Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 אהלן, עדכנתי את הסנרי שלי לעובדה כך שיפעל על 2004, ויהיה מוכן בשאיפה לארוע מחר. הסנרי מורכב ממבנים פוטוריאליסטיים ומביא את עובדה למצב דומה מאד למציאות. הסנרי עדיין לא גמור - מלבד כמה באגים, הוא עדיין לא כולל טקסטורות לילה, חסרים כמה כבלים על המסלולים ועוד כמה דברים... בהמשך אשלים אותם. תודות רבות לרן על העזרה והבדיקה, למשה שטרית על השילוט והסיוע עוד בגרסה הראשונית ולישראל רוט וזאב כהן - על התוכנה המצוינת שעשתה לי חיים קלים יותר הפעם... כמה תמונות של אזורים מוכנים פחות או יותר:
OmriSoudry פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 אילן, הסינרי כולל AFCAD? כי אני חושב שעידו רוזנטל הכין AFCAD לשדה הזה שמותאים לסינרי בטא שלך...
hagay פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 WOW חזק, אילן ממש יפה ולדעתי גם אם חסר משהו קטן תוציא אותו לאירוע מחר, אנשים מאוד ישמחו, ישר כוח וכל הכבוד.
BarakH פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 תעופה בתנופה! נראה יפה מאוד ואיזור המגדל גם ריאליסטי לעילא (מאיפה השגת מודל של כבאית קרוננבורג?). הנוף בהחלט משיב זכרונות.
Itai Ganor פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 יפה מאוד! על הכבוד על ההשקעה, הגיע הזמן שיתחילו להגייע לשם ברשת.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 אהלן ברק, הכבאיות הן צילום בלבד, אין שם מודלים תלת מימדיים (המממ אולי אני אעשה בגרסה הבאה ). כשטסים או מסיעים ליד זה נראה בדיוק כמו במציאות, עם הכבאיות החונות בסככה.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 נראה יפה מאוד אילן, המגדל נראה ריאליסטי בצורה יוצאת דופן. כל הכבוד!
Erez Savir פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 אני חייב לציין שזה פשוט מדהים,ולדעתי זה יביא הרבה תנועה לעובדה בזמן הקרוב מקווה שזה ישוחרר לפני האירוע...
e_dor פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 מדהים אילן !! עבודה יפה !! טוב לראות שאנשים משפרים סינרים שלהם, בסוף תהיה לנו ישראל שלמה פוטו ריאליסטית, או לפחות קרובה לזה בהצלחה בהמשך אילן.
moti פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 נראה מעולה! מקווה שהתנועה לשם תגבר אחרי שהסינרי המדהים הזה יצא.
Yoav פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 תודה רבה אילן, סוף סוך נוכל להביא "כבדים" לאזור השומם... אולי זה יצא היום לאירוע?
אורח פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 אם לא הבנתם, זה הרעיון. הסינרי אמור לצאת לקראת הארוע.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 שוחרר הסנרי, מקווה שגרסה ללא תקלות קשות מדי... אנא בדקו ודווחו לי על תקלות - רצוי לפני הארוע הקובץ נמצא בהורדות באתר, תחת שדות ראשיים.
Yoav פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 תודה רבה אילן :wink: צפו לתמונות היום בערב/מחר(לצערי כנראה לא אוכל להגיע לאירוע......... ) באותה הזדמנות, האם אפשר שמישהו שיודע לבנות סינרים יפנה אלי באופן פרטי?
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 הייתה שגיאה בקובץ - מי שהוריד עד עכשיו יצטרך להוריד שוב (שמי גרסה לא נכונה)... מצטער! אני מודיע שזה עולה שוב.
אורח פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 הייתה שגיאה בקובץ - מי שהוריד עד עכשיו יצטרך להוריד שוב (שמי גרסה לא נכונה)... מצטער!אני מודיע שזה עולה שוב. עכשיו יותר ברור ?
e_dor פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 הייתה שגיאה בקובץ - מי שהוריד עד עכשיו יצטרך להוריד שוב (שמי גרסה לא נכונה)... מצטער!אני מודיע שזה עולה שוב. עכשיו יותר ברור ? לא רן, כי עדיין יש שגיאה בהורדה. אבל לי לא דחוף - גם ככה אני מושבת :cry:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 הייתה שגיאה בקובץ - מי שהוריד עד עכשיו יצטרך להוריד שוב (שמי גרסה לא נכונה)... מצטער!אני מודיע שזה עולה שוב. עכשיו יותר ברור ? לא רן, כי עדיין יש שגיאה בהורדה. אבל לי לא דחוף - גם ככה אני מושבת :cry: כרגע ישנה בעיה בקובץ שכביכול שוחרר לאתר. כל מי שהוריד אותו, שימחק אותו. מי שלא הוריד, שימתין עד שאילן ישחרר. כשאילן ישחרר ויעלה את זה לאתר, הוא יודיע על כך. עכשיו ברור יותר? :roll:
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 זהו, אפשר לחזור להוריד... החלפתי גם טקסטורות חניה לבקשת הקהל, למרות שהן אכן כמעט לבנות במציאות בגלל השמש. במחשב זה באמת לא נראה טוב כל כך כשזה כל כך בהיר אז החלפתי.
רפאל פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 תודה רבה אילן על סינרי כ"כ ניפלא . עובדה זהו שדה חלופי ללוד וכדאי שננצל אותו ..! אל תשכחו שמגוון מטוסים שונים נחתו שם בעבר: 1995-מטוס איראני חטוף נוחת בישראל בבסיס חיל האוויר עובדה בנגב. המטוס מלווה על ידי מטוסי קרב של חיל האוויר הישראלי ("רעם" F15I). אני חייב לנצל את עובדה.