עבור לתוכן
OmriSoudry

747...באשדוד?!?

Recommended Posts

פורסם

אני גר באשדוד...

לפני כמה ימים הייתי בחדר שלי ופתאום שמעתי רעש חזק של מנועים של מטוס...

אני רגיל לרעש כזה בגלל כל המטוסי קרב שעפים מעל אשדוד כל הזמן...אבל את הרעש הזה זיהיתי מהסימולטור...

יצאתי למרפסת למעלה להסתכל...

מטוס שנראה כמו 747 חג מעל האזור שאני גר בו בגובה ממש נמוך - יחסית למטוס כזה - ומדי פעם חזר מעל הבית שלי...לא הספקתי לצלם...אבל הוא היה נמוך יחסית...

המטוס היה לבן לגמרי...לא אל-על ולא שום חברה אחרת...פשוט לבן..!!

אחרי איזה שעה הוא הפסיק לעשות את מה שהוא עשה (אני לא יודע בדיוק מה!!) וטס מפה.

מישהו מוכן להסביר לי מה עושה 747 בגובה נמוך מעל אשדוד??

עומרי,

ISQ001

---------------------------

sq1200.t35.com

חברת התעופה סקווק 1200

פורסם

זה היה ה 707 של חיל האויר, הם מתאמנים מעל כל חלקי הארץ ולפעמים הם מגיעים גם אלינו, למושב גורן, הרחוק רחוק בצפון.

זה היה נחמד לראות אותם טסים מעל המושב בדרך לתחנת ההסעה לבית הספר(שעוד הייתי בבית ספר... :lol: )

פורסם

לפני שנתיים ראיתי 707 מתדלק שני מטוסי קרב, לא זיהיתי איזה. הם היו מעל הים בגובה נמוך מאוד.

ולא, זה לא היה ביום העצמאות...

וגם טסתי פעמיים באחד כזה לתורכיה.

פורסם

גם אני גר באשדוד..

באיזור י"א, איזה איזור אתה?

אני עוקב הרבה אבל לא הצלחתי לראות את המטוס שכתבת עליו. מה שכן מביה"ס שלי ראיתי מטוס עם ארבע מנועים אבל הוא היה שחור ובעל מנועי בוכנה והוא סטה מאוד מהמסלול של הCVFR באיזור.

הוא היה בגובה 1200 רגל בערך והקיף פעם אחת מעל לביה"ס שלי.

פורסם

יוצא לי הרבה לראות את המטוסים האלה, וגם להתעורר בבוקר בגללם, מאוד מאוד מרעישים ומאוד מזהמים.

יצא לי לראות שנים בהקפה במבנה כמו מטוסי קרב והם התחלפו בצדדים, מלמטה זה נראה כאילו הם כמעט התנגשו. חוץ מזה את המטוסים האלה אפשר לשמוע מכל חור (שירותים מקלחת) בכל זמן - בוקר, לילה (אל תשכחו שאם צריך אז מטוס כזה ממריא גם בשעות שאסור להמריא בהם) - בקיצור שיגיע כבר הגאלפסטרים המזורגג ויחליף את סוסי העבודה הישנים האלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...