Itay Zecharia פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 זו התדמית שהם מעבירים לנו. קחו לדוגמה לאירוע שIAL וELALVA ארגנו בסוכות. כמות אדירה של טייסים טסו, פשוט הפגנו נוכחות. אני חושב שאנו מעבירים תדמית טובה יותר, וארגון אירועים יהיה קל יותר, מהבחינה שלא יסרבו לנו תמיד, כשיידעו שיש תנועה מאסיבית של מטוסים, הרבה יותר מ-10.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 אבל זה לא אירוע שלנו. זה אירוע שלהם. הפכנו את זה לאירוע שלנו... take a look in ServInfo
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 שלום, אמש התקיים האירוע הנדון של הצרפתים. אלעד החליט לבטל את התדריך מכיוון שרק 3 מטוסים המריאו ממילאנו, ציפינו ליותר. להלן התייחסותי. אבקש מהבקרים להוסיף הערות כאן אם יש, לא פתחתי נושא בפורום תחקירים עקב דלות האירוע. אריאל המריא לפי אותה תכנית טיסה שעה לפניהם, ואיתי ארנון המריא בלו"ז הגעה דומה מקוס, אך שני האחרונים לא הגיעו. אנו עבדנו בצוות בקרים אד הוק ולא המתוכנן. מבחינת תעבורה האירוע עבר בעמדת פיקוח ת"א ללא הערות, שלושת הטייסים שהגיעו בטיסות אייר פרנס ואליטליה היו אמריקאים מנוסים. תודה ליתר הבקרים- דורון בגישה, איתי במגדל, ואני מתנצל אך פרח מזכרוני פקח הקרקע, אוהד אולי? תוך כדי האירוע ואחריו התעוררה פעילות במרכז הארץ וידיו של דורון היו מלאות. כדאי שנדע להתאים ציפיות. גם האירוע הגדול PIC 767 של בריטיש הצטמצם בשעתו ל- 15 הגעות ו- 3 המראות בשעתו. כל שאנו צריכים להכין הן עמדות מתאימות מאוישות בזמן בפקחים מוסמכים. אם הסמכנו במגדל נתב"ג מישהו, חזקה על וואטיל שהוא שולט באנגלית בדיבור ובטקסט ויש לו את כל הידע ואפילו קיצורים מוכנים בקובץ האליאס. אם לא כולם כאלה, צריכים לחשוב מחדש האם הסמכה היא קישוט אלקטרוני או מהות בעלת ערך ומשמעות. אני לא רואה צורך בתדריך בקרים. התורה והנהלים נבנו ומתאימים להגעת מטוס בודד כמו גם למטוס כל 2 דקות. אחרת, מה שאנו מפעילים אינו בקרת תעבורה ראויה. שלום חברים יקריםביום רביעי הקרוב הולך להגיע מטס של חברת תעופה צרפתית, שהיא חברת בת של דלתה וירטואל האמריקאית, כרגע מדובר בכמות של 10 מטוסים, אבל אני מאמין שעקב הפרסום בואטסים זה יגדל, פקחים שרוצים לפקח מוזמנים לרשום תגובה להודעה זו, או לפנות אלי ולאור בפרטי. שימו לב שהפקחים באירוע צריכים לשלוט בשפה האנגלית ברמה טובה, המטס צפוי להגיע לבן גוריון ב 22:30 לפי שעון ישראל, הפיקוח כניראה יתחיל ב 22:00. סוף שבוע טוב. Happy Holidays. Aviation Francais Virtuel www.afva.net is going to stage a group flight on 22 Dec, 2004. The group is scheduled to depart Paris (Charles de Gaulle) at 1425 UTC and arrive into Ben-Gurion International Airport at approximately 2030 UTC. An intermediate stop in Milan (Malpensa) is scheduled for 1600 UTC. Details are listed below. Event Date 22 Dec 20004 Paris (Ch. de Gaulle) FR To Tel Aviv IL ( TLV ) Departure 1425 UTC (1525 LT / 0925 EST) Arrive 2030 UTC Distance 2054 mi, 3286 km Duration 6 hours, 35 minutes Flight 1 of 2: Flight Air France 1114 Depart Paris (Ch. de Gaulle) FR (CDG) Terminal 2F ETD 1425 UTC (1525 LT / 0925 EST) Arrive Milan (Malpensa) IT (MXP) Terminal 1 ETA 1600 UTC (1700 LT / 1100 EST) ETE 1 hour, 35 minutes Distance 371 mi, 593 km Aircraft 320 Flight Plan waypoints: LFPG BUBLI LUVAL PILON LUL EPOXI NATLI HOC DITON BASGO AKASU MORAD LASIX GIKOM RIGON LIMC