Shayt פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 שלום, מעולם לא טסתי ב ואטסים בתנאי CVFR. מה הנוהל? האם אני מגיש תוכנית כרגיל (כמו טיסת IFR)? :?: תודה, שי
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 שלום שי כדי לטוס CVFR ברשת צריך מפת CVFR של הארץ למעט מקרים מיוחדים המקרה הראשון הוא שהפקח מסכים לתת לך וקטורים בין נקודה ונקודה הסיבה שלא תמיד מסכימים היא בגלל שיש עומס והדבר פשוט מפריע לפקח המקרה השני הוא שאתה יכול לבצע את הטיסות CVFR שיש עליהן הסברים באתר וניתן להוריד אותן באשר לתוכנית הטיסה רצוי לציין את הנקודות אם זה נתיב מיוחד ואם זה נתיב רגיל וקבוע מספיק לרשום CVFR ולסמן בתוכנית טיסה למעלה בצד שמאל VFR שיהיה לך סוף שבוע טוב ומקווה שעזרתי
Shayt פורסם אוגוסט 21, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 איציק, תודה על התגובה. באמת חשבתי לתרגל את שתי הטיסות שמתוארות באתר. אז אם הבנתי נכון, צריך להגיש מתווה VFR עם תיאור כללי, לדוגמא: LLHZ to LLHA עבור הרצליה -חיפה? שי
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 כן בדיוק בכל מקרה אתה מוזמן לבוא לטוס הערב, מסביבות 21:30 אני מתכוון לפקח ותוכל לתרגל זאת
Levon Melik פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 אהלן שי. קודם כל ניתן לקנות מפת CVFR באחד מבתי הספר לטיסה בהרצליה. דבר שני אני מציע לך להוריד את הפמ"ת (פרסום מידע תעופתי) שנמצא כאן: http://www.aerobatics.co.il שורה התחתונה באתר. יש שם נוהלים ומידע על עזיבות והצטרפויות ראיה של כל השדות בארץ כולל מנחתים, תראה , תקרא , תלמד ותהנה מהטיסות ראיה. בהצלחה.
Shayt פורסם אוגוסט 21, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 כרגע השלמתי את הטיסה הרצליה-מחניים. טיסה ראשונה בואטסים! באמת חוויה. תודה רבה לאיציק על ההנחייה וההסברים. אני בטוח שנתראה בקרוב. :wink: שי