכולנו יודעים, נושא הסימולטרים היום מאוד לא מפותח וחבל.
Moshico Biller פורסם דצמבר 10, 2004 דיווח פורסם דצמבר 10, 2004 אלירן יש לי סיבה אישית למה לא רציתי להיות איתכם זה בלי קשר דעתי הייתה ככה גם לפני