עבור לתוכן
Ariel

הצילו, אני זקוק לרופא

Recommended Posts

פורסם
אתה תראה שעם הזמן המינון ירד, זה פשוט ההתלהבות של ההתחלה :lol:

אם אתה צריך מישהו לדבר איתו על זה אני מוכן לעזור :wink:

ואיציק! אתה צריך להיות סנטר! אני לא מרשה לך לטוס! :D

אתה תראה שבאמת המינון ירד.

אבל זה חיידק שנשאר אצלך לנצח. והמחלה מתפרצת שוב במלוא עצמתה לאחר זמן מה.

אצלי זה כבר 21 שנה.

פורסם

כן ומי יודע, זה יכול להביא תועלת גם ב"עולם האמיתי" לפי ההגדרה...

למשל אני, לא בטוח שהייתי מתחיל את הקורס, אלמלא הייתי כל כך פעיל בVATIL, למרות שחיידק התעופה תמיד היה אצלי, תמיד על כל מטוס הייתי קופץ, ותמיד הייתי רץ לדשא באמצע שיעור כדי לראות איזה F-16 מסכן עובר מעל הבית ספר.

גם ללא VATIL הייתי מכור כמו שכולכם מגדירים את עצמכם, VATIL פשוט נותן לי ביטוי, ואם אני אספר לכם משהו, הוא גם דחף אותי קדימה.

שאר חברי המועדון במחניים מאוד מאוד מאוד מתפלאים מ"הילד שרק בן 16 וכבר יודע דברים שנאי למדתי אחרי 30 שנות טיסה" 8)

:lol:

אז אפשר גם למצוא את הרע בזה (החברים וכו') אבל גם את הטוב, והסברתי את הטוב למעלה.

פורסם
איזה F-16 מסכן

אור, כנס בו :lol:

צריך לפתוח כאן פורום שביעי. פורום נפגעי חידק התעופה. וזה כולל את כולם/כולן.

פורום טיפול נפשי (נשיג את ורדה)

פורום נשי (הנשים שנפגו מהחידק שפגע בנו)

אני לא צריך להכנס בו

אחרי שהוא יראה את הדבר הזה מקרוב ואת הביצועים שלו בסרטים ואת הכוח שלו... אני רוצה לראות שהוא יגיד את זה

פורסם
איזה F-16 מסכן

אור, כנס בו :lol:

צריך לפתוח כאן פורום שביעי. פורום נפגעי חידק התעופה. וזה כולל את כולם/כולן.

פורום טיפול נפשי (נשיג את ורדה)

פורום נשי (הנשים שנפגו מהחידק שפגע בנו)

:lol::lol:

אנשים צריך לפתו פה פורום ולהביא פסיכולוג :lol:

אנשים אנחנו חולים! אבל אני אוהב את המחלה הזו :mrgreen:

פורסם

לכל האופטימים , לא , המחלה לא עוברת היא רק מתעצמת , חבל על נסיונות הסרק להתעלם ממנה. היא איתך בגופך בנישמתך ,אותי היא מלווה מאז גיל 14 , 39 שנים אני נושם תעופה.

למדתי תעופה ,שרתתי תעופה ,עסקתי 25 שנים בחקר התעופה,אני כאן למען תחביב התעופה.

כמו שיש אנשים הנושמים ספורט,משחק,רפואה וכו' ,כך יש אנשים ואני בתוכם אשר נושמים תעופה.חשוב ל זכור ,במה שאנו עוסקים הוא תחביב הדורש משאבי זמן והרבה,אם ידע כל אחד ואחד לחלק את זמנו נכון בין התחביב ולבין העיסוקים האחרים ,כגון : עבודה,לימודים , משפחה

וחברים אזי "המחלה"תדע את מקומה בסדר העדיפויות של חיינו ובכך לא תשבש את סדר יומנו.

