yaniv פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 אם אתם זוכרים, פרסמתי השבוע את תגובת משרד התקשורת לנושא הסקאנרים. התקשר אליי היום מר שאול כץ מהמשרד בגלל הודעה קודמת שהשארתי לו, והזכרתי לו שאני הוא אותו אדם שהוא שלח אליו את האימייל המדובר ושהוא כבר ענה לי. בכל מקרה, אמרתי לו שאם כבר אנחנו מדברים אז "אם תוכל להסביר לי למה אסור לי לקלוט את התשדורת בתדרים הנ"ל" תשובתו הייתה שקיימים שם תשדורות ש"לא אמורות לעניין" את רוב אנשים. "אז למה לא מצפינים" שאלתי. (בחיי, זה נשמע לי כמו סיפור...) "אתה יודע כמה עולה הצפנה? אל תשכח שיש גם מטוסים קלים כמו אולטראלייטים שלא היו מצליחים להמריא עם כל ציוד ההצפנה. בקיצור, אמרתי לו ש"אם אפשר לקלוט את השידורים עם מקלט פשוט תוצרת עצמית, אל תצפה שאנשים לא יעברו על החוק". מסתבר שזה אחד המשפטים היותר טיפשיים שאמרתי בזמן האחרון, בגלל שאיך שסיימתי להגיד אותו, הטונים שלו עלו. אמרתי לו שזאת דעתם של הרבה אנשים בפורומים שונים (בלי שמות, בחיי) ושפרסמתי את התשובה שלו בפורום שדן בזה. הוא דרש שאני אפנה אותו לפורום שכזה, סירבתי בתוקף אבל אמרתי לו שיש המון כאלה ושאם הוא ייחפש, הוא ימצא. בערך כאן הסתיימה השיחה, לא לפני שהוא שאל אותי שוב אם זה אני ששלחתי לו את האימייל. שורה תחתונה, נראה לי שברגעים אלה ממש שמי מככב בתור "מבוקש" אצל משרדי ממשלה שונים. הם בטח ימצאו אותי מתישהו. אהבתי אתכם חבריי, תזכרו שלא חשפתי שום מידע שיכול להסגיר מישהו מאיתנו (כולל את הפורום כמובן). לאילן - תמחק כל זכר לשיחות בנושא הנ"ל. לטובתינו. מישהו יודע מתי הטיסה הבאה להודו??? :cry:
Almog Atar פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 בבקשה תמחקו הודעות כאלה שיש שם את המילה סורק תדרים או סקאנר יש גם בפורום ATC
itai פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 נפלתם עם הראש? מה יש לכם אנחנו חיים במדינה טוטאליטרית? ממה אתם מפחדים? שמי איתי ת.ז. 028619542 ויש לי סקאנר בבית אני משתמש בו די הרבה בעבודה ושומע את כל מי שאני יכול עכשיו שיחפשו אותי
roi972 פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 איתי - ענק !!! פשוט נפלתי מצחוק באמת אין ממה לפחד.. אז מה הם כבר יעשו ?!
Atar_Omri פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 הם לא יעשו שום דבר. אם הם יבואו, תמיד אפשר להוציא רשיון לנשיאת המכשירים האלה. זה לא בלתי חוקי לגמרי וכפי שכבר ראיתם, אפשר בקלות להוציא רשיון לדבר הזה. ואגב, הטיסה להודו יצאה לפני שעתיים... טיסה 071, קיבל תחילה 12000 רגל מפיקוח דרום, בהמשך FL230 ו-FL300 עד היציאה מהמרחב.
Omer k פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 איתי הרגת אותי אולי אתה רוצה לתת עוד פרטים... מאיפה השגת את הסקאנר?
yaniv פורסם נובמבר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 נו טוב, הוא בכל זאת נשמע מפחיד בטלפון...
itai פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 קניתי באנגליה כבר דיברנו עליו פעם בנושא הביקורים בנתב"ג (אני לוקח אותו לרחבה ליד 12) מכשיר קטן, טווח מוגבל אבל אם קרובים מספיק או גבוהים מספיק אפשר לשמוע את הכל לקחתי אותו אפילו כמה פעמים לטיסות וזה נחמד לשמוע את הטייסים מקבלים קלירנס, אישורים וכו (יש לו אוזניה קטנה כך שאפשר להפעיל בתוך המטוס בזמן הטיסה) יש אתר שמוכר אותו אם משהוא ב א מ ת מעוניין, הוא יכול להזמין אותו לאנגליה ולא אכפת לי להביא לארץ (כמובן בלי אחריות אם תופסים במכס) אני בלונדון בעוד שבוע בערך
itai פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 תמונה של העבריין: http://www.photogize.com/album.asp?alb= ... 181&o=&l=1
jambo7 פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 אים יש רשיון והיותר חשוב זה שהאגרה משולמת אז אין ממה לפחד
the pilot פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 לי יש 2 סקאנרים בבית ואני קולט לא רע...... בקרוב מגיע גם השלישי שהוא הולך להיות תותח. שלכם, הראל ישי
Levon Melik פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 עד כמה שאני יודע שלפי החוק השימוש בסקנרים למיניהם מותר לבעלי רישיון RTF בלבד,מדובר גם בסורק ללא שידור. אבל כנראה החוק הזה לא נועד עבורינו