Aviv Giladi פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 שלום לכולם. בערך בשעה 1935, אני עולה לטיסה לצורך הדגמה לקפטן אלעל שיושב פה לידי, אני מבקש מכל מי שיכול שיעלה לטוס\לפקח לצורך ההדגמה, CTR, APP, מגדל, מה שאפשר, הטיסה היא מנתב"ג להרקליון, מי שיכול לארגן פיקוח בדרך בכלל טוב. תודה מראש.
Aviv Giladi פורסם דצמבר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 כרגע- תל אביב איתי ארנון מגדל - ערן רגנשטרייף קרקע - אור נצר אני צריך גישה חברה כל מי שיכול שיכנס
ron פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 תודה רבה לכל מי שפיקח בהזמדנות הקצרה הזאת!. למי ששואל אני הייתי ה"טייס משנה" כביכול בטיסה הזאת שהדגמנו בערך כמו טיסה אמיתית לקברניט אלעל . היינו קצרים בזמן ולכן נאלצנו להתנתק תחת ניקוסיה. חברה הקברניט פשוט התרשם אבל אני אתן לאביב כבר להגיב פה בהמשך תודה לאביב, לחגי (שהביא את הציוד המשובח) ולקברניט. להשמע
Aviv Giladi פורסם דצמבר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 חברה תודה לכולם היה ממש נחמד הקפטן התרשם מאוד מכל העסק... שוב תודה לכל מי שעלה לפקח, ואני מקווה שבקרוב נרים שוב דבר כזה רק עם יותר מחשבים ויותר עמדות...
golan73 פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 חברה תודה לכולם היה ממש נחמד הקפטן התרשם מאוד מכל העסק... שוב תודה לכל מי שעלה לפקח, ואני מקווה שבקרוב נרים שוב דבר כזה רק עם יותר מחשבים ויותר עמדות... עוד לא הבנתי מה היה בדיוק ובאיזו סיטואציה מדובר, אם אפשר להרחיב קצת.
Oren Geva פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 שלום לכולם. בערך בשעה 1935, אני עולה לטיסה לצורך הדגמה לקפטן אלעל שיושב פה לידי, אני מבקש מכל מי שיכול שיעלה לטוס\לפקח לצורך ההדגמה, CTR, APP, מגדל, מה שאפשר, הטיסה היא מנתב"ג להרקליון, מי שיכול לארגן פיקוח בדרך בכלל טוב.תודה מראש. לא מספיק ברור?
Aviv Giladi פורסם דצמבר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 טוב אני ארחיב, אז ככה. אתמול, בא אלי רון, ולפני שהוא בא אמרתי טוב נו אם הוא כבר בא שיביא את הג'ויסטיק שלו את האוזניות שלו מפצל ונחבר למחשב שלי שני מסכים.. סבבה הוא הגיע חיברנו הכל והיה לנו עמדת טיסה עם 2 ג'ויסטיקים 2 אוזניות ו2 מסכים (הרעיון מאביתר ואמיר). עשינו טיסה עם הPIC עם העמדה והיה ממש נחמד אז אמרנו למה לא נזמין את חגי, חגי גם הגיע עם עוד אוזניות וג'ויסטיק. באותו זמן, היה אצל אבא שלי במשרד יצחק ניר שהוא קרוב משפחה שלי, שהוא קפטן באלעל בערך 33 שנה, אז אמרנו למה לא נתקשר אליו וניתן לו מצגת קטנה, טוב הרמנו אליו טלפון הוא אמר שהוא בא עוד מעט, אז חגי נסע לבית שלו להביא את היוק, הפדלים והמצערת, הדפסנו DISPATCH להרקליון עם נתיב לALTERNATE שהוא קוס, עם דפיות של JEPPESEN מודפסות ל3 השדות, ב"ג, הרקליון וקוס, וזהו ארגנו פיקוח ונתנו המראה עם הPIC מת"א לקוס, הוא מאוד התרשם מהמטוס, והוא בכלל נדהם מזה שיושב עוד בנאדם בתור פקח על עמדה ומדבר איתך, אבל החלטנו שבמקום לטוס שעתיים להרקליון, ונשעמם אותו בשיוט כדאי להתנתק ולהראות לו את הPMDG ואת הסינרים.. אז זהו בעצם הוא מאוד התרשם והיה ממש נחמד ושוב תודה לכל מי שעלה לפקח בהתראה קצרה כזאת...