אני יכול לאמר בביטחה שאת "המחלה" הזו אני אוהב באמת. :angel:

פורסם
לכל האופטימים , לא , המחלה לא עוברת היא רק מתעצמת , חבל על נסיונות הסרק להתעלם ממנה. היא איתך בגופך בנישמתך ,אותי היא מלווה מאז גיל 14 , 39 שנים אני נושם תעופה.

למדתי תעופה ,שרתתי תעופה ,עסקתי 25 שנים בחקר התעופה,אני כאן למען תחביב התעופה.

כמו שיש אנשים הנושמים ספורט,משחק,רפואה וכו' ,כך יש אנשים ואני בתוכם אשר נושמים תעופה.חשוב ל זכור ,במה שאנו עוסקים הוא תחביב הדורש משאבי זמן והרבה,אם ידע כל אחד ואחד לחלק את זמנו נכון בין התחביב ולבין העיסוקים האחרים ,כגון : עבודה,לימודים , משפחה

וחברים אזי "המחלה"תדע את מקומה בסדר העדיפויות של חיינו ובכך לא תשבש את סדר יומנו.

אני יכול לאמר בביטחה שאת "המחלה" הזו אני אוהב באמת. :angel:

אני מסכים איתך לחלוטין !

אני 10 שנים בתחום, מגיל 4 שבו טסתי להולנד (יש שם משפחה אז אני טס לשם מגיל צעיר מאוד) וכל פעם אני מתקדם ונהנה יותר ויותר מהתחום הזה, יופי של תחום מצאנו לנו - אבל כשיש משפחה וזוגיות - התעופה תירד מדרגה אחת בסדר העדיפויות.

לסיכום:

אני מקווה שימצאו תרופות לסרטן ולאיידס לפני שימצאו תרופה לתחביב שלנו !

"ושלא ייגמר לעולם !"

פורסם

טוב חברה,

אחרי כל מה שקראתי אני כבר מרגיל נורמאלי לחלוטין ! וגם בחברה טובה...

מסתבר שזו מחלה לא מדירה ולמרות שאין לה מרפא כולנו מתענגים עליה...

talkaplan - לא רק אתה אומר כך, גם החברים שלי שואלים "אתה טס היום ?"

ומכאן הכוונה אם יש לי זמן לבזבז עליהם...

אז אני חושב שאמשיך להתייסר במחלתי ומדי פעם לנסות לשמור על "ימי מחלה"...

אריאל

פורסם
אתם אשכרה קרועים על ה-FS?!?!?! :shock:

אני חולה על ה-FS אבל כמה אפשר?!?!?!

אל תגזימו חברה...

trater :lol:

מה זה כמה אפשר???

אני מסדר לך באן רק על המילים האלה :wink: (סתם אחי אני צוחק)

פורסם
אתם אשכרה קרועים על ה-FS?!?!?! :shock:

אני חולה על ה-FS אבל כמה אפשר?!?!?!

אל תגזימו חברה...

trater :lol:

מה זה כמה אפשר???

אני מסדר לך באן רק על המילים האלה :wink: (סתם אחי אני צוחק)

:lol::lol:

תתפלא אבל אפשר ואפשר הרבה....

פורסם

אצלי ההתמכרות הזאת החלה אני חושב מאז שהייתי בן 3-4 ומאז התפתחה התפתחה והפכה לסופנית.. אני לא מצטער על אף יום שההתמכרות הזאתי המשוגעת לתעופה ומטוסים לא פחת.. היה לי חבר ביסודי שהצלחתי להעביר את ההתמכרות הזאתי אליו, ומאזז הוא הפך לחבר הכי טוב שלי, היינו טסים ביחד, היינו בונים דגמים ביחד, היינו בבסיס בנתב"ג בתוך כל ההרקולסים ביחד, הכל, בכיתה י' השגעון למכוניות פקד אותו- ומאז נפסק ההתמכרות שלו למטוסים- ולעומתי היא רק גברה. הוא הפך להתמכר לדברים אחרים (אם אתם מבינים למה שאני אומר) ומאז ניתקתי איתו כמעט כל קשר, ואני עדיין מכור קשה לתעופה. גם עברתי את העניין של אוטו שהוא יותר פרקטי מלעשות רשיון טייס בכללי- אבל גם זה לא עזר להפסיק את ההתמכרות לעומתו. אני יכול לחיות כמה ימים בלי FS, אבל אין יום שאני לא חושב על תעופה.. אין יום שאני לא הולך לראות תמונות בAIRLINERS, ושעות על גבי שעות לפעמים שאני לא שם לב שהם עוברים מבלה שם.