Routing: [sID]BUBLI UG42 NATLI UL613 DITON UZ670 BASGO UZ710 AKASU1K[sTAR] Flight 2 of 2: Flight Alitalia 804 Depart Milan (Malpensa) IT (MXP) Terminal 1 ETD 1625 UTC (1725 LT / 1125 EST) Arrive Tel Aviv IL (TLV) ETA 2030 UTC (2230 LT / 1530 EST) ETE 4 hours, 5 minutes Distance 1683 mi, 2692 km Aircraft 321 Flight Plan waypoints: LIMC SRN.PAR VALEN VERNA PREKI PES AME BAR FASAN BRD TIGRA KRK PARNA GARTA ELVAS IXONI PIKAD KOR ATV KEA RAPOS ASTIS NAXAS LINRO TIRMO VAXOS MAGIS KOSEG GIPAS ASPIS ERIMO SOLIN RIMON SIRON BGN LLBG Routing: LIMC SRN.PAR UZ904 PREKI UZ903 PES UM872 AME UW97 BRD UL995 KRK UN138 KOR UG09 ATV UL995 KEA UL52 MAGIS UN134 SOLIN UH2 SIRON BGN LLBG RVSM flight rules apply Tom Haug - AFV002 Events Coordinator - Aviation Francais Virtuel www.afva.nET flightsimmer@sbcglobal.net
Oren Geva פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 אני רוצה לציין כי במקרה הספציפי הזה ידענו שלא צפויים טייסים רבים. AFVA הם חברה חדשה שהחלה את פעילותה בתקופה האחרונה. אני מכיר את טום שנים רבות מדלתא (שהיא אחת החברות הוירטואליות הותיקות/גדולות/טובות בארה"ב). ידענו שמדובר בטייסים אמריקאים ובחרנו לתת להם פיקוח מכיוון שהחבר'ה האלה הם חבר'ה רציניים וחשוב שנשאיר רושם טוב גם מעבר לים. אני מקווה שם נהנו, ושמח על כך שהיה להם פיקוח מכובד למרות הציניות שראינו כאן. אני מצר על העובדה שחלק מטייסי החטיבה בחרו שלא לטוס רק בגלל שלא היו מטוסים זרים רבים, ויותר מכך אני מצר על כך שהם רואים בכך כשלון. חברה זה ביקשה פיקוח, והחטיבה נענתה. זה כל מה שקרה כאן.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 אורן אני מבין את מה שאמרת שזוהי חברה קטנה ומתחילה, אבל רק הערה קטנה, בפתיחת הדיון איציק כתב שכרגע מדובר ב-10 מטוסים ואחרי הפירסום בואטסים זה אולי יגדל.. בגגל זה התאכזבנו ובגלל זה היו ציפיות גדולות.. :? ערב טוב!!
Oren Geva פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 אני מבין את זה. מדובר פה בטעות ניסוח שלנו. טום הבהיר לנו בתכתובת שמדובר בחברה חדשה, ואם יהיו להם 10 טייסים הוא יופתע לטובה. קיווינו שיהיו יותר מטוסים עקב הפרסום בואטסים (פרסום של טום, לא שלנו). צר לי שלא היתה יותר תנועה מכיוונם, אך אני שמח שהיו ציפיות גדולות! אם לא הייתם מצפים מהחטיבה להרבה מצבנו היה גרוע. להלן ציטוט ממכתבו: Sir, First, thank you for your swift reply. I wish I could tell you that we were going to have a BIG event, but in all honesty I don't think so. If we get 10 aircraft I would be surprised. I will direct all pilots to your website for the information you indicated. Your FIR has an excellent reputation in the VATSim community. Having personally experienced the ATC on many an occasion, I look forward to this flight. I trust you had a Happy Chanukah and I wish you a Happy, and peaceful New Year. Tom Haug כפי שאתם יכולים לראות המוניטין של החטיבה שלנו ידוע ומוכר בעולם, אנו נתפשים כחטיבה רצינית עם קבלות, וזה קורה בין השאר גם עקב נכונות שלנו לתת פיקוח מקצועי לטייסים הזרים. זה קרה עם PIC, זה קרה עם האנגלים, זה קרה באירועי המרתון שלנו בפסח ובחנוכה וזה יקרה בעתיד.
Itamar Koren פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 ארוע קצת מאכזב מבחינתם מסכים עם כל מילה של אורן :wink: נ.ב עופר אני הייתי בפיקוח קרקע