Yoav פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 נחמד מאוד :wink: חבל מאוד שלי אין טייס במשפחה...(טוב יש אבל אני לא יכול לספר יותר מזה...)
golan73 פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 טוב אני ארחיב, אז ככה.אתמול, בא אלי רון, ולפני שהוא בא אמרתי טוב נו אם הוא כבר בא שיביא את הג'ויסטיק שלו את האוזניות שלו מפצל ונחבר למחשב שלי שני מסכים.. סבבה הוא הגיע חיברנו הכל והיה לנו עמדת טיסה עם 2 ג'ויסטיקים 2 אוזניות ו2 מסכים (הרעיון מאביתר ואמיר). עשינו טיסה עם הPIC עם העמדה והיה ממש נחמד אז אמרנו למה לא נזמין את חגי, חגי גם הגיע עם עוד אוזניות וג'ויסטיק. באותו זמן, היה אצל אבא שלי במשרד יצחק ניר שהוא קרוב משפחה שלי, שהוא קפטן באלעל בערך 33 שנה, אז אמרנו למה לא נתקשר אליו וניתן לו מצגת קטנה, טוב הרמנו אליו טלפון הוא אמר שהוא בא עוד מעט, אז חגי נסע לבית שלו להביא את היוק, הפדלים והמצערת, הדפסנו DISPATCH להרקליון עם נתיב לALTERNATE שהוא קוס, עם דפיות של JEPPESEN מודפסות ל3 השדות, ב"ג, הרקליון וקוס, וזהו ארגנו פיקוח ונתנו המראה עם הPIC מת"א לקוס, הוא מאוד התרשם מהמטוס, והוא בכלל נדהם מזה שיושב עוד בנאדם בתור פקח על עמדה ומדבר איתך, אבל החלטנו שבמקום לטוס שעתיים להרקליון, ונשעמם אותו בשיוט כדאי להתנתק ולהראות לו את הPMDG ואת הסינרים.. אז זהו בעצם הוא מאוד התרשם והיה ממש נחמד ושוב תודה לכל מי שעלה לפקח בהתראה קצרה כזאת... תודה, עכשיו הכלל ברור, שמח שנהנתם. :wink:
hagay פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 אביב לא ראה הכל כי הוא היה עסוק בהטסה, אבל אני ישבתי ליד ניר (הקפטן) וראיתי יותר, אז ככה: הכנו את כל הציוד הדרוש יוק פדלים מצערת חיבור לרשת וכו', לדעתי איך שניר הסתכל על הכל זה היה נראה כאלו הוא חושב שהנה עוד משחק מחשב נחמד של מטוסים, אבל פתאום אני רואה שזה בא לו בבום רציני, אביב : (באנגלית כמובן) אל על 5023 - מגדל בן גוריון, יונתן (מגדל): אל על 5023 המשך, כאן ניר פנה אלי ושאל אותי: הוא מדבר עם פקח? עניתי לו כן, והוא שואל: איך, דרך טלפון? ואני עונה, לא דרך תוכנות ברשת, אביב (קוטע אותנו): אל על 5023 מבקש מרשה ....... יונתן: רשאי על פי תוכנית.... וכאן זה היה הבום, ניר פונה אלי עם חצי חיוך חצי בהלם ושואל: זה פקחים אמיתיים שמשתתפים איתכם בכל הקטע הזה? וכאן אני עונה: יש לנו הרבה חברה שהם גם פקחים אמיתיים אבל ברובם אלו אנשים שאין להם שום ניסיון בעולם האמיתי, אני רוצה להגיד לכם הבן אדם היה בשוק טוטאלי, (חכו זה עוד לא הסוף) וככה הוא ממש מקשיב בריכוז ועוקב איך עוברים מקרקע למגדל (קרקע התחבר) ממגדל לגישה וכן הלאה, אני רוצה להגיד לכם שהוא אמר בפה מלא שזה ממש מיקצועי והוא ממש מופתע מהרמה שהצגנו, ואיך אני יודע שהוא באמת מתכוון לזה כי שמעתי אותו אח"כ מדבר עם אבא של אביב ואומר לו את אותם המילים, בכל מקרה אני צופה שעוד יהיה לנו מפגשים איתו ושיתוף פעולה, אז גם ממני תודה רבה לכל הפקחים שעלו במיוחד ככה לא נתתם לי סתם לרוץ בחזרה הבייתה כדי להביא את כל הציוד . אהה וכמעט שכחתי את הדובדבן שבקצפת.. אז הנה כשעברנו מתל אביב אל ניקוסיה (קובי) בשניה הראשונה שהוא שמע את קובי הוא מפנה אלי מבט מהיר עם תמיהה על הפנים ואומר ברצף "מה?! אתם מדברים עם פקחים אמיתיים מכל העולם?! אני מזהה את הקול המחוספס של הפקח הזה " נ.ב. הראנו לו את RFP ואת PIC ואת PMDG והוא אמר שהPIC ממש כמו במציאות ועל הPMDG אמר שזה מאוד מאוד דומה ועל הRFP הוא לא יכל להגיד דעה בגלל שלא היה זמן להראות לו לעומק את המטוס.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 יפה מאוד!! איזה כיף זה בפיק עם שתי ערכות..!
hagay פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 הPIC החדש ל2004 השתחרר?!?!!?!?!?!?!? זה היה 2002.
DanPadnos פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 יואב, הם טסו במחשב אחד ופשוט פצלו את התצוגה כך שבצג אחד הייתה עמדת טייס משנה ובצג השני עמדת קברניט. כל הכבוד חבר'ה, עשיתם הצגה ברמה
Yoav פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 יואב, הם טסו במחשב אחד ופשוט פצלו את התצוגה כך שבצג אחד הייתה עמדת טייס משנה ובצג השני עמדת קברניט.כל הכבוד חבר'ה, עשיתם הצגה ברמה כן הבנתי, אבל הם דיברו על הPIC...