עוד נקודת מפנה בהתמכות שלי היה הזמן שהיכרתי ונפתחתי כאן לקהילה הישראלית, אז בIVAO, שניסו להכניס אותי שם- צפריר הרשקוביץ (אגב המווווווווון זמן לא שמעתי ממנו) שהוא היה אז קרקע ב"ג, ניסה ללמד אותי נדב"ר.. כמובן שלא הבנתי כלום כמעט.. בIVAO אני זוכר כולה 2 טיסות שעשיתי, והפסקתי לטוס אונליין.. כעבור כמה זמן עם העברת החטיבה לואטסים, החלטתי לנסות את מזלי שוב- הפעם הצליח :D, כשאיציק אני זוכר פיקח סנטר.. כבר ממש לא זוכר לאיזה יעד אגב חחחח... עוד נקודת מפנה היתה יצירת חברים ממשיים בעולם הזה- מאז שנפתחתי לפגישות עם אנשים שלא היכרתי אף פעם, אין לי יותר את הפחד הזה. אני זוכר באירוע המאולתר הזה לפני פחות משנה בפסח בILS שבאתי- פתאום אני רואה אנשים, שכמעט כולם אגב היכרתי מהMSN, ולעזאזל!! מי הם אלו שאני רואה? אני לא מכיר אף אחד! כמובן שכל אחד מציג את עצמו וכולם מקבלים שוק. "היי! אני לא דמיינתי אותו ככה! מה?!?! זה אותו בחור!?!?" וכו'.. מאז הפחד הזה נגמר- ואני נפגש בכיף עם אנשים מזה.. וההתמכרות הזאתי גרמה לי לא רק לטוס עם אותם אנשים ברשת, לא רק דיבור קולי, אלא גם בילויים, והזמנות לבתים של אותם אנשים לטוס, לעשות חדרי בקרה, וכו'. הרי אנשים מן השורה לא יבינו את סוגי הבילוי המוזרים שלנו- אבל לנו? לנו אין יותר טוב מזה! לנו זה הבילוי האולטימטיבי! כאן, כל החברים שלך- לא משנה איזה גיל הם! יכול להיות שהם יהיו בני 12, וגם שיהיה לך בני 50 ו60.. זה מה שטוב באהבה ובהתמכרות הזאתי.. כל פריצות המחסומים הקיימים והליכה על עבר הלא נודע..

יאללה.. יותר מדי אני רושם פה..

קיצר, זאת ההתמכרות לתחביב הזה לטעמי.

ודבר אחד, יסכים מי שיסכים, אבל לדעתי האהבה וההתמכרות הזאתי כל יום גוברת, יותר מיום קודם, והיא לא תפסיק לגבור ולהתעמק בך עד יומך האחרון על האדמה 8)

לילה טוב לכולם

פורסם
שלום לכולם

אני מעלה מחדש את הנושא כי התחלתי להתעמק בהשלכות של תחביב VATIL לאחרונה

לתחביב שלנו יש גם צד בעייתי. לתשומת לב כולם!!!

http://www.itpolicy.gov.il/topics_ethics/addiction.htm

אחי, לא הבנתי מה הקשר בין זה ל FS? :drinking: :lol: :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...